به گزارش آگاه، حسین نوری: رژیم صهیونیستی در تازه ترین جنایاتش علیه ۳ خبرنگار شبکه المیادین را در جنوب لبنان هدف قرار داد؛ این یکی از آشکار ترین جنایات جنگی هدف جنگی است. البته کشته شدن خبرنگاران توسط آمریکا و اسرائیل یک پدیده تازه و رخداد غیر منتظره نیست چرا که ۸۱ خبرنگار نیز در جریان حمله آمریکا به اقغانستان در مدت دو دهه کشته شده اند. همچنین شهادت شیرین ابوعاقله که در ماه می سال ۲۰۲۲ در کرانه باختری به گلوله صهیونیست ها به شهادت رسید نیز اثبات دیگری بر این مدعا است. هر چند تعداد کشته های خبرنگاران در طول این روزها از تعداد کشته های ۸ سال جنگ و درگیری در سوریه بیشتر بوده است و این خود نشان دهنده مخاصمت اسرائیل با خبرنگاران و همچنین حجم خرابی ها و تخریب ها در غزه دارد.
عملیات طوفان الاقصی قدرت های جهان و حامیان این رژیم را به وحشت انداخت و همه نگاه ها و توجهات مسائل و خبرهای جهان را به سمت فلسطین معطوف کرد. طوفان الاقصی یک حادثه تاریخی و به زعم کارشناسان بین المللی نقطه عطف تحولات منطقه ای و جهانی است که بسیاری از معادلات جهانی را بر هم زده و بر تصمیمات آینده جهانی نیز تاثیر بسزایی خواهد داشت.
اهمیت این موضوع و پیش بینی ها از آینده تحولات منطقه باعث شد تا رسانه های مختلف جهان بیشترین تمرکز و توجه خود را معطوف به این حادثه کنند. بسیاری از شبکه های خبری در طول چهل و چند روز گذشته ارتباط تصویری مستقیم تمام وقت یا پاره وقت با غزه داشته اند. شبکه های مهم خبری عربی مانند الجزیره، العالم، المیادین و ... نیز بیشترین حجم خبری و همچنین روایت دست اول از اتفاقات درون غزه و تحولات منطقه ای را ارائه کرده اند.
ارائه این حجم از اخبار و روایت در صحنه نیازمند حضور خبرنگارانی است که این روزها برای تشخیص از گروه های نظامی و غیر نظامی با لباس های آبی رنگ و آرم خبرنگار (press) روی لباس و کلاه خود در میدان حضور دارند. رژیم صهیونیستی در طول این مدت و پس از شروع عملیات طوفان الاقصی بیش از ۱۳ هزار نفر که بیش از ۵ هزار نفر از آنها کودک و نوزاد بوده اند را به شهادت رسانده است. در این میان تعداد ۶۴ خبرنگار نیز به شهادت رسیده اند.
وزیر خارجه لبنان نیز بیان کرد که «اسرائیل عامدانه خبرنگاران را هدف می گیرد» و خواستار محکومیت جنایت این رژیم شد. همچنین سفیر ایران در لبنان اعلام کرد که «هدف از ترور خبرنگاران المیادین ارعاب این شبکه پیشگام مقاومت است.» همچنین شبکه المیادین در واکنش به شهادت سه نفر از خبرنگاران خود اعلام کرد: هدف قرار دادن اصحاب رسانه نشان دهنده نقش مهم آنها و میزان اذیت شدن دشمن به خاطر این رسانه هاست. ما از مراکز رسانه ای بین المللی و مراکز حقوق بشری می خواهیم این جنایات را محکوم کنند.
حملات رژیم صهونیستی نه تنها جنایت جنگی به حساب می آید و سبب کشته شدن تعداد بسیار زیادی غیر نظامی در غزه شده است، بلکه اسرائیل می خواهد با حمله به خبرنگاران، رسانه ها را نیز به سکوت وادار کند. کابینه این رژیم جلسه ای برای به تعطیلی دفتر المیادین در فلسیطن اشغالی نیز برگزار نموده است که نشان می دهد تا چه اندازه از بازگوی اتفاقات و حقایق در حال وقوع در غزه بیم دارد.
آنچه امروز در سراسر جهان با به راه افتادن جریانات، اعتراضات و راهپیمایی ضد صهیونیستی و در حمایت از مردم غزه و کرانه باختری در حال وقوع است، ماحصل تلاش بی وقفه خبرنگاران به عنوان راویان اصلی و شاهد عینی ماجرا است و به همین دلیل کشتن خبرنگاران برای اسرائیل به اندازه کشتن فرماندهان حماس دارای اهمیت است.
در واقع خبرنگاران تنها شاهدان عینی ماجرا هستند، شاهدانی که در صحنه حضور دارند، به چشم خود اتفاقات و جنایات رژیم صهونیستی را مشاهده می کنند و همزمان آن را برای مردم جهان مخابره می کنند. به همین خاطر است که اسرائیل نمی تواند بازتاب رسانه ای شدن جزییات حملات و جنایات خود را تحمل کند و دست به شاهد کشی می زند.
نظر شما