آگاه: چنانچه در همان ابتدا و مطلع ماجرا، در واکنش به ترور سیدرضی، اقدام بازدارندهای از سوی محور مقاومت سر میزد، چه بسا صهیونیستها حساب کار دستشان میآمد و در محاسباتشان برای تهاجم و تجاوز به ارکان محور مقاومت تجدیدنظر میکردند؛ اما معالاسف میدان تنازع با صهیونیستها، در قالب «تنش» تعریف شد، نه جنگ «موجودیتی»؛ حال آنکه دشمن صهیونیست، جنگ با محور مقاومت را از همان فردای طوفانالاقصی، بهعنوان یک جنگ «موجودیتی» و «وجودی» تعریف کرد؛ ناگفته پیداست که در چنین تنازعی، اصل اساسی آن است که اگر «نزنی»، «میخوری»! ما نزدیم یا محکم نزدیم و همین امر حرامیان صهیونیست را جری کرد و آنان را به پیشروی کشاند.صهیونیستها را باید متوقف کرد و در لاک دفاعی فروبرد؛ باید استراتژی کَندن غده سرطانی صهیونیسم را با تمام قوا و بهرهگیری از همه ابزارهای متنوع در دسترس، در پیش گرفت؛ باید تصمیمسازان محور مقاومت به این درک برسند که چنانچه محکم و کاری نزنیم، میخوریم؛ بر همین مبناست که محاسبات صهیونیستها تغییر میکند و از پیشروی بیشتر صرفنظر کرده و عقبنشینی میکنند؛ در زمان عقبنشینی نیز براساس قاعده «جهاد ابتدایی» نباید به آنها امان داد و زدن ضربات کاری را باید تا نابودی و ازاله صهیونیستها ادامه داد؛ تغییر محاسبات رژیم صهیونیستی که مورد تاکید رهبر انقلاب است، در قالب این خوانش، قابل فهم است و تصمیمسازان و مسئولانامر باید نگرش خود را به این خوانش و قرائت نزدیک کنند و صحنه را در پارادایم «مرگ و زندگی» ببینند؛ نه «تنش و مدیریت تنش»! ماشین کشتار صهیونیستها شتابان درحال حرکت است و ظاهرا قصد توقف ندارد؛ نتانیاهو نیز صریحا اعلام داشته که در حال تغییر چهره خاورمیانه هستند؛ ترجمان جمله این ابلیس انساننما چیزی جز حذف و نابودی جغرافیای مقاومت در پهنه غرب آسیا نیست! بنابراین باید پیشدستی کرد؛ «جهود» زمانی متوقف میشود که هلاک شود؛ این درس تاریخ است؛ از صدر اسلام تا همین معاصر؛ مماشات با جهود فقط او را جریتر میکند؛ این نسخه از جهود که اکنون در پیشروی جهان اسلام است، از جنس بسیار بدخیم و سرطانی است و نامش صهیونیسم است؛ صهیونیستها را باید هلاک کنیم و راه و روش این کار، اتخاذ رویکردها و راهبردهای تهاجمی و آفندی و بهرهگیری از همه ابزارهای متنوع موجود در جغرافیای مقاومت و زرادخانههای آن است. اما در ادامه این مطلب، به بازخوانی برخی رخدادهای پس از شهادت سیدرضی موسوی میپردازیم؛ رخدادهایی که در تمامی آنها عاملیت با صهیونیستها بود و هدف اصلی از اجرای آنها، وارد آوردن ضربه کاری به محور مقاومت بود؛ البته ناگفته پیداست که ریشه درخت تناور مقاومت اسلامی بسیار محکم و مستحکم است و علیرغم ضربات سنگین صهیونیستها این جبهه سرافراز، این جبهه همچنان پابرجاست و به فضل الهی و با عمل به رهنمودهای حکیمانه رهبر انقلاب، به هدف غایی خود که همان ریشهکنی غده سرطانی صهیونیسم است نائل میآید.
شهادت سیدرضی موسوی
سیدرضی موسوی یکی از سرداران نیروی قدس سپاه پاسداران بود که در سوریه بهعنوان مسئول «پشتیبانی از جبهه مقاومت» حضور داشت. سیدرضی در چهارم دی۱۴۰۲ بر اثر حمله رژیم صهیونیستی به منطقه زینبیون دمشق پایتخت سوریه به شهادت رسید. شهید سیدرضی موسوی از باسابقهترین نظامیان مستشاری ایرانی حاضر در سوریه بود؛ وی از افراد نزدیک به سردار قاسم سلیمانی و سردار محمد حجازی بود که بیش از سه دهه وظیفه «پشتیبانی از جبهه مقاومت» را برعهده داشت.
