چند سالی است که تهدیدات لفظی مقامات سیاسی و نظامی رژیم صهیونیستی علیه ایران افزایش داشته است. این تهدیدات شامل سخنرانی‌های ضدایرانی مقامات اسرائیلی در نشست‌ها و دیدارهای دوجانبه با سران کشورها و مجامع بین‌المللی، ایجاد ارتباط سیاسی و امنیتی با کشورهای عربی حوزه خلیج فارس در مقابل ایران و برگزاری رزمایش‌های نظامی مشترک با ایالات متحده و کشورهای عربی منطقه و شبیه‌سازی حمله هوایی به تاسیسات هسته‌ای ایران بوده است.

«میدان» و «دیپلماسی» اسرائیل را آچمز می‌کند

آگاه: در دهه گذشته، در چندین برهه از زمان، رژیم صهیونیستی با ایجاد عملیات روانی و رسانه‌ای وانمود کرده که در آغاز یک تهاجم گسترده مستقیم علیه ایران است، اما با وجود گذشت زمان و علی‌رغم تمام صحنه‌سازی‌ها و اظهارات مقامات نظامی و سیاسی اسرائیل، هیچ اقدامی ازسوی رژیم صهیونیستی انجام نشد. آنها اگر می‌توانستند دریغ نمی‌کردند و تهدیدات خود به منصه ظهور می‌رساندند اما به‌جای حمله مستقیم، مستشاران نظامی ما در سوریه و لبنان ترور می‌کنند تا به خیال خودشان از ایران انتقام بگیرند.
اما خط و نشان‌های صهیونیست‌ها پس از اجرای موفقیت‌آمیز عملیات «وعده صادق -۲» شدت و حدت گرفته است. «بنیامین نتانیاهو» نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی که جنایت‌های او در غزه هیچگاه فراموش نمی‌شود و در تاریخ ثبت شده است، ضمن تهدید ایران مدعی شد: اسرائیل وظیفه دارد به حملات ایران پاسخ دهد. علاوه‌بر وی وزیر دفاع اسرائیل نیز ایران را به حملاتی مشابه آنچه ارتش صهیونی در «غزه و بیروت» انجام داده است، تهدید کرد. آیا اسرائیل واقعا به‌تنهایی و بدون حمایت کشورهای غرب علیه ایران اقدام خواهد کرد؟
یکی از پرتکرارترین ادعاهای مقامات صهیونیستی در رابطه با ایران، تهدید به حمله و اقدام مستقیم علیه ایران آن هم به‌تنهایی و بدون حمایت و کمک کشورهای غربی است. در چند سال اخیر، سران رژیم صهیونیستی در سخنان خود اینگونه اظهار می‌کردند که لزوما نیازی به کمک آمریکا و کشورهای غربی نداشته و قدرت نظامی کافی برای این را که به‌تنهایی با ایران وارد درگیری شوند دارند!
مسئله این است که چقدر این ادعای مقامات نظامی و سیاسی رژیم صهیونیستی به واقعیت نزدیک است؟ آیا ارتش رژیم صهیونیستی به‌تنهایی واقعا توان درگیر شدن با یک قدرت نظامی را دارد؟ آنچه مشخص است، مقامات رژیم صهیونیستی به خوبی می‌دانند که به‌تنهایی در مقابل یک قدرت نظامی منطقه‌ای هیچ شانسی برای پیروزی و حتی بقا ندارند و ارتش اسرائیل برای چنین درگیری طراحی نشده است. اظهارات مقامات و کارشناسان صهیونیستی به تنهایی این واقعیت را آشکار می‌کند.
ضمن آنکه مسعود پزشکیان، رییس‌جمهوری کشورمان هم روز گذشته در مراسمی ضمن رونمایی از بخشی از الواح هخامنشی بازگردانده شده به کشور، در دیدار مدیران و فعالان میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی، به حمایت‌ها و سکوت دولت‌های غربی از اسرائیل و جنایت‌هایی که در غزه انجام می‌دهد پرداخت و گفت: «متاسفانه از همان روز اول آغازبه‌کار رسمی بنده، به‌شکل مستمر و بلاوقفه حوادثی رخ داده و با اقدامات یک رژیم وحشی شرایطی برای ما ایجاد شده که در مسیر پیشبرد این سیاست مانع‌تراشی می‌کند. کشورهای غربی به سردمداری آمریکا رژیمی را در منطقه مستقر کرده‌اند که هیچ چارچوب و مبانی حقوقی بین‌المللی و انسانی را رعایت نمی‌کند و زن و کودک و پیر و جوان را بی‌گناه قتل‌عام می‌کند و همین کشورها که ادعای دفاع از حقوق بشر دارند و به خاطر قصاص یک قاتل علیه ما جنجال به پا می‌کنند، با سکوت خود این جنایات را تایید می‌کنند.»
این فقط رییس‌جمهور نبود که روز گذشته علیه جنایت‌های رژیم آپارتاید موضع‌گیری کرد، بلکه شیخ نعیم قاسم، معاون دبیرکل حزب‌الله لبنان با اشاره به تهدیدهای رژیم صهیونیستی و حامیان غربی آن به‌ویژه آمریکا گفت: دشمن صهیونیستی و آمریکا و غرب تلاش می‌کنند که به ما فشار آورده و ما را مرعوب کنند اما ما هرگز نمی‌ترسیم و مرعوب نمی‌شویم زیرا فرزندان شهید و سید محور مقاومت سید حسن نصرالله هستیم و رژیم صهیونیستی را شکست می‌دهیم.

