منابع خبری شنبه‌شب گزارش دادند که آمریکا احتمالا سامانه‌های پدافند هوایی «تاد» را برای حفاظت از رژیم صهیونیستی در اراضی اشغالی مستقر خواهد کرد.

«تاد» آمریکایی هم حریف هایپرسونیک‌های ایرانی نمی‌شود

آگاه: به گزارش روزنامه «یدیعوت آحارانوت» استقرار سامانه‌های آمریکایی تاد در اراضی اشغالی بدین منظور است که دفاع رژیم صهیونیستی برابر موشک‌های بالستیک ایران را تقویت کند. بر اساس این گزارش، سامانه‌های پدافند هوایی آمریکا توسط نیروهای آمریکایی مستقر در اسرائیل عملیاتی خواهند شد. این سناریو پیش‌تر در تمرینات آمریکا و رژیم صهیونیستی آزمایش شده بود و اکنون در شرایط جنگی اجرا خواهد شد.
انتشار خبرها پیرامون استقرار سامانه پدافندی و آمریکایی تاد در اراضی اشغالی برای حفاظت از رژیم صهیونیستی در حالی است که وبگاه «میدل‌ایست مانیتور» در تحلیلی درخصوص عملیات موشکی «وعده صادق۲» نوشت، حمله موشکی ایران پیامی غیرقابل انکار برای رژیم صهیونیستی داشت و این حمله نشان داد که ایران از قابلیت‌های نظامی قابل توجهی برخوردار است. طبق تحلیل منتشره در «میدل‌ایست مانیتور»، ایران با به‌کارگیری موشک‌های ابرفراصوت در وعده صادق۲، به دنبال نشان دادن این بود که می‌تواند سامانه‌های دفاع هوایی پیشرفته اسرائیل را دور بزند و برتری فناوری که مدت‌ها سنگ‌بنای دکترین امنیتی این رژیم بوده را به چالش بکشد. در مطلب منتشره در این وبگاه انگلیسی آمده بود که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی چندی قبل در پاسخ به ترور رییس دفتر سیاسی حماس شهید اسماعیل هنیه، دبیرکل حزب‌الله لبنان شهید سیدحسن نصرالله و فرماندهان سپاه، عملیات وعده صادق۲ را علیه مواضع رژیم غاصب صهیونیستی در عمق اراضی اشغالی فلسطین اجرایی کرد و ۹۰درصد شلیک‌ها در جریان این عملیات، با موفقیت به اهداف اصابت کردند. طبق تحلیل میدل‌ایست مانیتور، ایران ممکن است در صورت حماقت تل‌آویو به اقدامات زهردارتر روی بیاورد.

آمریکا از ترس، به تکذیب روی آورد
اما در شرایطی که بحث استقرار سامانه‌های پدافندی و آمریکایی تاد در اراضی اشغالی برای حفاظت از رژیم صهیونیستی شدت گرفته است، سخنگوی وزارت جنگ آمریکا در رابطه با تحویل احتمالی این سامانه‌های پدافندی به رژیم صهیونیستی گفت: «پنتاگون هنوز تصمیمی در این‌باره نگرفته است.» همچنین رسانه‌های رژیم صهیونیستی با بیان اینکه ایالات متحده سامانه‌های پدافند هوایی به اراضی اشغالی می‌فرستد، عنوان کردند که سربازان آمریکایی این سامانه‌ها را راه‌اندازی خواهند کرد. در همین زمینه، شبکه ۱۲ تلویزیون رژیم صهیونیستی گزارش داد که در چارچوب تلاش‌ها برای واکنش این رژیم به حمله ایران، ایالات‌متحده آتشبارهای پدافند هوایی را برای رهگیری موشک‌های بالستیک به اراضی اشغالی خواهد فرستاد و این سامانه‌ها ازسوی اپراتورها و سربازان آمریکایی در سرزمین‌های اشغالی راه‌اندازی خواهند شد.
منابع آمریکایی نیز در این زمینه گزارش دادند که مقامات واشنگتن برای ماه‌ها در حال بحث بودند که چه نوع سیستم‌های دفاع هوایی و ضدموشکی را در منطقه غرب آسیا برای حفاظت از رژیم صهیونیستی مستقر کنند و این سیستم‌ها را کجا قرار دهند. طبق تاکید منابع آمریکایی، هرگونه اقدام برای استقرار سامانه‌های تاد در اراضی اشغالی مستلزم استقرار سربازان و اپراتورهای آمریکایی برای راه‌اندازی برای عملیاتی کردن این سیستم پیچیده است. یک سال پیش نیز «لوید آستین» وزیر جنگ ایالات متحده دستور استقرار یک سامانه تاد و سیستم‌های پاتریوت بیشتر را در نقاطی در سراسر غرب آسیا برای افزایش حفاظت از نیروهای آمریکایی و کمک به تل‌آویو صادر کرد. بر اساس گزارش سرویس تحقیقات کنگره، ارتش ایالات‌متحده هفت آتشبار تاد در اختیار دارد.