منزل شهید سید رضی بهوسیله سه موشک رژیم صهیونیستی مورد هدف قرار گرفت. روز حادثه حسین اکبری، سفیر کشورمان به رسانهها گفت: امروز ساعت۲ ایشان در سفارت بودند و در محل دفتر کارشان حضور داشتند و سپس در بعدازظهر به محل اقامت و منزلشان در محله زینبیه رفتند. منزل ایشان ظاهرا با سه موشک رژیم صهیونیستی هدف قرار میگیرد و ساختمان تخریب میشود و پیکر این شهید به حیاط پرتاب میشود.
شهادت صالح العاروری
صالح العاروری، نایبرییس دفتر سیاسی جنبش حماس در روز ۱۲دی ۱۴۰۲ در حمله رژیم صهیونیستی به جنوب بیروت به شهادت رسید. رژیم صهیونیستی در روز ۱۲دی، در یک حمله پهپادی دفتر جنبش حماس در جنوب بیروت را هدف قرار داد و صالح العاروری، نایبرییس دفتر سیاسی حماس در جریان این حمله به شهادت رسید. العاروری یکی از موسسان گردانهای عزالدین القسام، شاخه نظامی جنبش حماس و مغز مدبر در زمینه تسلیحات این گردان به شمار میرفت. العاروری در سال ۲۰۱۰ بهعنوان یکی از اعضای دفتر سیاسی حماس انتخاب شد و در نهم اکتبر۲۰۱۷ جنبش حماس اعلام کرد که وی بهعنوان معاون اسماعیل هنیه، رییسدفتر سیاسی حماس انتخاب شده است. در سال۲۰۱۴ سه شهرکنشین صهیونیست در کرانه باختری ربوده شدند و رژیم صهیونیستی پس از متهم کردن العاروری به دست داشتن در این عملیات خانه وی در رامالله را تخریب کرد.
حمله تروریستی به کرمان
دقایقی از ساعت ۱۵ روز چهارشنبه مورخ ۱۳دی ۱۴۰۲ گذشته بود که خبری از شنیده شدن صدای انفجار در مسیر منتهی به گلزار شهدای کرمان و در مراسم سالگرد شهادت سردار حاج قاسم سلیمانی منتشر شد. این انفجار که ردپای عوامل نیابتی صهیونیستها در آن آشکار بود منجر به شهادت بیش از ۹۰تن از شرکتکنندگان در مراسم سالگرد شهادت سیدالشهدای محور مقاومت شهید حاج قاسم سلیمانی شد.درباره نوع انفجارها، سه روایت وجود داشت: روایت اول مدعی انفجار کیفهای جاسازیشده کنترلشونده داخل سطل زباله بود؛ روایت دوم حاکی از حضور یک دستگاه خودروی پژو در محل حادثه و انفجار بخشی از خودرو به محض توقف بود؛ روایت سوم هم حاکی از این بود که یک عامل انتحاری هنگام تفتیش ازسوی ماموران، خود را منفجر کرده که این روایت همان ابتدا تکذیب شد. درنهایت اعلام شد که روایت نخست دقیقتر است و عامل یا عاملان این حادثه تروریستی، دو کیف حاوی مواد منفجره جاسازیشده را از راه دور بهوسیله ریموت، منفجر کردهاند.
