آگاه: با این حال، یک متخصص تغذیه و مشاور سازمان جهانی بهداشت (WHO) میگوید: وقتی صحبت از تحقیقات درباره روغنزیتون به میان میآید، بیشتر آنها در گروه افراد نسبتا مرفه یا با رژیم غذایی سالم (رژیم غذایی مدیترانهای) انجام میشود، چیزی که باید در مورد نتایج این تحقیقات در نظر گرفته شود.
«رابرت افکندی جونیور»، وزیر بهداشت و خدمات انسانی آمریکا، حتی ادعا کرده است که آمریکاییها ناآگاهانه توسط روغن دانهها مسموم میشوند.
کارشناسان میگویند تحقیقات در مورد روغن دانهها، نتایج مشخص ندارد، بنابراین آمریکاییها نباید در مواد غذایی خود از روغنزیتون مانند آب استفاده کنند. به گزارش دیلیمیل، علاوه بر این، کارشناسان هشدار میدهند که مردم ممکن است در مصرف روغنزیتون زیادهروی کنند و از آنجایی که روغن از نظر کالری بسیار متراکم است، در واقع میتواند منجر به افزایش وزن و عواقب منفی سلامتی مرتبط با آن شود.
«میشل روتنشتاین»، متخصص تغذیه در نیویورک میگوید مدتی پیش مراجعهکنندهای داشته که روزانه یک فنجان روغنزیتون مینوشید، در حالی که بهطورجدی برای کاهش وزن نیز تلاش میکرد.
روتنشتاین گفت: این رفتار افراطی، نهتنها مانع تلاشهای او برای کاهش وزن شد، بلکه بر سطح کلسترول او نیز تاثیر منفی گذاشت، زیرا چنین حجم بالایی از روغنزیتون میتواند سرشار از چربیهای اشباع شده باشد و با فواید ادعایی برای آن مقابله کند.
اتفاقنظر متخصصان بر این است که پختوپز با مقداری روغنزیتون بیخطر است و در واقع روغن مورد علاقه بسیاری از سرآشپزهای حرفهای و متخصصان رژیم غذایی است.
در حالی که این روغن دارای سطوح بالایی از چربیهای غیراشباع سالم است، متخصصان گفتند که سلامت روغنها به نسبت امگا ۳ (چربیهای ضروری برای سلامت قلب، مغز و چشم) و امگا ۶ (چربیهایی که در عملکرد مغز و سلامت قلب نقش دارند) و همچنین دمایی که آنها را در آن میپزید، بستگی دارد.
۲۳ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۹
کد خبر: ۱۲٬۹۱۲
روغنزیتون به عنوان طلای مایع معرفی شده است و با مطالعاتی که این ادعاها را تایید میکنند، به دلیل فواید سلامتی متنوع آن مانند بهبود سلامت قلب و کاهش التهاب، مورد استقبال قرار گرفته است.

نظر شما