آگاه: مدیر دفتر رسانه غزه اخیرا در گفتوگو با الجزیره اعلام کرده که ارتش اسرائیل بهعمد سیاست گرسنگی دادن را علیه بیش از دومیلیون و ۴۴۰هزار نفر از مردم فلسطین بهویژه در شمال نوار غزه ادامه میدهد. دیدهبان حقوقبشر نیز اعلام کرده که مقامات اسرائیلی «بهطور عمد» از ۷اکتبر سال گذشته دسترسی بخشی از شهروندان فلسطینی در غزه به آب را محدود کردهاند؛ اقدامی که ممکن است به مرگ هزاران نفر منجر شده که بهمثابه «نسلکشی» است. دیدهبان حقوق بشر ارزیابی کرده که اسرائیل با ایجاد عامدانه مانع بر سر راه تصفیه و تولید آب، ساکنان غزه را از دسترسی به آب پاک محروم کرده و بمبارانهایش در طول جنگ خسارات گستردهای به زیرساخت تاسیسات آب غزه وارد کرده است.
اذعان اسرائیل به اعدام غیرنظامیان فلسطینی
روزنامه هاآرتص رژیم صهیونیستی نیز اذعان کرد که نظامیان رژیم اسرائیل اشخاصی را که از خط فرضی در محور نتساریم (شمال غزه) عبور کردهاند، اعدام کرده است که در بین آنها افراد غیرنظامی وجود داشته که آنها راه را گم کرده بودند. در شمال محور مذکور، منطقهای است به نام نتساریم که در بین ارتش اسرائیل به منطقه «محدوده اجساد» معروف است و این نامگذاری بهدلیل تعداد زیاد اجسادی است که در آنجا کشته شدهاند. در امتداد محور نتساریم، به عرض هفت کیلومتر، هر آنکه بخواهد به خانه خود برگردد، بدون هشدار قبلی کشته میشود. هاآرتص در ادامه مینویسد: اینکه بگوییم ارتش ما در دنیا اخلاقمدارترین است، به معنای این است که ما سربازان اسرائیلی را از مسئولیت کشتار سیستماتیک غیرنظامیان در غزه، تبرئه میکنیم. این روزنامه عبری به نقل از یک فرمانده نظامی صهیونیست نوشت: ما در نزدیکی نتساریم شهروندانی را دستگیر میکنیم و سپس آنها را به جرم اینکه عناصر مسلح هستند، اعدام میکنیم! دستورات به ما به این شکل است که هر آنکه حدود نتساریم را رد کند، باید از ناحیه سر یک گلوله دریافت کند. فرمانده اسرائیلی گفته است: به ما دستور داده شده که تصاویر اجساد را گرفته و آنها را بفرستیم که تاکنون تصاویر ۲۰۰کشته را گرفته و ارسال کردهایم.
جدیدترین آمار از شهدای غزه
وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه نیز طی روزهای اخیر با صدور بیانیهای جدیدترین آمار شهدا و زخمیهای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تاکنون را اعلام کرد. براساس اعلام وزارت بهداشت فلسطین در نوار غزه، در نتیجه حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از هفتم اکتبر سال گذشته میلادی تا این لحظه، ۴۵هزار و ۹۷نفر به شهادت رسیدهاند. همچنین این نهاد پزشکی فلسطینی بیان کرد که شمار کلی زخمیهای حملات ارتش رژیم صهیونیستی به نوار غزه از آغاز جنگ در این باریکه به ۱۰۷هزار و ۲۴۴ نفر رسیده است.
اما «استفان دوجاریک» سخنگوی دبیرکل سازمان ملل نیز در کنفرانس خبری خود با اشاره به کارشکنیهای رژیم صهیونیستی در ورود کمکهای بشردوستانه به نوار غزه اظهار کرد: اسرائیل همچنان مانع تلاشهای صورتگرفته برای ارسال کمکها به شمال نوار غزه میشود. وی افزود: از ورود اکثر هیاتهای کمکرسانی تحت رهبری سازمان ملل به شمار نوار غزه، بهویژه هیاتهایی که در تلاش برای ورود به مناطق تحت محاصره هستند، جلوگیری به عمل میآید. رژیم صهیونیستی طی ماههای اخیر دست به اجرای یک عملیات زمینی گسترده در شمال نوار غزه زده که باعث آواره شدن تعداد هر چه بیشتری از ساکنان و محدودیت شدید برای عرضه کمکهای بشردوستانه شده است.
