آگاه: به نقل از اساف، این یافته باور بسیاری از مردم را به چالش میکشد و آن این است که ورزش منظم، ساعتها نشستن را جبران میکند. طبق این تحقیق، اکثر شرکتکنندگان بهاندازه کافی فعال بودند که در دسته مناسب دستورالعملهای مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری برای فعالیت بدنی هفتگی قرار بگیرند. با این حال، نشستن بیش از حد همچنان به سلامت مغزشان آسیب میرساند.
محققان مرکز حافظه و آلزایمر دانشگاه وندربیلت، ۴۰۴ فرد مسن با میانگین سنی ۷۱ سال را به مدت هفت سال با استفاده از مانیتورهای مچی برای ردیابی دقیق الگوهای حرکتی، دنبال کردند. به طور متوسط، شرکتکنندگان روزانه حدود
۱۳ ساعت مینشستند و اگرچه این عدد ممکن است زیاد به نظر برسد، اما زمانی که زمان نشستن خود را پشت میز کار، هنگام صرف وعدههای غذایی و استراحت عصرگاهی جمع کنید ممکن است به عددی مشابه یا حتی بالاتر برسید.
تغییرات مغزی مرتبط با نشستن بیشتر در مناطقی از مغز رخ داد که معمولا در برابر بیماری آلزایمر آسیبپذیر هستند. این نواحی از مغز افرادی که بیشتر مینشستند، نازکتر شدند و در آزمونهای حافظه که از آنها خواسته میشد تجربیات و رویدادهای گذشته را به یاد بیاورند، عملکرد بدتری داشتند. با گذشت زمان، کسانی که بیشتر مینشستند، حجم هیپوکامپ را سریعتر از دست دادند و کاهش بیشتری در توانایی خود در نامبردن اشیا و پردازش سریع اطلاعات نشان دادند.
هیپوکامپ ۸ که به شکلگیری خاطرات کمک میکند، از اولین مناطق مغزی است که تحت تاثیر بیماری آلزایمر قرار میگیرد.
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۰۱:۲۱
کد خبر: ۱۲٬۹۸۵
مطالعهای که هفت سال زمان برده است، نشان میدهد افراد مسنی که ساعات بیشتری را صرف نشستن میکنند، حتی آن دستهای که مرتبا ورزش میکردند، سریعتر دچار کوچکشدن مغز و زوال ذهنی میشوند.

نظر شما