هر ساله همزمان با برداشت انگور از تاکستان‌های وسیع روستای هزاوه زادگاه امیرکبیر، آیین شیره‌پزان در این روستای تاریخی برگزار می‌شود.

شیره‌پزی در روستای تاریخی و هدف گردشگری هزاوه

آگاه: «شیره انگور» ماده‌ای سیاه رنگ و گاه کرم‌رنگ است که طی فرآیندی از انگور حاصل می‌شود. شیره معجزه خاصیت و نمونه بارزی از خلاقیت بشر در تولید محصولات مفید از میوه‌جات است. هزاوه‌ای‌ها شیره انگور را در فرآیندی ویژه می‌پزند. باسلوق، رب انگور، سرکه و ترخینه دیگر محصولات جانبی است که در این فرآیند تولید می‌شود. عکس: عزت‌اله صوفی / خبرگزاری برنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.