۱۷ فروردین ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۲
کد خبر: ۱۱٬۸۸۴

کدوحلوایی سرشار از فیبر است و مصرف روزانه آن در رژیم غذایی کمک بسیار زیادی به تامین فیبر موردنیاز روزانه می‌کند.

کدو حلوایی؛ گیاهی سرشار از فیبر

آگاه: کدو حلوایی سرشار از فیبر، ویتامین‌ها، مواد معدنی، پتاسیم، مس و منگنز است و کم‌کالری و بدون چربی به حساب می‌آید. بررسی‌ها نشان می‌دهد که دانه‌های کدو حلوایی سرشار از منگنز، آهن، روی، منیزیم، فسفر، اسیدهای آمینه و حتی برخی آنتی‌اکسیدان‌ها مانند ترکیبات فنلی، ویتامین E و کاروتنوئیدها هستند. همچنین پوست کدو حلوایی، ترکیبات ضدالتهابی فراهم‌ می‌کند که می‌تواند به مبارزه با بیماری‌ها کمک‌ کند.
روغن دانه کدوحلوایی که از این گیاه به دست می‌آید، روغنی غلیظ از دانه‌های برشته‌شده کدو حلوایی فشرده‌ شده است. روغن دانه‌های این گیاه، اسیدهای چرب مفید مانند اسید «اولئیک» و «آلفالینولنیک» دارد.
بنابر اعلام دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، بررسی‌ها بیانگر این است میزان کربوهیدرات نسبت‌به پروتئین در این گیاه بیشتر است. اگرچه کدوحلوایی یک گیاه قلمداد می‌شود و میوه درنظر گرفته نمی‌شود، کربوهیدرات به نسبت بالایی دارد. چنین شرایطی سبب کاهش مقدار خالص کربوهیدرات کدو حلوایی می‌شود؛ به‌طور مثال یک فنجان کدوحلوایی حدود ۹گرم کربوهیدرات خالص دارد.
اگرچه پروتئین در هر گرم از کدوحلوایی نقش دارد اما این گیاه منبع بسیار زیادی برای پروتئین به حساب نمی‌آید. اگر مصرف‌کنندگان کدوحلوایی از یک رژیم غذایی گیاهی پیروی می‌کنند و خواهان دریافت پروتئین‌های گیاهی هستند، با گزینه‌های بهتری مانند لوبیا، حبوبات، غلات کامل، مغزها و دانه‌ها مواجه هستند. میزان پروتئین موجود در تخم کدو حلوایی نسبت‌به گوشت این گیاه بیشتر است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.