حمله به کنسولگری ایران در دمشق و شهادت سردار زاهدی
در روز ۱۳فروردین ۱۴۰۳ سردار سرتیپ پاسدار محمدرضا زاهدی، از فرماندهان ارشد نیروی قدس سپاه پاسداران در حمله جنگندههای رژیم صهیونیستی به ساختمان کنسولگری جمهوری اسلامی ایران در دمشق به شهادت رسید. شهید زاهدی ارشدترین فرمانده نیروی قدس در سوریه و لبنان بود. این شهید والامقام که در بیروت زندگی میکرد و به «حسن مهدوی» نیز معروف بود در فاصله سالهای ۱۳۶۵ تا ۱۳۷۰ فرمانده لشکر ۱۴امامحسین بود. او در سال۱۳۸۴ برای مدت کوتاهی فرماندهی نیروی هوایی سپاه پاسداران را برعهده داشت.سردار محمدهادی حاجیرحیمی، معاون سردار زاهدی نیز جزو شهدای این حمله تروریستی صهیونیستها بود. وی پیش از این، معاون هماهنگکننده نیروی قدس بوده است. اما شبکه۱۴ رژیم اسرائیل، پیش از ترور شهید زاهدی و همرزمانش، در دو گزارش مجزا، رسما اعلام کرده بود که سردار محمدرضا زاهدی یکی از اهداف اصلی ترور این رژیم است.
شهادت فؤاد شکر
شهید فؤاد شکر، فرمانده بزرگ مقاومت اسلامی لبنان ۹مرداد ۱۴۰۳ در حمله هوایی رژیم صهیونیستی به ساختمانی مسکونی در جنوب بیروت به شهادت رسید. رژیم صهیونیستی شب سهشنبه (۹مرداد) در حمله هوایی به ساختمانی مسکونی در منطقه ضاحیه بیروت شهید فؤاد شکر را با شلیک سه موشک هدف عملیات تروریستی خود قرار داد.
شهید فؤاد شکر در سال۱۹۶۱ در شهرک نبی شیث بقاع به دنیا آمد. وی از بنیانگذاران حزبالله به شمار میرود و نقش فعالی در تاسیس و سازماندهی نخستین گروههای مقاومت اسلامی در لبنان داشت. این فرمانده بزرگ حزبالله در اوایل دهه۸۰ در نبرد با نظامیان متجاوز صهیونیست حضور داشت و در سال۱۹۸۲ در نبرد با ارتش متجاوز رژیم صهیونیستی مجروح شد. این شهید نقش مهمی در برنامهریزی و اداره عملیاتهای بزرگ علیه نظامیان صهیونیست در لبنان داشت. او در دوران تاسیس حزبالله و در نیمه اول دهه۹۰، مسئول نظامی ردهاول حزبالله بود.
شهید فؤاد شکر از سال۱۹۹۲ تا ۱۹۹۵ در سازماندهی و اعزام نیروهای مسلح حزبالله برای کمک به مسلمانان بوسنی و هرزگوین شرکت داشت. این شهید از زمان تاسیس شورای جهادی مقاومت اسلامی، عضو این شورا بود و از شروع عملیات طوفان الاقصی، عملیات نظامی پشتیبانی در جبهه لبنان را فرماندهی می کرد.
شهادت اسماعیل هنیه
اسماعیل هنیه در ۱۰مرداد ۱۴۰۳ در محل اقامتش در تهران، ترور شد و به شهادت رسید. او برای شرکت در مراسم تحلیف نهمین رییسجمهور ایران به تهران رفته بود. حماس و وزارت خارجه ایران، ترور هنیه را به رژیم صهیونیستی نسبت دادند. دفتر رسانهای رژیم صیهونیستی نیز با انتشار بیانیهای مسئولیت این ترور را برعهده گرفت. چندی بعد، نتانیاهو، نخستوزیر جلاد صهیونیستها صریحا اعتراف کرد که عناصر این رژیم، هنیه را ترور کردند. اسرائیل در سالهای ۲۰۰۳ و ۲۰۰۶ نیز با بمباران هوایی قصد ترور هنیه را داشت که او جان سالم به در برد. هنیه مهمان ایران بود و جنایت صهیونیستها در ترور او در حریم جمهوری اسلامی ایران روی داد؛ امری که بیش از پیش گستاخی و جری شدن صهیونیستها را نمایان کرد. هنیه از رهبران مقاومت اسلامی در برابر اشغال فلسطین بود و برای آزادسازی آن از اشغال رژیم صهیونیستی تلاش میکرد. او چندین بار ازسوی اسرائیل به زندان افتاد و در سال۱۹۹۲میلادی به جنوب لبنان تبعید شد.
