به‌تازگی در محافل سیاسی و رسانه‌ای چنین مطرح شده که تروئیکای اروپایی (آلمان - فرانسه - انگلیس) در گفت‌وگوهای ژنو به طرف ایرانی گفته‌اند که ترامپ، رییس‌جمهور آمریکا می‌خواهد توانمندی موشکی ایران نیز در مذاکرات احتمالی پیش‌رو میان ایران و غرب، مورد بحث قرار گیرد؛ طرف ایرانی نیز قاطعانه پاسخ داده است که توانمندی موشکی ایران، موضوعی غیرقابل مذاکره است.

مذاکره موشکی خط قرمز ایران است

آگاه: قرائن و شواهد چنین نشان می‌دهند که غربی‌ها اصرار دارند در مذاکرات احتمالی پیش‌رو میان ایران و غرب، توانمندی موشکی ایران، مورد بحث قرار گیرد. به‌تازگی در خلال گفت‌وگوهای ژنو، تروئیکای اروپایی شامل معاونان وزرای خارجه آلمان، فرانسه و انگلیس، به نمایندگان کشورمان گفته‌اند که «دونالد ترامپ» رییس‌جمهور آمریکا مصمم است در باب توانمندی موشکی ایران نیز مذاکره شود و مذاکرات ایران و غرب صرفا در چارچوب مسائل هسته‌ای نباشد! از قرار معلوم، غربی‌ها تهدید را نیز ضمیمه پیشنهاد خود کرده‌اند و بیان داشته‌اند که چنانچه ایران زیر بار «مذاکرات موشکی» نرود، «مکانیسم ماشه» را علیه ایران فعال می‌کنند و زمینه بازگشت تحریم‌های شورای امنیت علیه ایران را فراهم می‌آورند!
طرف ایرانی هم در مقابل، قاطعانه به اروپایی‌ها پاسخ داده است که توانمندی موشکی ایران تحت هیچ شرایطی، موضوع مذاکره با غربی‌ها قرار نمی‌گیرد و واکنش ایران نیز به فعال‌شدن مکانیسم ماشه، خروج از معاهده «ان‌پی‌تی» و تجدیدنظر در دکترین هسته‌ای است. 

توطئه غربی‌ها
بدون‌تردید، هدف غربی‌ها از باز کردن باب گفت‌وگوهای موشکی، تحدید کردن توانمندی موشکی کشورمان است؛ توانمندی‌ای که به یکی از مولفه‌های قدرت ایران اسلامی تبدیل شده است و همگان در دو عملیات وعده صادق، اثرات شگرف آن را مشاهده کردند. 
ایران، طرف غربی را شیرفهم کرده که مذاکرات موشکی، خط قرمزش است و تحت هیچ شرایطی مذاکره در باب یکی از اهرم‌های اقتدار و امنیت ملی خود را نمی‌پذیرد. رهبر انقلاب طی سخنانی در تاریخ دهم مرداد سال۱۳۹۹ به‌درستی هدف آمریکایی‌ها را از مذاکره تشریح کردند و گفتند: «اینکه آمریکایی‌ها می‌گویند بیایید مذاکره کنیم، مذاکره‌شان سر این چیزها است. خواهش می‌کنم همه این را توجه کنند! البته من این را بارها گفته‌ام، باز هم ناچارم بگویم، چون بعضی‌ها یا متوجه نمی‌شوند یا وانمود می‌کنند متوجه نشده‌اند؛ اینکه دشمن می‌گوید بیایید مذاکره کنیم، یعنی اینکه شما بیایید پشت میز مذاکره بنشینید و ما به شما بگوییم باید شما موشک نسازید، شما هم باید قبول کنید؛ اگر قبول کردید که خب پدرتان درآمده؛ یعنی خودتان را بی‌دفاع کرده‌اید؛ اگر قبول نکردید، همین آش است و همین کاسه؛ باز هم دعوا، باز هم تحریم، باز هم تهدید؛ مذاکره یعنی این؛ دلیل اینکه بنده می‌گویم با آمریکا مذاکره نمی‌کنیم، این است که این مذاکره نتیجه ندارد؛ البته او سود می‌برد از مذاکره؛ این بنده‌خدا، پیرمردی که الان سرِ کار است در آمریکا، مثل اینکه از مذاکره با کره شمالی یک مقدار استفاده تبلیغاتی کرد؛ این می‌خواهد استفاده کند. حالا برای انتخابات، برای غیر انتخابات، دنبال استفاده شخصی خودش است اما فراتر از اینها، نظام سیاسی آمریکا ادعای مسائل حیاتی را در مورد جمهوری اسلامی ایران دارد؛ یعنی می‌گوید شما امکانات دفاعی‌تان را کنار بگذارید، شما اقتدار منطقه‌ای‌تان را کنار بگذارید، شما قدرت ملی‌تان را کنار بگذارید. خب اینها که نمی‌شود؛ انسانی که باشَرف است و علاقه‌مند به حفظ مصالح کشور است که زیر بار این حرف‌ها نمی‌رود؛ مذاکره یعنی این؛ اینکه بنده مخالفت می‌کنم با مذاکره، معنایش این است؛ وَالا ما با همه جای دنیا غیر از آمریکا و غیر از رژیم جعلی صهیونیست مذاکره می‌کنیم؛ با همه ارتباط داریم، مذاکره می‌کنیم، می‌نشینیم، پا می‌شویم، مشکلی نداریم؛ مسئله آمریکا این است.»

