آگاه: تجربه سوانح یا حتی دیگر فعالیتهای عمرانی شهرداری تهران در زمان مدیریت قالیباف و نیز تاکیدات کارکنان مجموعه مدیریت شهری شاهد این مدعاست که وی یکی از معدود مدیران همیشه حاضر در میدان اقدامات بلدیه پایتخت بوده است و شاید اگر این حضور انجام نمیشد، پروژههایی چون باغموزه قصر یا بوستانهای ولایت و یاس فاطمی هرگز به نتیجه نمیرسیدند.
میتوان بهقطع و یقین این را ادعا کرد که این نگاه و فرهنگ مدیریت جهادی، نشاتگرفته از سالها فرماندهی و حضور در میادین هشت سال دفاع مقدس است. قالیباف در اوج جوانی مسئولیت فرماندهی لشکر ۵ نصر خراسان را برعهده داشت و در کنار همرزمانی چون شهید حاج قاسم سلیمانی و شهید احمد کاظمی و غیره برای سرافرازی سپاه اسلام رشادتها کرد. او هم جزو فرماندهانی بود که نخست خود به میدان میرفت و سپس نیروها را دعوت به حضور میکرد.
حال ۳۶سال بعد از پایان دفاع مقدس، این خصیصه همچنان نیز در او دیده میشود، چه آنکه روز گذشته و پیش از سفر به ژنو برای حضور در اجلاس بینالمجالس جهانی، بدون توجه به تهدیدات رژیم صهیونیستی و بمبارانهای وحشیانه بیروت، هدایت هواپیمای مسافری را در دست گرفت و با اقتدار و آرامش در فرودگاه پایتخت لبنان فرود آمد تا یکبار دیگر شجاعت مسئولان ایران در مقابله با صهیونیسم را به رخ بکشد.
اینکه همزمان با پاسخ ایران به جنایتهای صهیونیستها در قالب عملیات وعده صادق۲، رهبر انقلاب اسلامی با طمانینه در نماز جمعه حضور مییابند یا رییسجمهوری و وزیر امورخارجه سفرهای خود به کشورهای قطر، لبنان و سوریه را انجام میدهند، نشاندهنده عظمت جمهوری اسلامی ایران در جهان اسلام و تداوم رشادت فرزندان انقلاب اسلامی در برابر طاغوت است. حرکت اخیر رییس مجلس شورای اسلامی نیز یکی از همین اقدامات ضدصهیونیستی بود که موجی رسانهای را در منطقه و بهخصوص بین کاربران شبکههای اجتماعی به وجود آورد. روز گذشته صدها کاربر عربزبان این حرکت قالیباف و سپس حضور او در مناطق تخریبشده بیروت، آن هم در شرایطی که دولتمردان لبنانی خود جرات حضور در آن محل را ندارند مورد توجه قرار دادند. این اتفاقات در شرایطی روی میدهد که رسانههای صهیونیستی تلاش میکنند با عملیات روانی افکارعمومی را براساس سناریوی موردنظر خود هدایت کرده و نظر اهالی کشورهای محور مقاومت را علیه ایران اسلامی بسیج کنند اما همین حرکتها از سوی مسئولان جمهوری اسلامی ایران هر آنچه را صهیونیستها رشته کردهاند پنبه میکند.
۲۱ مهر ۱۴۰۳ - ۲۲:۱۹
کد خبر: ۷٬۴۸۲
حدود ۱۲سال قبل و اواخر فروردینماه سال۱۳۹۱ بود که بارشهای سیلآسا موجب جاری شدن سیل عظیمی در تهران و سرازیر شدن آن به داخل تونل خط۴ متروی پایتخت از محل کانال میانرود شد. بعد از آن اتفاق، آب در حجم بسیار زیادی وارد خط مترو شد و کار تا آنجا پیش رفت که ایستگاههای این خط در محل میدان آزادی تا نزدیکی ورودی ایستگاهها پر از آب شدند. اما عملیات کنترل و مهار سیلاب زمانی محقق شد که محمدباقر قالیباف، شهردار وقت تهران خود در محل حاضر شد و در چند شبانهروز متوالی اقدامات فنی لازم را در میدان زیر نظر گرفت.
نظر شما