۳ دی ۱۴۰۳ - ۲۲:۵۲
کد خبر: ۹٬۵۰۴

رهبر انقلاب: ایران قوی مقتدر است و مقتدرتر هم خواهد شد

۴۰ سال حسرت پیروزی برابر ایران

ناو پشتیبانی و اطلاعاتی نیروی دریایی سپاه با نام شهید رودکی به این نیرو الحاق شد

فرمانده کل قوا ۲۱آذر در دیدار هزاران نفر از قشرهای مردم با تاکید براینکه فراگیرشدن گستره مقاومت در همه منطقه، نتیجه قطعی فشارها و جنایات دشمنان خواهد بود، افزودند: آن تحلیلگر نادان و بی‌خبر که این حوادث را باعث ضعیف‌شدن ایران می‌داند، بفهمد که ایران قوی و مقتدر است و مقتدرتر نیز خواهد شد.

۴۰ سال حسرت پیروزی برابر ایران

آگاه: امروز به‌وضوح قدرت ایران در حوزه‌های مختلف ازجمله صنعت دفاعی و علم و فناوری مشاهده می‌شود. نکته قابل تامل آنکه تمامی این پیشرفت‌ها و جهش‌ها در شرایط تحریم‌های همه‌جانبه و تروریسم اقتصادی سنگین و پیچیده رژیم آمریکا و ایادی این رژیم جنایت‌پیشه حاصل شده است؛ هنوز انقلاب اسلامی مردم ایران به یک‌سالگی خود نرسیده بود که تحریم‌های ظالمانه رژیم آمریکا علیه ملت ایران آغاز شد و سال به سال بر شدت آن افزوده شد. علاوه‌برآن، رژیم آمریکا با همکاری سایر رژیم‌های غربی «صدام» را تحریک و تسلیح کرد تا جنگی هشت‌ساله را به مردم ایران تحمیل کند. پس از آنکه آمریکایی‌ها از جنگ سخت و تحریم اقتصادی برای غلبه بر ملت و نظام ایران طرفی نبستند، جنگ ترکیبی را در دستورکار قرار دادند و هزاران شبکه رسانه‌ای را برای کارزارِ شناختی و روانی و ادراکی، به‌عنوان پایه نخست جنگ ترکیبی، علیه ملت ایران تجهیز و پشتیبانی کردند و پس از آن، خط آشوب و اغتشاش را برای تهدید و تحدید امنیت روانی و فیزیکی مردم ایران در دستورکار قرار دادند؛ در این معرکه ترکیبی سخت و نرم نیز عایدی دشمن ناچیز بود و ملت و نظام ایران بر این حربه نیز چیرگی یافت.
اما مهم‌ترین دستاورد ملت و نظام ایران در این جنگ‌های تحمیلی همه‌جانبه، تثبیت و تحکیم حاکمیت ملی و تمامیت ارضی ایران اسلامی است. درواقع اصلی‌ترین رؤیا و سودای دشمنان، تجزیه ایران اسلامی بود؛ توطئه‌ای که از نخستین روزهای انقلاب اسلامی آغاز شد و تا همین چندی پیش در ایام اغتشاشات پاییز گذشته، با جدیت ازسوی دشمنان دنبال شد؛ این توطئه شوم، به‌واسطه اتحاد و وحدت و انسجام ملیِ حاصل از انقلاب اسلامی و همچنین هدایت‌ها و درایت‌های امامین انقلاب و بصیرت مردم مومن و انقلابی ایران اسلامی، خنثی شد.
انقلاب اسلامی و خودباوری و عزتی که این انقلاب شکوهمند ایجاد کرد سبب شد تا بازدارندگی دفاعی و نظامی ایران اسلامی به حد بسیار بالایی برسد؛ به گونه‌ای که امروزه دیگر هیچ قدرتی در جهان حتی جرأت تهدید کردن ایران به حمله نظامی را هم ندارد و عبارات مضحکی همچون «همه گزینه‌ها روی میز است» نیز به‌طور کامل از ادبیات سردمداران رژیم آمریکا علیه ایران طرد و حذف شده است. قدرت دفاعی و نظامی ایران و بازدارندگی حاصل از آن به حدی است که دشمنان را به ستایش وادار کرد؛ «یوزی رابین» رییس سابق سازمان موشکی رژیم صهیونیستی و ملقب به پدر صنعت موشکی رژیم صهیونیستی درباره توان مهندسان ایرانی در ساخت موشک می‌گوید: «به احترام توان موشکی ایران کلاه از سر برمی‌دارم.»