حال کانون مقاومت و ایران
 چگونه تهدیدات تکراری را شکست می‌دهند؟
سیدجلال ساداتیان دیپلمات پیشین درباره تهدیدات صهیونیست‌ها علیه جبهه مقاومت و ایران، گفت: رژیم صهیونیستی رسما و علنا تروریسم دولتی اِعمال می‌کند و از گذشته تاکنون هر جنایتی را مرتکب شده و نه تنها مورد تقبیح قرار نمی‌گیرد، بلکه از حمایت‌های آشکار و پنهان قدرت‌های غربی، به‌خصوص آمریکا به‌خاطر گروه بسیار پرقدرت طرفدار صهیونیسم یعنی آیپک برخوردار است و همه اقداماتش را با قلدری و حمایت آمریکا ادامه می‌دهد. وی تاکید می‌کند: اسرائیل خود را برخلاف ضوابط و معیارهای بین‌المللی به هیچ‌کس پاسخگو نمی‌داند. کدام موجودیت دیگری، اعم از دولت‌ها یا حتی گروه‌ها چریکی و زیرزمینی چنین‌اند و به اینگونه رفتار می‌کنند؟
کارشناس مسائل منطقه می‌گوید: تلاش‌های ایران برای خنثی کردن اثرات اقدامات مخرب اسرائیل که ضدصلح و امنیت مردم منطقه است، معطوف به مقابله از طریق تقویت برخی جریانات در منطقه شده است اما متاسفانه بیشتر سخت‌افزاری برخورد شده درحالی‌که در دنیای امروز توجه به افکار، اعم از نخبگان و افراد خاص تا توده مردم در سطوح مختلف، بسیار مهم و اثرگذار است. اگر این بخش کار را نرم‌افزاری بخوانیم از توجه لازم برخوردار نشده است.
ساداتیان درپاسخ به این سوال که چه بایسته‌هایی پیش روی جمهوری اسلامی ایران در مدیریت منازعات منطقه می‌بینید؟ پاسخ می‌دهد: علاوه بر تلاش‌های گسترده‌ای که همزمان برای برقراری مناسبات متوازن با غرب در کنار تقویت روابط با شرق باید به کار بست، تقویت قدرت ژئوپلیتیکی میزان تاثیرگذاری در جریانات مختلف را افزایش می‌دهد. کاستن از حمایت بی‌دریغ غرب از اسرائیل و افزایش همبستگی و همراهی بیشتر کشورهای منطقه با فلسطین که خود متضمن افزایش قدرت ژئوپلیتیکی ایران خواهد شد، خطر درگیری و افزایش تنش در منطقه و بخصوص تبادل آتش بین ایران و اسرائیل را که آرزوی نتانیاهو است، مهار می‌کند.
به‌هرحال امروز قدرت بازدارندگی ایران افزایش چشمگیری پیدا کرده و براساس همین قدرت اجازه تجاوز به خاک ایران را به هیچ‌کس نمی‌دهد و اگر بخواهند تهدیدات خود را عملیاتی کنند با وعده صادق دیگری روبه‌رو خواهند شد. آن‌طور که «محمدرضا عارف» معاون اول رییس‌جمهوری در حاشیه نماز جمعه نصر گفته بود: «تهدیدات صهیونیست‌ها برای ما یک شوخی است و ۴۰سال نشان دادیم که هیچ تهدیدی نمی‌تواند ما را از برنامه و از کارهایمان عقب بنشاند و کنار بگذاریم، راهمان را محکم ادامه خواهیم داد.» ضمن آنکه در مقطع فعلی پیوند مبارکی بین میدان و دیپلماسی برقرار شده است و کنش‌های رییس‌جمهور پس از عملیات «وعده صادق ۲» و سخنان معاون اول رییس‌جمهور و رییس‌ دستگاه دیپلماسی، نشانه هماهنگی و همدلی میان «دیپلماسی» و «میدان» است. به تازگی نیز وزیر امورخارجه کشورمان از سفر به سوریه و لبنان برگشت؛ سفری که هم برای نیروهای مسلح و هم دستگاه دیپلماسی کشورمان خوشایند بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.