انفجارهای پیجری
عصر روز سهشنبه ۲۷شهریور ۱۴۰۳ و کمتر از ۲۴ساعت پس از آنکه حزبالله لبنان پایگاه راهبردی «راموت نفتالی» را با موشکهای کاتیوشا هدف قرار داد، صهیونیستها تلاش کردند تا با انجام برخی حملات الکترونیکی حمله مهم و بزرگ حزبالله علیه پایگاه راموت نفتالی را تحتالشعاع قرار دهند. در همین ارتباط، العربیالجدید به نقل از یک منبع در حزبالله لبنان از هک دستگاههای ارتباطاتی پیجر ویژه نیروهای حزبالله و منفجر شدن این دستگاهها در مناطق مختلف جنوب لبنان خبر داد.
المیادین انفجار هزاران دستگاه پیجر (دستگاه ارتباط پیام کوتاه غیرموبایلی) متعلق به اعضای حزبالله لبنان را تایید کرد.
کانال ۱۳عبری در خبری اعلام کرد که انفجار دستگاههای ارتباطی حزبالله حدود نیمساعت در مناطق جنوبی لبنان ادامه داشت. منابع لبنانی اعلام کردند که انفجارها بهصورت همزمان و گاهی بهطور پیاپی و در مناطق مختلف جنوب لبنان از طریق داغ شدن دستگاه رخ داد. مجتبی امانی، سفیر ایران در لبنان نیز در جریان این سایبرتروریسم صهیونیستها، بهشدت از ناحیه صورت و چشم و دست مجروح شد.«ادوارد اسنودن»، مامور سابق اطلاعاتی آمریکا در همین رابطه گفت: انفجار دستگاههای ارتباطی در لبنان ناشی از کارگذاری مواد منفجره بود، نه هک.
شهادت سیدحسن نصرالله
رژیم صهیونیستی در ۶مهر ۱۴۰۳ با استفاده از ۸۰ تا ۸۵بمب سنگرشکن یک یا دوتنی ساخت آمریکا، مقر حزبالله را بمباران کرد و در جریان این حمله سیدحسن نصرالله و عباس نیلفروشان، مستشار عالی ایران به شهادت رسیدند. سیدحسن نصرالله، پرچمدار بزرگ مقاومت بود؛ وی با اشغالگری اسرائیل مبارزه مجدانه میکرد و در دوران دبیرکلی او حزبالله تقویت شد و به پیروزیهایی علیه رژیم صهیونیستی دست یافت به همین دلیل، او بارها از سوی این رژیم تهدید و مورد ترور نافرجام قرار گرفته بود. در جریان درگیریهایی که پس از عملیات طوفانالاقصی میان حزبالله و اسرائیل رخ داد، حزبالله به دفاع از گروههای مقاومت فلسطین و مردم غزه پرداخت و اسرائیل شماری از سران حزبالله ازجمله سیدحسن را ترور کرد.سیدحسن نصرالله سومین دبیرکل حزبالله لبنان بود. او بهدلیل مبارزه با اسرائیل یکی از اهداف ترور این رژیم بود. سیدحسن، از سال۱۹۹۲م تا ۲۰۲۴ (۳۲سال) دبیرکل حزبالله بود؛ در زمان رهبری او حزبالله به قدرت منطقهای تبدیل شد و به پیروزیهایی بر رژیم صهیونیستی دست یافت که مهمترین آنها آزادسازی جنوب لبنان در سال ۲۰۰۰م و جنگ ۳۳روزه در ۲۰۰۶م و شکست گروههای تکفیری - تروریستی در ۲۰۱۷م در کشور سوریه بود. نقش سیدحسن در آزادی اسیران لبنانی و بازپسگیری اجساد مبارزان مقاومت از دست اسرائیل در سال۲۰۰۴م نیز کلیدی بود. پس از طوفانالاقصی و کشتار مردم نوار غزه ازسوی اسرائیل در سالهای ۲۰۲۳م و ۲۰۲۴م، حزبالله لبنان در حمایت از مردم فلسطین مواضع نظامیان اسرائیل را در شمال سرزمینهای اشغالی هدف قرار میداد. حمایت حزبالله و سیدحسن نصرالله از حماس و مردم فلسطین باعث تشدید درگیریهای میان حزبالله و اسرائیل شد. به گزارش شبکه العالم، حزبالله تنها طی ۱۳۳روز پس از طوفانالاقصی بیش از ۱۰۳۸عملیات در دفاع از فلسطین و حماس، علیه اسرائیل انجام داد.
