حجت‌الاسلام مجید زرین، روحانی فعال در شهر جدید سهند، مسجد محله را به یک کارگاه اشتغال‌زایی برای بانوان تبدیل کرده است.

آگاه: روحانی که در مسجد کارگاه عروسک‌بافی و خیاطی برای درآمدزایی زنان و دختران راه انداخته است در کرونا کارگاه را تبدیل به کارگاه تولید ماسک می‌کند و در این مسیر نیز برای یک دختر جوان که به خاطر نداشتن جهیزیه دست به خودکشی زده بوده است با کمک خیرین و درآمد کارگاه جهیزیه جمع‌آوری می‌کند.
حجت‌الاسلام مجید زرین، روحانی فعال در شهر جدید سهند، با شناسایی محدودیت‌های این شهر، اقدامات متنوعی برای بهبود وضعیت ساکنان انجام داده است. او با برگزاری کلاس‌های آموزشی، راه‌اندازی کارگاه‌های تولیدی و ارائه خدمات رایگان پزشکی و معیشتی، به نیازهای مختلف مردم رسیدگی می‌کند. زرین با ایجاد فرصت‌های شغلی برای جوانان و زنان، به توانمندسازی آنها و کاهش آسیب‌های اجتماعی کمک کرده و معتقد است که با تلاش و پشتکار می‌توان بر مشکلات فائق آمد و به پیشرفت رسید.
این روحانی اظهار کرد: مسجد امام حسین(ع) واقع در شهر سهند، افراد نیازمند را در قلب خود جای داده و با اختصاص بخشی از محوطه آن، درآمدزایی برای بانوان نیازمند در کارگاه‌های کوچک مسجد، انجام می‌شود.
مجید زرین، امام‌جماعت مسجد امام‌حسین(ع) با بیان اینکه هم‌اکنون در کارگاه خیاطی ۱۲بانوی سهندی فعالیت می‌کنند، ادامه داد: در بخش کار در منزل هم ۱۵نفر مشغول‌به‌کار هستند.
وی با اشاره به اینکه فعالان این مسجد از سال۱۳۹۳ تصمیم گرفتند فعالیت‌های نیکوکارانه را نیز از طریق مسجد دنبال کنند، گفت: از این رو اساس و پایه این کار روی آوردن به مسائل آموزشی بود و برگزاری آموزش‌های خیاطی، قالی‌بافی، حکاکی روی فلز، چرم‌دوزی و... ازجمله کلاس‌های آموزشی بود که برگزار شد. وی با اشاره به اینکه باشگاه ورزشی نیز برای بانوان احداث شده است، گفت: فعالیت‌های ورزشی و فرهنگی برای بانوان شهر جدید سهند به‌صورت منظم درحال برگزاری است.
زرین با بیان اینکه کارهای خیریه نیز در مسجد انجام می‌شود، افزود: برای هزار دانش‌آموز در مهرماه بسته لوازم‌التحریر و آموزشی اهدا شد.
امام‌جماعت مسجد امام‌حسین(ع) افزود: همچنین سالانه به‌طور میانگین برای ۱۴ تا ۲۰نوعروس نیازمند نیز ازسوی این مسجد جهیزیه تهیه می‌کنیم. همچنین به افراد نیازمند در ایام مختلف سال بسته‌های معیشتی اهدا می‌شود. زرین گفت: با برگزاری دوره‌های آموزشی و با همیاری فنی‌وحرفه‌ای، نزدیک به ۵۰۰نفر از بانوان شهر سهند آموزش دیدند و بسیاری از آنها مدرک معتبر فنی و حرفه‌ای دریافت کردند.
وی گفت: عده‌ای از بانوانی که از طریق آموزش‌های مسجد صاحب تخصص شده بودند، در رشته‌هایی مانند خیاطی و عطاری، به مرحله خوداشتغالی رسیدند؛ علاوه‌بر آن، عده دیگر را که جویای شغل بودند به کارخانه‌ها و شرکت‌های تولیدی برای همکاری معرفی کردند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.