آگاه: شواهد روزافزون نشان میدهد احتمال ابتلا به بسیاری از انواع سرطان در افرادی که سبزیجات، میوهها، غلات کامل، لوبیا و سایر غذاهای گیاهی را به میزان زیاد مصرف میکنند، کمتر است.
بر اساس گزارش موسسه تحقیقات سرطان آمریکا، مصرف این خوراکیها به طور روزانه ممکن است خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهد:
سیب: سیبها حاوی فیبر غذایی و مواد شیمیایی پلیفنول هستند که با میکروارگانیسمهای روده همکاری میکنند تا محیطی ایجاد کنند که ممکن است به کاهش خطر ابتلا به سرطان کمک کند. مطالعات مشاهدهای جمعیتی، سیب را با کاهش خطر ابتلا به سرطان سینه مرتبط دانستهاند.
هویج: هویج پتانسیل مبارزه با سرطان را دارد زیرا یک سبزی غیرنشاستهای حاوی کاروتنوئیدها و سایر مواد شیمیایی گیاهی است.
گل کلم: گل کلم نشان میدهد که چرا نباید غذاهای سفید رنگ را نادیده بگیرید. این یک سبزی چلیپایی سرشار از مواد مغذی است که با انواع وعدههای غذایی و طعمها به خوبی سازگار است.
قهوه: تحقیقات نشان میدهد که مصرف قهوه میزان ابتلا به سرطان آندومتر (سرطان پوشش داخلی رحم) و کبد را کاهش میدهد. اگرچه قهوه بدون کافئین، کافئین و اسید فنولیک کمتری دارد، اما مواد شیمیایی گیاهی مفید همچنان در آن تجمع مییابند.
سیر: اگرچه تحقیقات آزمایشگاهی نشان میدهد که مواد شیمیایی آلیوم موجود در سیر دارای خواص ضد سرطانی هستند، مطالعات انسانی در مورد توانایی سیر در کاهش خطر ابتلا به سرطان اندک است.
پرتقال: پرتقال، رایجترین میوه در میان مرکبات، ممکن است فواید آنتیاکسیدانی و سایر فواید پیشگیری از سرطان را داشته باشد.
گوجه فرنگی: مطالعات اولیه، گوجه فرنگی را با کاهش خطر ابتلا به سرطان پروستات مرتبط میدانستند. با این حال، عدم قطعیتهای زیادی در مورد مزایای بالقوه ناشی از پیچیدگیهای زمان توسعه این سرطان و همچنین دوزها، اشکال و تداخلات احتمالی گوجه فرنگی با سایر وعدههای غذایی وجود دارد.
۱ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۴
کد خبر: ۱۹٬۰۴۰
هیچ غذایی وجود ندارد که بتواند به طور کامل از بدن در برابر سرطان محافظت کند، با این حال خوردن انواع غذاهای ضد سرطان به طور روزانه میتواند دفاع طبیعی بدن را تقویت کرده و خطر ابتلا به سرطان را به مرور زمان کاهش دهد.
نظر شما