آگاه: به گزارش ایسنا به نقل از نیواطلس، اما دانشمندان به تاثیر همه تمرینات نگاه نمیکردند. آنها بیشتر علاقهمند بودند که بدانند چگونه شدت تمرینات ممکن است تغییرات پایداری بر ضربان قلب در طول شب داشته باشد. آنچه آنها یافتند ارتباطی میان ورزش شب و تاخیر در به خواب رفتن و خواب کمتر در طول شب و همچنین ضربان قلب بیشتر در حالت استراحت نسبت به افرادی که در زمان زودتر در طول روز ورزش میکردند، بود.
جاش لئوتا (Josh Leota)، از دانشکده علوم روانشناسی دانشگاه موناش، میگوید: ورزش شدید در هنگام عصر میتواند بدن را در حالت هوشیاری بالا نگه دارد، به همیندلیل است که دستورالعملهای بهداشت عمومی پیش از این توصیه کردهاند که نباید نزدیک به زمان خواب ورزش کرد. با اینحال یافتههای مطالعات آزمایشگاهی کنترلشده، کمتر قطعی است و بسیاری نشان میدهند که ورزش عصرگاهی لزوما خواب را مختل نمیکند. این مطالعات به حجم نمونههای کوچک و در محیط آزمایشگاهی متکی است و به ندرت شامل تمرینات ورزشی میشود که فعالیت قلبی متابولیک قابلتوجهی را در بدن ایجاد میکند.
الیز فیسر چایلدز (Elise Facer-Childs)، نویسنده ارشد این مطالعه از دانشکده علوم روانشناسی دانشگاه موناش میگوید: ورزش عصرگاهی که شامل سطوح بالای فشار قلبی عروقی میشود، ممکن است خواب، ضربان قلب در حالت استراحت و تغییرات ضربان قلب را مختل کند و در نتیجه مرحله مهمی از روند بهبودی را با مشکل مواجه کند.
یافتههای جدید و بهموقع ما پیامدهای قابلتوجهی برای سلامتعمومی در مورد زمان، مدت و شدت ورزش دارد و گامی حیاتی در جهت بهبود سلامت خواب جوامع است. لئوتا میگوید: اگر در یک پنجره چهار ساعته قبل از خواب ورزش میکنید، میتوانید ورزشهای مختصر با شدت کم، مانند دویدن سبک یا شنا را انتخاب کنید تا اختلال خواب را به حداقل برسانید و به بدن اجازه دهید آرام شود. البته، ورزشکردن بهتر از ورزشنکردن است، اما دانشمندان میگویند آگاهی از تاثیر آن بر خواب میتواند به افراد کمک کند تا بهترین نتایج را برای بدن خود فراهم کنند.
۲۸ فروردین ۱۴۰۴ - ۰۰:۰۳
کد خبر: ۱۲٬۲۲۴
محققان دانشگاه موناش به دادههای بینالمللی از ۱۴ هزار و ۶۸۹ نفر که با چندین حسگر بیومتریک به مدت یکسال مورد نظارت قرار گرفته بودند، نگاهی انداختند که معادل چهار میلیون شب اطلاعات برای بررسی میشد. دستگاههای ردیاب اطلاعات مربوط به ورزش، خواب و فعالیت قلبی عروقی را ضبط کرده بودند.

نظر شما