آگاه: «بیش از ۵۰درصد مدارس تهران ناایمن هستند و آموزشوپرورش کاری نکرده است»، این را رییس سازمان آتشنشانی شهر تهران قدرتالله محمدی میگوید. رییس سازمان مدیریت بحران شهر تهران علی نصیری با اشاره به فرسودگی مدارس میگوید که «تمام موارد ناایمنی را ریزبهریز اعلام کردهایم» و منتظریم که مسئولان مربوطه اقدامات لازم را انجام دهند. از سال گذشته موضوع ایمنسازی مدارس تهران در دستورکار آتشنشانی و سازمان مدیریت بحران شهر تهران قرار گرفت و تفاهمنامهای هم در این زمینه با آموزشوپرورش تهران بسته شد.
از ۲۸۰۰مدرسه تهران نیمی توسط سازمان مدیریت بحران از نظر سازهای بررسی شده و تا پایان سال تمام مدارس مورد بررسی قرار میگیرند. رییس سازمان آتشنشانی هم میگوید که از نظر ایمنی حریق هم مدارس را مورد بررسی قرار دادهایم اما «وضعیت خوبی ندارند» و از سال گذشته تاکنون حتی یک پرونده مبنی بر اینکه مدرسهای اقدامات ایمنسازی را انجام داده به دست ما نرسیده است.شهرداری آموزشهای ایمنی لازم را به مدارس ارائه میکند و به گفته مدیران شهری، اگر مالکان برای ایمنسازی اقدام کنند، شهرداری در صدور پروانه و ارائه مجوزهای لازم با آنها همکاری میکند. علاوه بر ناایمنی مدارس، بیمارستانهای پایتخت هم از نظر ایمنی وضعیت مناسبی ندارند و بخش عمدهای از آنها هنوز تاییدیه ایمنی از آتشنشانی دریافت نکردهاند. نصرت حسینی، کارشناس اجتماعی میگوید که مدارس بودجه لازم برای ایمنسازی ندارند و حتی در پرداخت قبوض آب و برق خود دچار مشکل هستند. در مقابل کارشناس ایمنی حمید حدیدپور میگوید که بسیاری از مدارس غیردولتی هم که شهریههایی بالایی دریافت میکنند برای ایمنسازی هزینهای نمیکنند، آتشنشانی باید همانطور که تمدید پروانه بیمارستانها را منوط به تاییدیه آتشنشانی کرده است، ادامه فعالیت مدارس را هم منوط به اخذ تاییدیه ایمنی کند.
به گفته کارشناسان، باید سیستم اطفا، اعلان حریق و... در تمامی مدارس تهران نصب شود. حفظ سلامت دانشآموزان در اولویت است و آموزشوپرورش باید سالانه بودجه لازم را برای ایمنسازی در نظر گرفته و با کمک خیرین نوسازی را آغاز کند.
۲۴ شهریور ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۸
کد خبر: ۶٬۶۶۹
۱۰روز دیگر مدارس بازگشایی میشود، رییس سازمان آتشنشانی میگوید که از هر دو مدرسه پایتخت یکی ناایمن است. رییس سازمان آتشنشانی میگوید که از نظر ایمنی حریق هم مدارس را مورد بررسی قرار دادهایم، اما «وضعیت خوبی ندارند.»
نظر شما