۲۹ مهر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۸
کد خبر: ۷٬۷۰۸

مدیرکل دفتر توسعه نهادهای اشتغال و هدایت نیروی کار از بهبود شاخص‌های حوزه کاریابی‌ها خبر داد و گفت: ۲۰۲هزار جوینده کار به کارفرمایان در سامانه جستجوی شغل معرفی شده‌اند.

معرفی ۲۰۲هزار بیکار به کارفرمایان

آگاه: امید ملک، مدیرکل دفتر توسعه نهادهای اشتغال و هدایت نیروی کار وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی از راه‌اندازی نسخه موبایلی سامانه جستجوی شغل(وب اپلیکیشن) با هدف تسهیل در ارائه خدمات مطلوب کاریابی و اتصال سریع کارجویان و کارفرمایان و درنهایت ایجاد شفافیت و پویایی در بازار کار، خبر داد. وی گفت: اقدامات متنوعی در سال۱۴۰۳ به‌منظور افزایش کیفیت و کمیت خدمات اشتغال و کاریابی و بهبود قابلیت‌های سامانه جستجوی شغل­ ازجمله صحت‌سنجی سوابق هویتی، تحصیلی، مهارتی،شغلی و... کارجویان از طریق اتصال به سامانه‌های مختلف، سیستمی کردن فرآیند لغو تعهد خدمت آموزش رایگان فارغ‌التحصیلان دانشگاهی و به انجام رسیده است تا شاهد تسهیل خدمت‌رسانی به ذینفعان و امکان سیاست‌گذاری و برنامه‌ریزی موثر و درست در بازار کار باشیم.
ملک از راه‌اندازی بخش آزمون سنجش علاقه‌مندی شغلی در سامانه جستجوی شغل نیز خبر داد و گفت: این آزمون در جهت این است تا بیکاران جویای کار بتوانند با شرکت در آزمون و شناخت تیپ شخصیتی خود، از محدودیت‌ها، استعداد و علایق شخصی خویش آگاهی یافته و باتوجه‌به نتیجه آزمون، تصمیم صحیح در انتخاب مسیر شغلی متناسب با خصوصیات خویش اتخاذ کنند.
 مدیرکل دفتر توسعه نهادهای اشتغال و هدایت نیروی کار گفت: از زمان راه‌اندازی سامانه جستجوی شغل تاکنون، در مجموع تعداد ۲۵۳هزار نفر، درخواست شغلی ازسوی کارجویان و همچنین تعداد ۴۵۵هزار مورد فرصت شغلی ازسوی ۴۰هزار نفر از کارفرمایان در سامانه ثبت شده است. وی افزود: درمجموع تعداد ۲۰۲هزار نفر از جویندگان کار نیز به کارفرمایان معرفی شده و اطلاعات تعداد ۵۲هزار نفر از معرفی‌شدگان به‌عنوان به‌کار گمارده‌شده، ثبت سامانه شده است.
 ملک خاطرنشان کرد: نتایج گزارش‌ها حاکی از به‌کارگماری تعداد ۲۰هزار و ۳۱۴ زن(۳۹درصد) و تعداد ۳۲هزار و ۷۵ مرد (۶۱درصد) نزد کارفرمایان بوده و همچنین قابل‌ذکر است تعداد ۱۷۱۴۲نفر از به‌کار گمارده‌شدگان (معادل ۳۳درصد) نیز دارای تحصیلات عالیه بوده‌اند که بالاترین آن به مقطع تحصیلی لیسانس با تعداد ۱۲هزار و ۲۰نفر اختصاص دارد. وی افزود: همچنین از این میزان تعداد ۲۸هزار و ۵۹۹نفر معادل ۵۵درصد در بخش صنعت و تعداد ۲۲هزار و ۷۷نفر معادل ۴۲درصد در بخش خدمات و همچنین ۱۶۶۰نفر معادل ۳درصد خبر داد.
ملک همچنین از راه‌اندازی سامانه الکترونیکی ثبت و صدور مجوز کاریابی غیردولتی به آدرس https://karyabi-mojavvez.mcls.gov.ir در راستای اجرایی‌کردن مفاد تبصره۴ ماده۱ قانون تسهیل صدور مجوزهای کسب‌وکار مصوب ۲۴/۱۲/۱۴۰۰ مجلس شورای اسلامی و ضرورت رفع محدودیت و موانع موجود در مسیر صدور مجوز فعالیت برای کسب‌وکارهای کشور خبر داد.
مدیرکل دفتر توسعه نهادهای اشتغال و هدایت نیروی کار در ادامه گزارشی از اقدامات انجام‌شده در راستای بهبود فضای کسب‌وکار و تسهیل در فرآیند صدور مجوزها به شرح ذیل ارائه داد: اصلاح فرآیند رسیدگی به تقاضای متقاضیان اخذ مجوز کاریابی و الکترونیکی کردن تمام فرآیندهای انجام کار، حذف محدودیت مکانی و جغرافیایی برای صدور مجوز فعالیت در حوزه کاریابی، حذف شروط غیرضروری و سخت از شرایط متقاضیان ایجاد کاریابی غیردولتی، کاهش سن دریافت مجوز کاریابی و کاهش صدور مجوز کاریابی به ۱۰روز کاری از جمله اقدامات در مسیر بهبود فضای کسب‌وکار بوده است.
ملک یادآور شد: مطابق آخرین و اطلاعات مرتبط با کاریابی‌ها، در مجموع تعداد ۱۲۵۰دفتر کاریابی داخلی و همچنین تعداد ۲۱۰دفتر کاریابی خارجی به ارائه خدمات کاریابی ازجمله ثبت‌نام، راهنمایی و مشاوره شغلی، کسب فرصت شغلی و به‌کارگماری به کارجویان و کارفرمایان می‌پردازند. وی بیان کرد: براساس نتایج به‌دست‌آمده از سامانه صدور و تمدید مجوز کاریابی‌ها، در شش‌ماهه نخست سال۱۴۰۳ تعداد ۱۵۰مجوز فعالیت دفتر کاریابی صادر شده که درمجموع تعداد ۱۳۸دفتر کاریابی به‌صورت فیزیکی (۹۲درصد)، تعداد ۱۲دفتر کاریابی نیز به‌صورت الکترونیکی معادل هشت درصد بوده است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.