سید رضا میرجعفری، خبرنگار فرهنگی : مهدی نصیری در جدیدترین ورژن وطن‌فروشی و خیانت از قلب پایتخت تهران با بی‌بی‌سی فارسی مصاحبه می‌کند و حمله نظامی آمریکا و اسرائیل را به خاک و ملت ایران پیشنهاد می‌دهد. مهدی نصیری، روزنامه‌نگار سابق که چندی است مواضع تندی برای بیشتر دیده شدن یا مقاصد دیگر می‌گیرد، نسخه جدیدی از خود ارائه کرده که نام آن در این شرایط می‌تواند خیانت، وطن‌فروشی و پشت کردن به منافع ملی باشد.

از تحجر تا خیانت

آگاه: نسخه‌ای که این فرد با سوابق متحجرانه و عجیب خود رو کرده در بسیاری از افراد دیگر مخالف جمهوری اسلامی و حتی ایران هم قفل است. او در یک مصاحبه کوتاه از قلب تهران در تماس با بی‌بی‌سی فارسی اسرائیل و آمریکا را به جنگ علیه ایران تشویق می‌کند و با پریشان‌گویی خود را حامی مردم ایران می‌نامد. 
نصیری عمل برخی اصلاح‌طلبان در مشارکت سیاسی اخیر انتخابات ریاست‌جمهوری را هم قمار می‌خواند و معتقد است اصلا وفاقی در کشور شکل نگرفته است و با این گفتار کاملا در جهت خلاف وحدت ملی و در زمین جنگ روانی دشمن بازی می‌کند. نصیری صراحتا می‌گوید: «همانطور که اپوزیسیون عراق از آمریکایی‌ها خواستند که به عراق حمله کنند ما هم باید از اسرائیل و آمریکا بخواهیم که به ایران حمله کنند؛ امیدوارم رضا پهلوی بتواند خلأ قدرت را پر کند.»
همین چند روز پیش بود که حتی داریوش اقبالی، خواننده معروف آنطرف آبی هم سعی داشت تا چهره‌ای مدافع مردم و ضد جنگ علیه ایران نشان دهد و در یکی از کنسرت‌های خود گفته بود: «در کوله هیچ سرباز خارجی آزادی نیست» و حداقل کمی از صف درندگان این روزهای جهان فاصله گرفت. مهدی نصیری اما روی خیلی‌ها را در شرایط امروز سفید کرده و در اقدامی حماقت‌بار مواضع جنگی علیه ایران را در بی‌بی‌سی فریاد می‌زند. مهدی نصیری که روزگاری تندروی‌های حیرت‌آور و افراطی داشت همان مسیری را رفت که امثال مخملباف‌ها و زم‌ها رفتند. افرادی که امروز نه‌تنها اثری از آنها نیست، بلکه جز بدنامی و سفیه انگاشته شدن توسط بخش بزرگی از ملت عایدی دیگری نداشتند.
برخی از نصیری به‌عنوان «افراطی دیروز» یاد می‌کنند و برخی هم با عنوان «افراطی امروز» وجه مشترک او ماجراجویی و عملیات برخلاف دیدگاه‌های واقعگرایانه بوده است. بی‌بی‌سی فارسی وقتی می‌خواهد مهدی نصیری را معرفی کند او را «جوان انقلابی» و چهره تند و افراطی دهه‌های گذشته می‌نامد. همان تصویری که می‌خواهد با آن همه‌چیز ازجمله جوان انقلابی را وارونه جلوه دهد. برساختی که ما با آن بیگانه نیستیم و گویا مسیری آشناست که خیلی‌ها را به ورطه نابودی و چاه ویل گمراهی کشانده است. 