ایران به اقتداری دست یافته است
 که هیچ قدرتی در عالم توان غلبه بر آن را ندارد
سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران روز گذشته در اختتامیه دومین اجلاسیه سراسری نماز سپاه که بر عرشه ناو اقیانوس‌پیمای شهید رودکی در بندرعباس برگزار شد، ضمن بیان این مطلب گفت: به‌جرأت می‌گویم هیچ قدرتی در این عالم یارای غلبه بر توان نیروهای سپاه در زمین، دریا و هوا را ندارد و امروز قدرت جمهوری اسلامی ایران فراتر از مرزهایش است.
جانشین او نیز یعنی سردار علی فدوی در آیین بزرگداشت هفته پژوهش که با حضور رییس مجلس شورای اسلامی در دانشگاه امام حسین(ع) برگزار شد به اعتراف دشمنان برقدرت بازدارندگی جمهوری اسلامی ایران پرداخت و با بیان اینکه اعترافات دشمنان ما سندی روشن از قدرت جمهوری اسلامی ایران است، تاکید کرد: بلینکن، وزیر خارجه فعلی آمریکا اخیرا به‌صراحت اذعان کرد که تمام غرب و کشورهای هم‌پیمان ما تلاش کردند حکومت سوریه را از بین ببرند اما به‌دلیل مقاومت ایران نتوانستیم. این اعتراف، شکست جدی آمریکا و متحدانش را نشان می‌دهد. وی با یادآوری اینکه وزیر خزانه‌داری آمریکا نیز پیش‌تر گفته بود بیش از ۴۰سال است که حتی یک پیروزی در برابر ایران نتوانسته‌ایم به دست آوریم که این جمله، عمق ناتوانی دشمن را آشکار می‌سازد، گفت که کارتر نیز در سخنانی در میان نیروهای نظامی آمریکا اعلام کرد که ما و هم‌پیمانان منطقه‌ای و ناتو باید توان بازدارنده‌ای در برابر ایران ایجاد کنیم. این سخنان ثابت می‌کند که دشمن حتی برای حفظ توان دفاعی خود دچار چالش است. باتوجه‌به مواضع دو فرمانده ارشد سپاه مبنی بر قدرت بازدارندگی ایران و اعتراف دشمنان به این توانایی برآن شدیم نگاه مجمل به تحلیل رسانه‌های غرب درباره توان نظامی کشورمان بیندازیم.بیشتر این رسانه‌ها پس از حمله ایران به سرزمین‌های اشغالی مُهر تایید بر قدرت بالای ایران در حوزه دفاعی زده بودند. از نگاه کارشناس نظامی در غرب، هرچند ایران توانایی نظامی و دفاعی بالایی دارد اما مخالفان اصلی او هم کشورها هستند که رهبران مطلق فناوری‌های نظامی در دنیا محسوب می‌شوند. 
عبارتی برای تخفیف قدرت دفاعی ایران که البته یک اعتراف ضمنی در آن نهفته است؛ اینکه ایران، توان دفاعی و نظامی خود را نه در سطوح پایین منطقه‌ای، بلکه با سطوح عالی دفاعی و نظامی در دنیا تنظیم کرده است.این گزارش اما تنها گزارشی نیست که رسانه‌ها و کارشناسان غربی به توان جمهوری اسلامی ایران برای دفاع از منافع خود به‌صراحت یا تلویح اشاره کرده‌اند. 
اندیشکده آمریکایی شورای آتلانتیک از دیگر مراکزی است که به این موضوع پرداخته است. پایگاه اینترنتی این اندیشکده در گزارشی که در میان سطور و کلمات آن می‌توان رشحات معادله جدید منطقه غرب آسیا را یافت که البته این مرتبه ازسوی ایران درحال وضع شدن است. نوعی نظم منطقه‌ای که این مرتبه ایران معمار آن است. در بخش‌هایی از این گزارش آمده است: «حمله بی‌سابقه ۱۴آوریل ایران به خاک اسرائیل یک تیر هشدار بود. این نشان می‌دهد که تهران توانایی بالقوه‌ای برای ایجاد ضربه‌ای بر برتری هوایی هولناک اسرائیل علی‌رغم فقدان نیروی هوایی مدرن دارد.»