با ورود جنگ به چهارصد و پانزدهمین روز خود، نظامیان اشغالگر صهیونیستی بیمارستان «کمال عدوان» در «بیت لاهیا» در شمال نوار غزه را هدف قرار دادند که بر اثر آن «حسام ابوصفیه» رییس بیمارستان که با تخلیه آن با وجود تهدیدات و حملات رژیم اسرائیل مخالفت کرده بود، بر اثر حملات پهپادی رژیم اسرائیل به بیمارستان یادشده زخمی شد.

نسل‌کشی در غزه با سکوت دولت‌های عربی و مشارکت آمریکا و غرب

آگاه: یک منبع بیمارستانی اعلام کرد که وی درحال‌حاضر تحت رسیدگی‌های پزشکی قرار دارد. این منبع تاکید کرد که کوادکوپتر اسرائیلی چند بمب روی بیمارستان ریخت که بر اثر آن ابوصفیه و شماری دیگر از کادر پزشکی زخمی شدند.این در حالی است که ارتش اشغالگر از اکتبر گذشته (مهر ۱۴۰۳) یورش زمینی مجددی به شمال غزه انجام داده و همزمان با آن به‌شدت این منطقه را بمباران می‌کند. العربی الجدید نوشت: صدها فلسطینی مجبور شده‌اند که به شکل قهری و اجباری محله الشجاعیه در شهر غزه را به سمت مناطق دیگری در جنوب و مرکز شهر ترک کنند. این افراد با پای پیاده منازل خود را ترک کردند و این پس از هشدارهای اسرائیل برای تخلیه رخ می‌دهد.در همین حال، منابع فلسطینی از تخریب منازل اطراف بیمارستان کمال عدوان در شمال غزه از سوی ارتش رژیم صهیونیستی با استفاده از ربات‌های انفجاری و نیز ساختمان‌های مسکونی در غرب اردوگاه جبالیا در شمال غزه خبر دادند. این منابع از شهادت یک فلسطینی و زخمی شدن شماری دیگر در بمباران چادر آوارگان در اردوگاه المغازی در مرکز غزه خبر دادند. منابع فلسطینی همچنین از حمله هوایی جنگنده‌های اسرائیلی به منطقه «العطاطره» در شمال‌شرق شهر رفح در جنوب غزه خبر دادند.
رییس بیمارستان کمال عدوان غزه روز گذشته و پس از زخمی شدن گفته بود: هیچ اقدامی مانع نخواهد شد که به کمک‌های انسانی در غزه پایان دهیم، ما به ارائه خدمات پزشکی به مردم صرف‌نظر از اینکه چه هزینه‌هایی برایمان به‌دنبال خواهد داشت، ادامه خواهیم داد. ابوصفیه گفت: در محل کارم هدف حمله قرار گرفتم و زخمی شدم و این افتخار بزرگی است، چراکه خون من رنگین‌تر از خون دیگر کادر درمان در این بیمارستان نیست.
حسن خریشه، نایب‌رییس مجلس قانونگذاری فلسطین روز یکشنبه گفت: جنایاتی که اشغالگران اسرائیلی در نوار غزه بیش از ۱۴ماه است انجام می‌دهند در تاریخ بشریت بی‌سابقه است. وی افزود: عمر این رژیم اشغالگر آکنده از جنایت است اما از ۱۴ماه پیش تاکنون شکل نسل‌کشی به خود گرفته است. این نسل‌کشی که ازسوی اشغالگران انجام می‌شود از طریق قتل، ویرانی، محاصره، کوچاندن، گرسنه و تشنه نگه‌داشتن ساکنان نوار غزه است. در برخی موارد نیز از مزدوران خود برای سرقت و دست‌اندازی به کمک‌های بشردوستانه ارسالی به نوار غزه و به قتل رساندن ساکنان این منطقه استفاده می‌کند.
خریشه تصریح کرد: این جنایات بی‌سابقه لکه ننگی برای غرب است. اگر همسویی و سکوت کشورهای عربی و مشارکت آمریکا و غرب علیه ملت فلسطین نبود، این جنایات هرگز رخ نمی‌داد. آمریکا و غرب حمایت مالی و تسلیحاتی می‌کنند و مشارکت عملی در جنگ دارند. وی درباره وتوی قطعنامه اخیر آتش‌بس غزه در شورای امنیت ازسوی آمریکا گفت که باید وحدت ملی مبتنی بر مقاومت در بین فلسطینیان علیه اشغالگران تقویت شود و نباید به آمریکا و مذاکره و اقداماتی از این قبیل امید داشت. 
خریشه همچنین بر ضرورت بازنگری در روابط با اشغالگران و برگردانیدن آن به حالت عادی از طریق تقابل و نه هماهنگی و همکاری تاکید کرد و گفت: همه فلسطینیان در معرض خطر قرار دارند. وی با اشاره به کشتار جاری رژیم صهیونیستی در شمال نوار غزه برای تحقق طرح‌های خود برای شهرک‌سازی و نیز مقاومت شدید رزمندگان مقاومت در برابر اشغالگران در آنجا گفت: مقاومت فلسطین تلفات و خسارات سنگینی به رژیم اسرائیل وارد می‌کند. این مقام فلسطینی تصریح کرد: با وجود همه دردها و جراحت‌های ملت ما در نوار غزه، گزینه‌ای غیر از پایداری و روی آوردن به مقاومتی که دستاوردهای بزرگی از روز نخست عملیات طوفان الاقصی به دست آورده است، وجود ندارد. خریشه از هفتم اکتبر ۲۰۲۳ (۱۵مهر ۱۴۰۲) و آغاز عملیات طوفان الاقصی به‌عنوان زلزله‌ای برای رژیم صهیونیستی و منطقه نام برد که ماندگار خواهد شد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.