آمریکا، جان نیروهای خود را به خطر نیندازد!
اما افزایش خبرها و فعل و انفعالات درخصوص استقرار سامانه پدافندی تاد توسط آمریکا در اراضی اشغالی برای حفاظت از صهیونیست‌های جنایتکار، واکنش مقامات کشورمان را نیز در پی داشت. در همین زمینه، عباس عراقچی، وزیر امور خارجه کشورمان اعلام کرد که آمریکا در حال ارسال بی‌سابقه تسلیحات به اسرائیل است. این کشور اکنون جان نیروهای خود را با اعزام آنها برای هدایت سیستم‌های موشکی آمریکایی در اسرائیل در معرض خطر می‌دهد. درحالی‌که ما در روزهای اخیر تلاش‌های بسیاری برای مهار یک جنگ تمام‌عیار در منطقه‌ کرده‌ایم، به‌وضوح می‌گویم که در دفاع از مردم و منافع‌ خود هیچ خط قرمزی نخواهیم داشت.
اما طبق اعلام آگاهان و مطلعان امور نظامی و تسلیحاتی، حتی استقرار سامانه پدافندی و ضدموشکی تاد توسط آمریکا در اراضی اشغالی نیز نمی‌تواند تضمینی برای رهگیری موشک‌های هایپرسونیک و بالستیک ایرانی باشد که احتمالا در وعده صادق۳، نقاط حساس‌تری از اراضی اشغالی را هدف قرار خواهند داد. پس از آنکه صهیونیست‌ها در دو عملیات وعده صادق، شکست سهمگینی از موشک‌های ایرانی خیبرشکن ۱ و ۲ و فتاح۱ و حتی کلاهک‌های عماد و قدر خوردند، مجدد دست به دامان آمریکایی‌ها شدند تا سامانه‌های تاد آمریکایی را مستقر کنند، آمریکایی‌ها فعلا این موضوع را رد کرده و اعلام داشتند که هنوز تصمیمی در این راستا گرفته نشده است اما می‌توان مطمئن بود که به‌زودی این سامانه به اراضی اشغالی انتقال یابد؛ سامانه ضدموشکی تاد، قابلیت انهدام اهداف در درون و بیرون جو را داراست و از جمله پیشرفته‌ترین سامانه‌ها با فناوری HIT-TO-KILL است؛ البته یک مورد آزمایش این سامانه قادر به انهدام هدف نبود و با شکست روبه‌رو شد. 
طبق اعلام یکی از آگاهان حوزه تسلیحاتی و نظامی، موشک سامانه تاد قابلیت مانور در خارج از جو با تراسترهای کوچک جانبی خود را دارد، اما این مانورها بسیار محدود خواهند بود و بدین روی اگر نقطه آینده کلاهک مهاجم دقیق پیش‌بینی نشده باشد، این مانورهای اصلاح‌کننده کافی نخواهند بود و احتمال عدم برخورد موشک پدافند به موشک مهاجم افزایش پیدا خواهد کرد؛ بنابراین سامانه تاد هم برای موشکی همچون فتاح۱ مزاحمتی نخواهد داشت؛ برای موشک خیبرشکن نیز که سرعت هاپرسونیک و مانورهای درون جوی دارد، به احتمال بسیار زیاد رادار سامانه تاد مشکلی‌ پیش نخواهد آورد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.