آگاه: امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش در این مراسم ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زهرا (س) اظهار کرد: من خود را مدیون تربیت اثرگذار شهید صیاد شیرازی میدانم.
امیر سرتیپ «اسدالله حیدری» معاون هماهنگکننده هیات معارف جنگ شهید صیاد شیرازی نیز در این مراسم گفت: ۳۰قبل در سال۱۳۷۳ شهید صیاد شیرازی چشمانداز آینده جوانان این کشور و بحرانها را میدید و احساس کرد که برای ذخیره کردن مسائل علمی و تجربی باید معارف جنگ تبیین شود؛ لذا آموزش را در دانشگاه افسری امام علی(ع) شروع کرد و روز دوم دی۱۳۷۶ در چنین روزی، خدمت مقام رهبری شرفیاب شد و گزارشی از این کار را ارائه کرد.
سردار سرتیپ پاسدار «محمدجعفر اسدی» معاون قرارگاه مرکزی خاتمالانبیاء (ص) نیز ضمن تبریک سالروز ولادت حضرت زهرا (س) با بیان اینکه کسی نمیتواند جایگاه واقعی شهدا را توصیف کند، اظهار کرد: شهید صیاد شیرازی چهار ویژگی ممتاز داشت؛ وی واقعا به خدای خودش، راهی که انتخاب کرده بود، یارانش و عاقبتی که به آن خواهد رسید، ایمان داشت و تمام کارهایش را در این چارچوب انجام میداد. اگر همگان درباره این سیره به خوبی تفکر کنند، میتوانیم مسیر را پیدا کنیم.
امیر سرتیپ «ناصر آراسته» رییس هیات معارف جنگ شهید صیاد شیرازی نیز در این آیین با گرامیداشت یاد و خاطره شهدا اظهار کرد: کتاب «روایتی از زندگی و زمانه شهید سپهبد علی صیاد شیرازی»، کتابی جامع است اما مانع نیست و این منع را ندارد که دیگر کتابی درمورد شهید صیاد شیرازی ننویسیم.
«میلاد موحدیان» نویسنده کتاب «روایتی از زندگی و زمانه شهید سپهبد علی صیاد شیرازی» در آیین رونمایی از این کتاب که صبح امروز (یکشنبه) در فرهنگسرای ارسباران برگزار شد، اظهار کرد: سعی کردهام کتاب جامعی درمورد زندگی شهید صیاد شیرازی تالیف کرده باشم.
وی در توضیح فصول کتاب مذکور افزود: فصل اول کتاب با عنوان «ارتشیِ انقلابی» از تولد شهید صیاد تا پیروزی انقلاب اسلامی را پوشش میدهد. فصل دوم مقطع زمانی حضور شهید صیاد شیرازی در کردستان را روایت میکند که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی تا مهر۱۳۶۰ است.
نویسنده کتاب ادامه داد: فصل سوم و چهارم مربوط به دوران فرماندهی شهید صیاد شیرازی بر نیروی زمینی ارتش است که با نقطه عطف آزادسازی خرمشهر در خرداد ۱۳۶۱ از یکدیگر تفکیک شده است. فصل پنجم مربوط به دوران پایانی زندگی وی است که از مرداد ۱۳۶۵ با استعفای وی از فرماندهی نزاجا آغاز شد و تا فروردین ۱۳۷۸ که شهادت اوست، ادامه دارد.
موحدیان اظهار کرد: فصل ششم کتاب با عنوان «صیاد دلها» حاوی خاطرات خانواده و یاران شهید درمورد منش و روش زندگی شهید بوده است. فصل هفتم کتاب اسناد و دستنوشتههایی از شهید است که برای اولین بار منتشر میشوند.
وی گفت: ضمائم کتاب شامل بیانات رهبر انقلاب اسلامی در مورد شهید صیاد شیرازی، مرحوم آیتالله هاشمی رفسنجانی در مورد شهید در خاطراتش و شعر شاعران انقلاب در مورد شهید صیاد شیرازی و تصاویر است.
۳ دی ۱۴۰۳ - ۱۰:۴۱
کد خبر: ۹٬۴۷۵
آیین رونمایی از کتاب «روایتی از زندگی و زمانه شهید سپهبد علی صیاد شیرازی» نوشته میلاد موحدیان با حضور امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش، امیر سرتیپ «ناصر آراسته» رییس هیات معارف جنگ شهید سپهبد علی صیادشیرازی، امیر سرتیپ «سید حسام هاشمی» مشاور عالی فرماندهی معظم کل قوا، امیر سرتیپ «اسدالله حیدری» معاون هماهنگکننده هیئت معارف سپهبد شهید صیادشیرازی، امیر دریادار «حمزهعلی کاویانی» جانشین فرمانده نیروی دریایی ارتش، حجتالاسلام والمسلمین «سعید نصیرالاسلامی» معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی سیاسی ارتش، خانواده معزز شهید «صیاد شیرازی» و جمعی از فرماندهان، مسئولان و پیشکسوتان دوران دفاع مقدس در فرهنگسرای ارسباران تهران برگزار شد.
نظر شما