آگاه: ظاهرا از این واکسن برای درمان بیماران سرطانی استفاده خواهد شد و قرار نیست برای پیشگیری از سرطان به عموم مردم داده شود. این واکسن برای هر بیمار شخصیسازی خواهد شد.
الکساندر گینتسبورگ، مدیر مرکز تحقیقات ملی اپیدمیولوژی و میکروبیولوژی گامالیا در مسکو، گفته بود که این واکسن میتواند رشد تومور را سرکوب کرده و از گسترش سرطان جلوگیری کند.
درحالحاضر مشخص نیست که واکسن قرار است کدام سرطانها را درمان کند، چقدر موثر است یا حتی نام واکسن چیست. از نظر علمی امکانپذیر است که نوعی واکسن برای هدف قراردادن سرطان ساخته شده باشد. کشورهای دیگر درحالحاضر برای توسعه چیزی مشابه کار میکنند.
مقالهای که در ماه مه در مجله علمی Cell منتشر شد، نتایج یک آزمایش انسانی با چهار بیمار سرطانی را نشان میداد؛ این روش ابتدا روی چند سگ آزمایش شده بود. در این روش، از RNA تومور بیمار استفاده میشود. احتمال میرود که در واکسن روسی نیز از فناوری مشابه همین کار استفاده شده باشد. در این روش RNA استخراجشده از تومور بیمار، وارد نانوذرات لیپیدی شده و سپس سیستم ایمنی بدن نسبتبه آن حساس میشود تا بدن آن را بیماری خطرناک قلمداد کند. محققان دریافتند که در کمتر از دو روز، سیستم ایمنی بدن بیماران به سلولهای سرطانی پاسخ میدهد و شروع به حمله به آنها میکند.
بیماران شرکتکننده در این مطالعه برای مدت طولانیتر از حد انتظار بدون بیماری زندگی کردند. دانشمندان به این نتیجه رسیدند که این درمان ممکن است یک گزینه مناسب برای ایمونوتراپی باشد.
۹ دی ۱۴۰۳ - ۱۲:۲۱
کد خبر: ۹٬۶۶۲
وزارت بهداشت روسیه اعلام کرد که واکسنی علیه سرطان ساخته است که از اوایل سال۲۰۲۵ بهصورت رایگان در روسیه توزیع میشود. آندری کاپرین، مدیرکل مرکز تحقیقات پزشکی رادیولوژی وزارت بهداشت روسیه، اخیرا این دستاورد را در رادیو روسیه اعلام کرده است.
نظر شما