یک متخصص طب ایرانی در تشریح خواص میوه آلو گفت: آلو میوه‌ای تابستانی است که انواع و رنگ‌های متعددی دارد. بعضی سبز، زرد یا سیاه و گاهی هم سرخ می‌شوند. ریز و درشت دارد. طعمش ترش، شیرین یا ملس است.

با مصرف این میوه از پوکی استخوان پیشگیری کنید

آگاه: مریم تقوی شیرازی درباره طبع این میوه متنوع نیز اظهار داشت: طبع آلو در منابع طب ایرانی که به نام اجاص آمده است، بر حسب میزان ترشی آن متفاوت ذکر شده است. آلوی رسیده شیرین طبع سرد و تر ملایمی دارد. اما هرچه ترش‌تر شود، سردی آن بیشتر می‌شود. تقوی ادامه داد: آلو به ملین بودن معروف است. تازه آبدارش، اثر لینت بخشی بیشتری دارد. آلو حرارت بدن را کم می‌کند. تب و تشنگی، گرمازدگی و التهاب و خارش پوست را تسکین می‌دهد، به‌خصوص اگر قبل از غذا مصرف شود. وی افزود: هر چه آلو شیرین‌تر باشد، ملین بهتری می‌شود و هر چه ترش‌تر شود، التهاب و گرمی را بیشتر کنترل می‌کند.
این متخصص طب ایرانی گفت: اگر معده و گوارش سرد باشد، مثلا ترش کند، کندی هضم غذا داشته باشد و نفخ کند، آلو بهتر است با آب و عسل یا گلقند مصرف شود. وی افزود: آلو اگر با شکر به صورت شربت پخته شود، ملین بی‌آزاری می‌شود که حتی اگر سرفه هم داشته باشید، ترشی‌اش اذیت نمی‌کند و سینه را هم نرم می‌کند.
تقوی گفت: آلو یک میوه خوشمزه کم کالری با ویتامین‌ها و مینرال های متنوع، فیبر و آنتی اکسیدان‌ها است. اگر آلو خشک باشد، کالری و فیبرش بیشتر است. فیبری که در آلو است علاوه بر اینکه حرکت روده‌ها را تسهیل می‌کند، قند و چربی خون را نیز تنظیم می‌کند. وی افزود: کار جالب دیگر آلو، جلوگیری از پوکی استخوان است. افزودن این میوه پرخاصیت به انواع غذاها مثل خورش، آش و سالاد، طعم آنها را دلچسب‌تر می‌کند. لواشک‌ها و پاستیل‌های خانگی با آلو می‌تواند جایگزین مناسبی بر تنقلات صنعتی و کم‌خاصیت برای کودکان باشد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.