فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در نشستی که با حضور نخبگان علمی در دانشگاه جامع امام‌حسین(ع) برگزار شد، اظهار کرد: دستاوردهای فناورانه و علمی سپاه فوق‌العاده زیاد است و دستاوردهای دانشگاه امام‌حسین(ع) یک نقطه از یک سطح است ولی متاسفانه به‌دلیل اینکه اکثر این دستاوردها دارای طبقه‌بندی هستند، محدودیت‌هایی برای انتشار آنها داریم.

ساخت خودروهای پیشرفته برای سپاه کار سختی نیست

آگاه: سردار سرلشکر حسین سلامی با بیان اینکه سپاه در زمینه هوش مصنوعی دستاوردهای فراوان و شگفت‌انگیزی دارد، گفت: بااین‌حال سپاه این آمادگی را دارد که آن بخشی از پیشرفت‌ها را که قابل ارائه است در معرض بازدید نخبگان، اساتید و دانشجویان قرار گیرد که این امر در چارچوب اردوهای راهیان پیشرفت تحقق می‌یابد.

سرلشکر سلامی با بیان اینکه برای به‌کارگیری نخبگان و ظرفیت‌های آنها محدودیتی نداریم، تصریح کرد: اگر نخبگان علاقه‌مند به فعالیت در زمینه فناوری و توسعه دانش باشند، هیچ مشکلی وجود ندارد ولی درعین‌حال باید گفت که سطح وسیعی از فعالیت در حال انجام است و اغلب هم به محصول منتهی می‌شود. وی با تاکید بر اینکه ما در فشار نیازها رشد می‌کنیم و هر موقع خطر به ما نزدیک می‌شود، به‌سرعت رشد می‌کنیم، چون مجبور به حل مسائل لاینحل می‌شویم، اظهار داشت: در مسائل نظامی کشورها دو دسته‌اند؛ در جایی دکترین‌ها از فناوری‌ها عقب‌تر هستند و به نیازها نگاه می‌کنند ولی در کشورهای پیشرفته فناوری از دکترین جلوتر است و ما باید به این مرحله برسیم که فناوران ما از دکترین‌های ما جلو باشند.فرمانده کل سپاه در پاسخ به سوالی در زمینه دلیل عدم ورود سپاه به عرصه خودروسازی گفت: تمرکز ما باید روی مسائلی باشد که نسبت‌به آن متعهد و مسئول هستیم و نمی‌خواهیم جای همه بنشینیم و هر بخش در جامعه باید خاصیت خودش را حفظ کند و نباید دیگران را از خاصیت بیندازیم. وی افزود: مدام به قرارگاه سازندگی اصرار می‌کنیم که پروژه‌هایی را انتخاب کنند که دیگران نمی‌توانند انجام دهند و شما باید جای خارجی‌ها را در انجام پروژه‌ها بگیرید؛ بنابراین کشتی اَفراماکس یا ستاره خلیج‌فارس را ساختیم که سازنده‌ای در کشور ندارند.
فرمانده کل سپاه بیان کرد: سعی کردیم قرارگاه سازندگی فضای تنفس بخش‌های خصوصی کشور را محدود نکند؛ وگرنه ساخت خودروهای پیشرفته کار سختی نیست و این مسیر متعارفی از تکنولوژی است و فناوری‌های قابل حصولی دارد و می‌توان حداقل خودروهای یکی دو نسل قبل را به‌راحتی ساخت. سرلشکر سلامی ادامه داد: قرارگاه سازندگی کارهای عجیبی همچون ساخت سکوهای حفاری، نیروگاه‌ها و پالایشگاه‌ها را انجام می‌دهد که فقط خارجی‌ها می‌توانستند بسازند و ما ۳۹۰طرح بزرگ ملی در قرارگاه سازندگی داریم که با بهره‌برداری هرکدام از اینها کشور در زمینه زیرساختی پیشرفت زیادی پیدا می‌کند.