شهادت علی کرکی
حزبالله لبنان روز یکشنبه هشتم مهر ۱۴۰۳ با صدور بیانیه از شهادت فرمانده جهادی خود، حاج علی عبدالمنعم کرکی مقلب به «حاج ابوالفضل» خبر داد. شهید کرکی از نسل بنیانگذاران جبهه عمل اسلامی در بیروت بود. این فرمانده جهادی یکی از رهبران عملیات قهرمانانه در مقابله با تهاجم اسرائیل به بیروت در سال۱۹۸۲ به شمار میرود.
شهید سیدهاشم صفیالدین
سید هاشم صفیالدین، از رهبران حزبالله لبنان و رییس شورای اجرایی آن بود. ارتش اسرائیل در خلال حمله به لبنان، در ۱۲مهر ۱۴۰۳، چند روز پس از شهادت سیدحسن نصرالله، سیدهاشم را نیز ترور کرد. سیدهاشم صفیالدین، رییس شورای اجرایی حزبالله لبنان بود. از او بهعنوان نفر دوم حزبالله و جانشین سید حسن نصرالله یاد میشد. صفیالدین از زمان تاسیس حزبالله لبنان در سال ۱۹۸۲م عضو این حزب بوده و از سال ۱۹۹۴م، ریاست شورای اجرایی حزبالله را بر عهده داشت. رهبر انقلاب در پیام تسلیت خود، شهید صفیالدین را مجاهد، رشید، فداکار و از برجستهترین رهبران حزبالله خواندند.
شهادت یحیی سنوار
شهادت یحیی سنوار که بهعنوان رهبر حماس در غزه شناخته میشد، عصر روز ۲۷مهر ۱۴۰۳ ازسوی مقامات این جنبش تایید شد. صحنه شهادت سنوار بسیار قهرمانانه و الهامبخش بود. یحیی سنوار بعد از ترور اسماعیل هنیه، رییس دفتر سیاسی حماس در تهران، جایگزین وی شده بود. سنوار در اکتبر ۱۹۶۲ (آبان ۱۳۴۱) در خانیونس در جنوب نوار غزه به دنیا آمد و هنگام شهادت ۶۱سال داشت. او در زبان عربی تخصص داشت و به زبان عبری نیز مسلط بود. سنوار به محض تاسیس حماس ازسوی شیخ احمد یاسین در سال۱۹۸۷ به این گروه پیوست. سال بعد، او ازسوی نیروهای رژیم صهیونیستی دستگیر و به چهار حبس ابد، معادل ۴۲۶سال زندان، محکوم شد. سنوار ۲۳سال از زندگی خود را در زندانهای رژیم صهیونیستی گذراند و در این مدت زبان عبری را آموخت و با سیاستهای داخلی آنجا آشنا شد.
سقوط حکومت اسد در سوریه
در هفتم آذر ۱۴۰۳ اسرائیل، آتشبس در لبنان با حزبالله را پذیرفت و یک ساعت پس از آن، نیروهای تحریرالشام به نیابت از رژیم صهیونیستی حملات خود را از ادلب سوریه آغاز کردند و ظرف ۱۱روز یعنی در ۱۸آذر، با اشغال دمشق، حکومت سوریه را سرنگون کردند.
صهیونیستها در روز یکشنبه ۱۸آذر همزمان با سقوط دمشق، حملات خود را به استان غربی قنیطره سوریه آغاز کردند و روز ۱۹آذر نیز منطقه جبلالشیخ سوریه را اشغال کردند. با پیشرویهای اشغالگرانه رژیم صهیونیستی طی روزهای اخیر در سوریه و بهویژه مناطق غربی این کشور کاملا آشکار میشود که صهیونیستها از صحنهگردانان اصلی پروژه سقوط نظام سوریه بودند؛ درواقع میتوان جولانی و معارضان تحت فرماندهی او در تحریرالشام را جادهصافکنهای صهیونیستها در سوریه دانست. حالا صهیونیستها علاوهبر تحرکات اشغالگرانه خود در غرب سوریه، به حوالی دشمق نیز رسیدهاند و ظاهرا هدفشان اشغال سوریه و دستنشانده کردن حکومتی ضعیف در این کشور است. همچنین صهیونیستها از زمان سقوط نظام اسد در سوریه با بهرهگیری از خلأ قدرت در این کشور، صدها حمله هوایی را علیه زیرساختهای نظامی و استراتژیک کشور سوریه انجام دادند.
نظر شما