توانمندی موشکی مذاکره‌پذیر
 تعدیل‌پذیر، توقف‌پذیر و مهارپذیر نیست
قدرت موشکی ایران اسلامی، جلوه‌ای بی‌بدیل از اقتدار و توان دفاعی و رزمی کشور است و به دشمنان، عزم جدی و توان بازدارنده نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران را نشان می‌دهد. مقامات کشورمان بارها اعلام کرده‌اند که موضوع توانمندی‌های دفاعی و موشکی ما مذاکره‌پذیر، تعدیل‌پذیر، توقف‌پذیر و مهارپذیر نیست. 
دشمن در جنگ ادراکی خود به موازات تشدید تحریم‌ها، قصد دارد موضوع مذاکرات موشکی را نیز در داخل ایران به گفتمان عمومی تبدیل کند و مشابه نسخه «هسته‌ای» را نیز برای توانمندی موشکی کشورمان بپیچد تا از این طریق اقتدار موشکی ما را محدود سازد و شرارت‌های خود را به‌سهولت به پیش ببرد. رهبر انقلاب در ۲۶آبان ۱۴۰۰ در دیدار جمعی از نخبگان و استعدادهای برتر علمی کشور فرمودند: دشمن می‌خواهد شما غافل بشوید از سلاحتان و از دارایی‌هایتان. بحث پهپاد و موشک و مانند اینها را که می‌بینید این روزها چطور در دنیا به عنوان یک مسئله اساسی و مهم مطرح می‌شود؛ دشمن می‌خواهد شما از اینها غفلت کنید، از این توانایی چشم بپوشید تا بتواند راحت به شما حمله کند.
روز جمعه بیست‌ودوم دی بود که از شهر موشکی جدید ایران با حضور سردار سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی و سردار امیرعلی حاجی‌زاده، فرمانده نیروی هوافضای سپاه پاسداران انقلاب اسلامی رونمایی شد. پیش از آن، سردار سلامی با بیان اینکه «امروز ایران در حوزه موشکی، پهپادی و شناوری به قدرت فوق‌العاده‌ای رسیده است و هیچ کم و کسری ندارد»، گفته بود: «به‌زودی از شهرهای موشکی و پهپادی رونمایی خواهد شد و شما عظمت و عمق ناپیدای قدرت ایران را خواهید دید.»اما پس از رونمایی از شهر موشکی جدید، موضوع «اقتدار موشکی» ایران، مجددا توجه بسیاری از رسانه‌های جهان ازجمله رسانه‌های رژیم صهیونیستی را به خود جلب کرد. شبکه آمریکایی «سی‌ان‌ان» در این خصوص نوشت: شهر موشکی جدید ایران «آتشفشان خاموش» توصیف شده و ایران از این پایگاه علیه رژیم اسراییل در ماه اکتبر و آوریل استفاده کرده است.پایگاه خبری «فرست‌پست» نیز با عنوان «آتشفشان خاموش؛ رونمایی ایران از شهر موشکی تازه خود همزمان با تشدید تنش‌ها در خاورمیانه» گزارش کرد: «همزمان با تشدید تنش‌ها، ایران از شهر موشکی تازه خود رونمایی کرد.» این پایگاه خبری نیز تاکید کرد: «در دو عملیات ایران علیه اسراییل از این شهر موشکی استفاده شده است.»رسانه صهیونیستی جروزالم‌پست نیز درخصوص آتشفشان خاموش ایران نوشت: یکی از موشک‌های حاضر در شهر موشکی جدید ایران، موشک قدر است که یک نوع موشک زمین به زمین دوربرد است و در سال۲۰۰۷ رونمایی شد. این موشک دارای کلاهک مدولار است که می‌تواند تعداد زیادی بمب را در خود جای دهد. اما شبکه «العربیه» عربستان‌سعودی درخصوص رونمایی از آتشفشان خاموش ایران گزارش داد: تصمیم ایران برای رونمایی از توانمندی تازه موشکی خود پیش از مراسم تحلیف دونالد ترامپ، پیامی آشکار به غرب است.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.