۲۲ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۶:۲۴
کد خبر: ۱۵٬۴۵۵

چای کهنه بیشتر فواید سلامتی خود را از دست می‌دهد و همچنین به میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا اجازه رشد می‌دهد که می‌توانند باعث مشکلات سلامتی شوند. چای یک نوشیدنی سالم و معطر است و بسیاری از مردم عادت دارند آن را بعد از غذا بنوشند. با این حال اگر برخی اشتباهات رایج را مرتکب شوید، این اشتباهات می‌تواند برای سلامتی مضر باشد.

پنج اشتباهی که چای را به سم تبدیل می‌کند

آگاه: به گفته کارشناسان، باید به زمان دم‌کردن، دما و مقدار برگ چای مورد استفاده توجه کنید. پنج اشتباه رایج وجود دارد که برای نوشیدن چای سالم و مفید باید از آنها اجتناب کنید:
دم‌کردن چای غلیظ: توصیه می‌شود برای هر فنجان از یک قاشق چای‌خوری برگ چای استفاده کنید و برای مقادیر بیشتر، یک قاشق چای‌خوری اضافی. چای بسیار غلیظ حاوی‌درصد بالایی از کافئین است که می‌تواند سیستم عصبی را بیش از حد تحریک کند و تانن دارد که می‌تواند منجر به اختلالات روده و یبوست شود. همچنین یک ادرارآور قوی است، بنابراین بهتر است از مصرف بیش از حد آن خودداری کنید.
دم‌کردن چای برای مدت طولانی، به‌خصوص چای کهنه: چای کهنه بیشتر فواید سلامتی خود را از دست می‌دهد و همچنین به میکروارگانیسم‌های بیماری‌زا اجازه رشد می‌دهد که می‌توانند باعث مشکلات سلامتی شوند. بنابراین، بهتر است هر بار چای تازه تهیه کنید.
نوشیدن چای بسیار داغ: نوشیدنی‌های بسیار داغ، غشاهای مخاطی گلو، مری و معده را تحریک می‌کنند که می‌تواند منجر به ایجاد زخم شود و خطر عفونت و ایجاد تومورهای بدخیم را افزایش دهد.
نوشیدن چای با معده خالی: توصیه می‌شود نیم‌ساعت پس از غذاخوردن چای بنوشید، زیرا باعث هضم غذا می‌شود و به ‌سرعت بخشیدن به سوخت‌وساز بدن کمک می‌کند. نوشیدن آن با معده خالی می‌تواند به دلیل اثر گرسنگی‌آور عصاره برگ چای، اشتها را سرکوب کند.
نوشیدن چای بلافاصله پس از غذاخوردن: برخی اجزای چای ممکن است مانع جذب پروتئین، آهن و سایر مواد مغذی مهم شوند، بنابراین بهتر است نیم ساعت پس از غذاخوردن صبر کنید و سپس چای بنوشید.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.