پیش از این هم «کاترین راسل»، مدیر اجرای صندوق کودکان سازمان ملل (یونیسف) خواستار اقدام فوری برای کمک به کودکان نوار غزه شد که با فجایع مختلف اعم از خشونت، گرسنگی، بیماری و سرما روبهرو هستند. راسل در بیانیهای تصریح کرد: دنیا نمیتواند وقتی این تعداد فراوان از کودکان روزانه در معرض خونریزیها، گرسنگی، بیماری و سرما قرار میگیرند نگاهش را به سمت دیگری بگیرد. در همین راستا، «مهند هادی»، هماهنگکننده امور بشردوستانه سازمان ملل در سرزمینهای فلسطینی اخیرا ضمن ابراز نگرانی نسبتبه فضای ناامن و غیرقابلقبول غزه که همچنان بر کاروانهای کمکهای وابسته به سازمان ملل تاثیر منفی میگذارد، تاکید کرد
: حملاتی که مانع انجام عملیاتهای بشردوستانه میشود، قابل قبول نیست، زیرا بقای کسانی را که بهشدت نیازمند کمک هستند تهدید میکند.
افشای توطئه صهیونیستها برای اشغال کامل غزه
اما صهیونیستها توطئههایی را برای اشغال کامل نوار غزه در سر میپرورانند؛ نتانیاهو بارها اعلام کرده که به دنبال «طرح ژنرالها» در غزه نیست اما واقعیتهای میدانی حکایت از آن دارد که بیبی به طرحهایی شبیه به این مدل روی آورده است و میخواهد با ایجاد مناطق حائل در نوار غزه این باریکه را مانند کرانه باختری به چند کانتون تقسیم کند. تلآویو طرحی در پیش گرفته است تا بتواند نوار غزه را کنترل کند و چند محور در منطقه تاسیس و با توسل به تجهیزات پیشرفته و نیروهای امنیتی و نظامی این منطقه را عاری از سلاح و حضور حماس کند. ارتش اشغالگر در حال ساخت یک شبکه جادهای در امتداد غزه است. این جادهها با پستهای بازرسی، برجهای دیدهبانی، پایگاهها و سایر ابزارهای نظارتی کنترل میشوند. اسرائیل از این محورهای استراتژیک برای نظارت بر هر نقطه در غزه بدون نیاز به اشغال کل سرزمین استفاده خواهد کرد. اسرائیل میخواهد زمانی که حماس از زیرزمین بیرون میآید تا موشکهای خود را پرتاب کند، بتواند به مقابله بپردازد.طبق اعلام والاستریت ژورنال، دستکم ۷۰۰خانواده صهیونیست برای اقامت در مناطق اشغالی غزه و ایجاد شهرکهای صهیونیستی در این مناطق ثبتنام کرده و صهیونیستها برنامهریزی برای استقرار ۶شهرک صهیونیستی در غزه را آغاز کردهاند. حداقل ۱۲وزیر و ۱۵عضو کنست رژیم صهیونیستی با شرکت در کنفرانس «شهرکسازی در غزه و شمال کرانه باختری» حمایت خود را از اشغال این مناطق اعلام کرده بودند.اما نکته تلخ روزگار ما آنکه، همزمان با تداوم جنایات رژیم صهیونیستی در سرزمینهای اشغالی و تجاوز به خاک سوریه ازسوی این رژیم جنایتکار، سازمان ملل متحد بامداد جمعه قطعنامهای ضد ایرانی در حوزه حقوق بشر تصویب کرد. این اقدام بار دیگر نشان داد که حقوق بشر برای کشورهای غربی تنها ابزاری برای پیشبرد اهداف و سیاستهای خود است.
نظر شما