آگاه: سرهنگ داود معظمی گودرزی در مورد راهکار جلوگیری از این کلاهبرداری سایبری گفت: لازم است تا کاربران به هیچ عنوان رمزهای ورود به برنامه را در اختیار کسی قرار ندهید.
وی همچنین به دانشآموزان و خانواده آنها در ایام بازگشایی مدارس و شروع سال تحصیلی جدید توصیه کرد: به هویتهای مجازی در شبکههای اجتماعی اطمینان نکرده و حتما قبل از واریز وجه یا ارسال تصاویر خصوصی به دیگران از طریق تماس تلفنی هویت درخواستکننده را احراز کنند چراکه احتمال دسترسی غیرمجاز به هر شبکه اجتماعی وجود دارد.
رییس پلیس فتا پایتخت عنوان کرد: فعالسازی فرآیند احراز هویت دومرحلهای یک سپر امنیتی مضاعف در ارتقای امنیت و حفظ حریم خصوصی ما در استفاده از شبکههای اجتماعی است.
سرهنگ معظمی گودرزی یادآور شد: تاکنون پروندهای در پلیس فتا تهران بزرگ درخصوص هک و دسترسی غیرمجاز به شبکههای اجتماعی تشکیل نشده که احراز هویت دو مرحلهای آن فعال بوده باشد.
۳ مهر ۱۴۰۳ - ۱۲:۵۳
کد خبر: ۶٬۹۵۳
رییس پلیس فتا پایتخت هشدار داد یکی از شگردهای مجرمان سایبری همزمان با بازگشایی مدارس ارسال پیام به دانشآموزان با سوءاستفاده از لوگوی برنامه شاد و معرفی خود به عنوان پشتیبان این اپلیکیشن با ترفند بروزرسانی آن است.
نظر شما