 جنون خیانت و وطن‌فروشی
روزگاری امثال نصیری با افراط زیاد قصد داشتند سر تصویر مادام کوری هم حجاب کنند. از روزی که او در روزنامه کیهان تز می‌داد به گفته تقی دژاکام سر عکس زن مسیحی لهستانی روسری بکشند تا امروز که می‌خواهد به هر قیمتی آن هم با محاسبات تخیلی خود جمهوری اسلامی را ازسوی دشمنان ملت ایران حذف کند وجه مشترکش مضحک بودن است.
مهدی نصیری‌ها مصداق این حدیث امیرالمومنین(ع) هستند که فرمود:  لَا تَرَی الْجَاهِلَ إِلَّا مُفْرِطاً أَوْ مُفَرِّطاً. جاهل را همواره در این دو حالت می‌بینی: یا افراط یا تفریط، که در هیچ شرایطی نتوانستند مسیر حق را از باطل تشخیص دهند. نه آن زمان که به نام دین و به کام دشمنان تندروی می‌کردند و نه امروز که با بی‌بی‌سی فارسی مصاحبه می‌کنند و گرای حمله مستقیم به خاک کشور را می‌دهند. جهل و نادانی در این حد که هم آن روز که متحجر بود و امروز که چهره خیانت خود را عیان کرده و بر منافع ملی ایران می‌تازد.  
نصیری ننگ خیانت جنگی به کشور را به جان می‌خرد و این معامله مثل پیشنهاد کذایی‌اش آن هم در این شرایط که هر روز حزب‌الله لبنان و جبهه مقاومت ضربات مهلکی به رژیم صهیونیستی وارد می‌کند از پیش شکست خورده است.
نصیری حتی قدرت تشخیص شرایط امروز اتحاد ملت ایران و اکثر ملت‌های محور مقاومت را ندارد و محبوبیت افزایش یافته ایران و انقلاب و رهبر انقلاب را بعد از نمازجمعه نصر و عملیات وعده صادق۲ در جهان اسلام را نمی‌خواهد ببیند. شجاعت رییس مجلس شورای اسلامی در سفر به بیروت را در نظر نمی‌گیرد و باید دید چنین افرادی با چه پشتوانه یا رویکردی در این شرایط از تهران با بی‌بی‌سی فارسی به‌صورت زنده چنین حرف‌های فضایی را می‌زنند؟
مهدی نصیری را می‌توان نسخه پیشرفته کسانی دانست که هم از اعتقادات دینی خودشان بازگشته‌اند و هم دیگر به ارزش‌های ملی خود باور ندارند؛ البته نصیری خیلی وقت‌ها همچنان خود را معتقد نشان می‌دهد و این چنین پدیده‌ای را خطرناک‌تر می‌کند.
نصیری نقشی را بازی می‌کند که اندازه آن نیست و لقمه‌ای را برداشته که در دهانش جا نمی‌شود و گاهی آدم می‌ماند با چنین افرادی باید به‌عنوان سفیه، مجنون و متوهم برخورد شود یا با ابزار سخت قضایی و حکومتی به سراغشان رفت؟
اما آنچه مشخص است این‌بار مهدی نصیری بسیار آشکار در حال بازی در زمین جنگ روانی دشمن است که اگر در این مقطع با افرادی مثل او برخورد نشود، می‌توان انتظار داشت راه برای خیلی‌های دیگر حتی برای خودنمایی هم شده باز شود و این مزخرفات را تکرار کنند. 
رسانه‌ای که با او مصاحبه می‌کند هم به حرف‌های امثال نصیری اعتقادی ندارد و به نظر بی‌بی‌سی فارسی از این به اصطلاح کارشناس به‌عنوان ابزاری در جهت تشویش بیشتر اذهان عمومی یا راضی کردن برخی خرده‌گروه‌های دشمن ملت ایران که تحت عناوین مختلف فعالیت می‌کنند بهره می‌برد.
عاقبت تحجر و نفاق امثال نصیری جز همدست شدن با جانی‌هایی نیست که امروز همه جهان و حتی دوستانشان به جنایتکار بودن آن هم از نوع نسل‌کشی و کودک‌کشی معترف هستند. به این نکته نیز باید توجه داشت که با اظهاراتی که نصیری در بی‌بی‌سی داشت دیگر نمی‌توان نامش را منتقد گذاشت و باید امیدوار بود که دیگر حتی خرده‌رسانه‌های داخلی هم از او با عناوینی مانند منتقد نظام نام نبرند، چراکه گرای حمله نظامی به خاک یک کشور دادن آن هم در رسانه بیگانه اسمش هر چه باشد نقد یا داشتن نظر مخالف نیست.
بی‌بی‌سی فارسی اگر از امثال افراد نامتعادلی مثل او استفاده می‌کنند تا ابزار تبلیغاتی و جنگ روانی‌شان باشد بخشی از دلیلش خاستگاه داشتن این نشخوارها در برخی رسانه‌های داخلی و پر و بال دادن به چنین افرادی است که نه وجاهت اظهارنظر دارند و نه تعادل کافی تا اینکه امروز کارشان به اینجا می‌رسد.
آنچه در جریانات این روزها حول ایران و جهان می‌گردد حاکی از چرخش روزگار است که انگار مأموریت دارد تا نقاب از چهره همه بیندازد. جریان امروز جبهه حق و باطل دنیا همین است که دیگر کم‌کم آدم‌ها نمی‌توانند وسط بایستند و باید تکلیف خود را روشن کنند. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.