۲۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۱:۵۸
کد خبر: ۱۸٬۹۰۶

اگر میان وعده مناسب و مغذی می‌خواهید گردو و بادام گزینه‌های مناسبی هستند که فیبر، پروتئین و چربی‌های سالم برای بدن را ارائه می‌دهند. اگرچه هر دو گزینه‌های خوبی برای گنجاندن در رژیم غذایی شما هستند، اما تفاوت‌هایی در ارزش‌های غذایی آنها وجود دارد.

بادام یا گردو، کدامیک بهتر است؟

آگاه: در این مطلب مقایسه‌ای از این دو آجیل مغذی ارائه شده تا به شما کمک کند تصمیم بگیرید کدام‌یک برای سلامتی شما بهتر است.

فواید بادام
اگر می‌خواهید پروتئین‌های گیاهی بیشتری به رژیم غذایی خود اضافه کنید، آجیل‌ها انتخاب بسیار خوبی هستند. داون جکسون بلاتنر، متخصص تغذیه می‌گوید: در مقایسه با سایر آجیل‌ها، شهرت بادام به دلیل پروتئین، فیبر، ویتامین E و منیزیم بالاتر است. به گفته کارشناسان سلامت، اگر به میان وعده‌ای نیاز دارید که شما را تا وعده غذایی بعدی سیر نگه دارد، یا اگر برای دریافت فیبر کافی در رژیم غذایی خود مشکل دارید، بادام برای جبران کمبود فیبرعالی است.

فواید گردو
بلاتنر می‌گوید: گردو تنها آجیلی است که منبع عالی چربی‌های امگا ۳ گیاهی است که از سلامت قلب و مغز پشتیبانی می‌کند. اسیدهای چرب امگا ۳ اسیدهای چرب ضروری هستند که بدن شما فقط می‌تواند از طریق غذا دریافت کند.
علاوه بر این، گردو سرشار از ویتامین‌ها و مواد معدنی مانند منگنز و مس است که برای آنتی‌اکسیدان‌ها، کلاژن و سلامت استخوان مفید هستند. گردو همچنین حاوی منیزیم، پتاسیم و فسفر است که می‌توانند به فشار خون و عملکرد عضلات و اعصاب کمک کنند.
بلاتنر توصیه می‌کند: بادام برای میان وعده‌ها بهترین است زیرا پروتئین و فیبر بیشتری نسبت به سایر آجیل‌ها دارد و شما را سیر نگه می‌دارد. بلاتنر می‌گوید: گردو برای کسی که به دنبال افزایش چربی امگا ۳ گیاهی خود است، بهترین گزینه است که به ویژه برای حمایت از سلامت مغز و قلب مفید است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.