نویسنده در بخش دیگری از گزارش به دو مسئله دیگر هم اشاره می‌کند. نخست آنکه این حمله - که البته کشورهای آمریکا، انگلیس، اردن، فرانسه و چند کشور دیگر برای به حداقل رساندن ضربات آن به کمک صهیونیست‌ها آمدند - به‌وضوح «فقدان عمق استراتژیک و راهبردی» رژیم صهیونیستی را به نمایش کشید؛ مفهومی که هر قدر حداقلی باشد، توانایی یک نظام سیاسی در دفاع از خود را هم کاهش می‌دهد. دیگر آنکه این حمله که بزرگ‌ترین حمله پهپادی و موشکی تاریخ تا این لحظه محسوب می‌شود «استراتژیست‌های دفاعی در آمریکا و اسرائیل را وادار می‌کند تا محاسبات خود را درباره محدودیت‌های تحمل خطر و توانایی‌های ایران تغییر داده و درباره ایران تجدیدنظر کنند.»
این گزارش با این عبارات معنادار به پایان می‌رسد: «درحالی‌که بیشتر بحث درگیری ایران و اسرائیل بر حملات زمینی نیابتی، عملیات مخفیانه و جنگ سایبری متمرکز شده است، حمله ایران به اسرائیل نشان‌دهنده تشدید دور جدید و خطرناکی در آسمان است.»
اهمیت این اشاره شورای آتلانتیک وقتی معنادارتر می‌شود که در نظر بیاوریم پیش‌فرض تحلیلگران و اندیشکده‌های نظامی غرب درباره جمهوری اسلامی، ضعف ایران در پوشش امنیت هوایی خود بود. حالا یکی از مهم‌ترین اندیشکده‌های غربی به این موضوع اشاره می‌کند که حمله ایران، ساحت درگیری‌ها با صهیونیست‌ها را تغییر داده و از حوزه فضای سایبر و نبردهای اطلاعاتی و درگیری‌های روی زمین به آسمان نیز کشانده است. ماجرا جایی جالب می‌شود که رسانه‌هایی مانند واشنگتن‌پست به این موضوع هم اعتراف کردند که زرادخانه موشک‌های بالستیک ایران، بزرگ‌ترین زرادخانه موشکی در کشورهای غرب آسیاست.
نکته مهم گزارش واشنگتن‌پست آن است که این توانایی تسلیحاتی به‌طور کامل با اتکا به توان و تولید داخلی توسعه یافته است. این رسانه مطرح آمریکایی در ادامه اشاره کرده که ایران در سال‌های اخیر نشان داده که توانایی ارتقا و بهبود برخی از سامانه‌ها را داشته تا برد و دقت این موشک‌ها را افزایش دهد. واشنگتن‌پست این موضوع را هم مورد تاکید قرار داده که این حمله محک خوبی برای ایران بود تا نقاط قوت و ضعف شبکه پدافندی رژیم صهیونیستی را شناسایی کند.
وبگاه تحلیل ۱۹۴۵ نیز در اردیبهشت ۱۴۰۱ در گزارشی با اشاره به توان دفاعی هوایی ایران نوشت: درحالی‌که آمریکا تحویل فانتوم  F۴را به ایران پس از سقوط خاندان پهلوی منع کرد، نیروی هوایی ایران توانسته است جنگنده‌های خود را حفظ و حتی از طریق برخی تغییر و تحولات و [با کمک] شرکای دفاعی جدید، ناوگان خود را ارتقا دهد. ایران در نوامبر ۲۰۲۰، بمب‌های ۹۰۰کیلوگرمی الکترواپتیکی و با قابلیت هدایت هوشمند «قاصد» را در رزمایش سالانه «مدافعان آسمان ولایت» به نمایش گذاشت.
 توان ایران در هدف قرار دادن بالقوه اهداف با دقتی که به‌طرز چشمگیری افزایش یافته است، تهدیدی جدی است. گزارش این وبگاه تحلیلی می‌افزاید: طبق گزارش آژانس اطلاعات دفاعی آمریکا، ناوگان فعلی F-۴ ایران باید هشداری برای دشمنانش باشد. ایران می‌تواند از فانتوم‌های F-۴ خود برای حمله به دشمنان خود استفاده کند. اگرچه این فانتوم‌های نسبت به هواپیماهای جنگی مدرن در قبال دفاع هوایی آسیب‌پذیرتر خواهند بود.»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.