بروکلی، سبزی سرشار از ویتامین‌ها و آنتی‌اکسیدان‌ها، با خواص بی‌نظیر خود از سلامت قلب و کلیه تا تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از سرطان نقش مهمی در تغذیه سالم دارد.

پنج بیماری خطرناک که با «بروکلی» از آنها نجات می‌یابید

آگاه: به گزارش مهر، بروکلی یکی از سبزیجات کلمی است. این سبزیجات به خاطر تاثیرات سلامتی مفید خود مشهور هستند و گاهی اوقات به عنوان «سوپر سبزیجات» یاد می‌شوند. بروکلی غنی از مواد مغذی زیادی است، از جمله فیبر، ویتامین C، ویتامین K، آهن و پتاسیم. بروکلی نیز حاوی پروتئین بیشتری نسبت به سایر سبزیجات است. بروکلی می‌تواند هم خام و هم پخته مصرف شود، اما تحقیقات اخیر نشان می‌دهد که بروکلی پخته شده با بخار ملایم بیش‌ترین فواید سلامتی را دارد.
بروکلی حاوی کربوهیدرات قابل‌هضم کمی است، اما مقدار مناسبی از فیبر را فراهم می‌کند و فیبر، سلامت شکم را ترویج می‌دهد و ممکن است خطر بیماری‌های مختلف را کاهش دهد؛ چرا که بروکلی حاوی پروتئین بیشتری نسبت به سایر سبزیجات است. اما به دلیل محتوای بالای آب، مقدار پروتئین آن نسبتا کم است.
کلم بروکلی خواص زیادی برای بدن دارد و به همین دلیل باید آن را در رژیم غذایی خود داشته باشید. کلم بروکلی برای کلیه، بیماری‌های قلبی، سلامت چشم، سلامتی استخوان‌ها و دندان‌ها، تقویت سیستم ایمنی و... اهمیت دارد. دلیل اهمیت کلم بروکلی ارزش غذایی بالای آن
 است. 
بروکلی دارای ویتامین C، ویتامین K، ویتامین E، ویتامین B۶، پتاسیم، فسفر، گوگرد، سلنیوم و برخی از آمینواسیدها است؛ به همین دلیل در سلامت افراد اهمیت بسیاری دارد. کلم بروکلی به سم‌زدایی از بدن کمک بسیاری می‌کند و می‌تواند اسیداوریک و اوره را از بدن دفع کرده و در درمان جوش، خارش، نقرس، روماتیسم، اگزما و اسکلرودرمی موثر باشد. همچنین با دفع مواد سمی از بدن از ایجاد سنگ کلیه جلوگیری می‌کند؛ به همین دلیل کلم بروکلی برای کلیه بسیار مفید است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.