یک شرکت دانش‌بنیان ایرانی برای اولین بار در دنیا موفق به تولید کارت‌های هوشمند تغذیه گل و گیاه آپارتمانی شده که جایگزین بسیار مناسبی برای کودهای رایج بازار است.

نخستین کارت‌های هوشمند تغذیه گل و گیاه آپارتمانی تولید شد

آگاه: داوود قاراخانی، مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان گلپک سبز درخصوص زمینه کاری این شرکت گفت: ما تولیدکننده کارت‌های هوشمند تغذیه گل و گیاه آپارتمانی هستیم و در شهرک علمی تحقیقاتی دانشگاه صنعتی اصفهان فعالیت می‌کنیم.
وی ادامه داد: ما کارت‌هایی تولید کردیم که جایگزین بسیار مناسبی برای کودهای رایج بازار است و با قراردادن فقط یک عدد از آن کنار خاک گلدان و با آبیاری، کارت آغاز به تامین تمام عناصر مورد نیاز گیاه می‌کند. این عناصر شامل ماکرو المنت، میکرو المنت، هیدرو، هیومیک اسید و آمینو اسید است.
به گفته او، هر بسته حاوی هفت کارت است و هر کارت هم تا سه ماه یک گیاه را تغذیه می کند و قیمت یک بسته آن برای مصرف‌کننده نهایی ۵۹هزار تومان تمام می شود. از دیگر مزیت‌های این محصول، مصرف آسان آن است و همچون کودهای معمولی نیازی به مخلوط شدن با آب ندارد و روی برگ اسپری و داخل خاک ریخته نمی‌شود، به همین دلیل، مشکلات تنفسی مرسوم کودهای معمولی در اثر تبخیر را ایجاد نمی‌کند. همچنین از آنجا که این محصول به‌صورت پودری یا مایع نیست، بسته‌بندی راحتی هم دارد و این مهم، از دیگر مزیت‌های صادراتی این محصول است.
قاراخانی با اشاره به مزیت اقتصادی و کاربردی بودن این کارت‌ها بیان کرد: این کارت‌ها نخستین و تنها محصول در ایران هستند و مشابه خارجی ندارند. استفاده از این محصول دانش‌بنیان که ثبت اختراع هم دارد نسبت به کودهای معمولی، هم مقرون به‌صرفه‌تر و هم ساده‌تر است.
وی درخصوص صادرات این محصول اظهار داشت: متاسفانه هنوز موفق به صادرات نشده‌ایم اما بااین‌حال، فروش‌های محدودی را به کشور عراق، عمان، قطر، هلند و دانمارک داشته‌ایم.
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان گلپک سبز ادامه داد: حضور در نمایشگاه‌های خارجی بستر خوبی برای صادرات است و امیدواریم بتوانیم در این نمایشگاه‌ها حضور یافته و محصول را معرفی کنیم.قاراخانی با بیان اینکه و درحال‌حاضر تولید چیزی حدود ۵۰۰هزار بسته در سال را در دستورکار خود داریم، گفت: ظرفیت اسمی ما در این محصول، یک‌میلیون بسته در سال است و در این صورت چیزی حدود یک‌میلیون دلار در سال برای کشور ارزآوری خواهد داشت.
به گفته مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان گلپک سبز، این کارت‌های هوشمند علاوه‌بر گل و گیاه های آپارتمانی، برای درختچه یک‌ساله هم کاربرد دارد. از این رو، در پروژه‌های بیابان‌زدایی هم می‌تواند تا حد چشمگیری مثمرثمر باشد.
قاراخانی در خصوص تعداد افرادی که از رهگذر این طرح به‌طور مستقیم در خود شرکت مشغول به کار شده‌اند، گفت: به‌طور مستقیم، هفت نفر و به صورت غیرمستقیم ۳۰نفر با ما در این پروژه همکاری می‌کنند.
مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان گلپک سبز در پایان خاطرنشان کرد: درحال‌حاضر در بعضی شهرستان‌ها و استان‌های کشور به‌صورت نمایندگی فعالیت داریم و علاوه‌بر فعالیت در شهرک علمی دانشگاه صنعتی، در بازار گل همدانیان اصفهان نیز مشغول به کار هستیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.