همه دستاوردهای فضایی در دوره تحریم ظاهر شد
وی با تاکید بر اینکه اکنون ساخت ماهواره و ماهواره‌بر، پرتاب و مدیریت ماهواره بعد از پرتاب برای ما ساده است، اظهار کرد: همه این دستاوردها در دوره تحریم ظاهر شد و بسیار غم‌انگیز است که نخبگانی در این کشور پرورش می‌یابند ولی بهره‌برداری‌اش را دشمنان ما می‌کنند. فرمانده کل سپاه با تاکید بر اینکه تمام پیشرفت‌های سپاه به‌دلیل افق‌های بلندی بود که رهبر انقلاب برای ما تولید کردند، گفت: این رهبر انقلاب بودند که تاکید کردند دقت موشک‌های بالستیک ما باید به صددرصد برسد. ایشان تاکید کردند اینکه ما می‌گوییم سلاح هسته‌ای نمی‌خواهیم تاکتیک نیست، بلکه راهبرد ماست و کسانی که سلاح هسته‌ای دارند، دقت نمی‌خواهند ولی ما که سلاح هسته‌ای نمی‌خواهیم، دقت موشک‌های ما باید صددرصد باشد و ایشان تاکید کردند که نباید مردم و غیرنظامیان آسیب ببینند. سرلشکر سلامی رهبر بزرگ، مردم بزرگ، مکتب بزرگ و دشمن بزرگ را چهار نعمت برای کشورمان دانسته و بیان کرد: ما با دشمن بزرگ قوی می‌شویم و اگر دشمنانمان رژیم‌های عقب‌مانده باشند، همیشه ضعیف می‌مانیم ولی وقتی می‌خواهیم با آمریکا مقابله کنیم، باید هم‌تراز آن قدرت‌سازی کنیم و این قدرت صرفا دفاعی نیست و تنها چیزی که کشور را از هر بحرانی نجات می‌دهد علم و فناوری است و تاکنون هم با این ابزار از بحران‌ها عبور کرده‌ایم و بازدارندگی با قدرت حاصل می‌شود.
فرمانده کل سپاه با بیان اینکه در جهان کشورهای قوی امن هستند و کشورهای ضعیف یا تسلیم می‌شوند یا نابود می‌شوند، گفت: نخبگان ایران را قوی می‌کنند و ما به‌کارگیرنده آنچه هستیم که نخبگان می‌سازند. وی با بیان اینکه در زمینه ساخت پهپاد در دنیا کم‌نظیریم و جزو پنج کشور جهان هستیم که کمپرسورهای توربین را می‌سازند، گفت: بسیار تشکر می‌کنیم از نخبگانی که در کشور می‌مانند و این کشور را ترک نمی‌کنند. حداقل ما به‌عنوان سپاه می‌توانیم برای هر کسی که طالب علم و فناوری باشد میدان عمل درست کنیم ولی کشور بسیار بزرگ‌تر از سپاه است و کشور در سال‌های آینده جهش‌های زیادی را تجربه می‌کند. ما به وجود نخبگان افتخار می‌کنیم و برای اینکه امن و سلامت باشند.
سرلشکر سلامی در پاسخ به سوالی در زمینه وعده صادق۳، اظهار کرد: در کشور ما جنگ را نقطه به نقطه تعریف کرده‌اند درحالی‌که ما کلیتی از جنگ داریم که در برابر کلیت است و به‌صورت نقطه‌ای نیست. تمامیت یک جنگ در برابر تمامیت یک جنگ است کمااینکه یمن، عراق، غزه، لبنان و خودمان اسراییل را می‌زنیم و انتگرال همه اینها یک جنگ است. مهم این است که آنها شکست خوردند و آمریکا و انگلیس نتوانستند با انصارالله مقابله کنند و ۱۸۰کشتی از آنها زده شد و غزه با این عظمت پیروز شد. وی افزود: غزه آسیب دید ولی بین آسیب و شکست فاصله زیادی است و هیچ‌کس امروز اسراییل را برنده جنگ نمی‌داند و می‌بینیم که چگونه اسراییل به انزوای سیاسی رفت درحالی‌که غزه به اندازه جهان بزرگ شد و فلسطین به یک هویت بین‌المللی تبدیل شد ولی اسراییلی‌ها حتی جرأت نمی‌کنند به کشورهای دوستشان بروند چون دستگیر می‌شوند.
فرمانده کل سپاه درعین‌حال ادامه داد: وعده صادق، یک‌نقطه از سطح وسیع جنگ است ولی ممکن است وعده صادق۳ هم در موقعیت و شرایط خودش رخ دهد و این را بدانید که ما قوی هستیم چون همیشه در ذهنمان جنگ با قدرت‌های بزرگ جزو سناریوهای اولمان بوده و به همان اندازه هم قدرت‌سازی کردیم.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.