آگاه:زردچوبه به عنوان یک ابرغذای ضدالتهاب شناخته میشود و ترکیب آن با یک قاشق عسل ممکن است سطح آنتیاکسیدانها را افزایش دهد، التهاب را کاهش دهد و حتی به شما در کاهش وزن کمک کند.
در ادامه مطلب حاضر تلاش میکنیم تا نگاهی واقعیتر به ترکیب زردچوبه و عسل و فواید آن داشته باشیم.
به گفته تریسی بریگمن، کارشناس تغذیه و استادیار بالینی در دانشگاه جورجیا: «یک رژیم غذایی ضدالتهاب شامل غذاهای غنی از فیبر، مواد مغذی و مواد شیمیایی گیاهی میشود و یک برنامه غذایی کلی سالم است که اگر فردی آن را به جای برنامه غذایی معمول غربی (به طور معمول دارای گوشتهای فرآوری شده، قندهای تصفیه شده، چربی اشباع بالاتر و فیبر و مواد مغذی کمتر است) انتخاب کند، میتواند منجر به کاهش وزن شود.»
با این حال، افزودن زردچوبه و عسل به رژیمی که مملو از غذاهای التهابآور است، احتمالا تاثیر زیادی بر کاهش وزن نخواهد داشت.
به گفته جولیا زومپانو، متخصص تغذیه در کلینیک کلیولند، «التهاب مزمن کل بدن شما را تحت تاثیر قرار میدهد؛ برای کاهش التهاب باید اقدامات متعددی به طور مستمر انجام شوند.» با این حال، به گفته زومپانو، بعید است که افزودن تنها دو ماده ضدالتهاب به رژیم غذایی شما کمک زیادیکند.
در عوض، میتوانید با مصرف مداوم انواع غذاهای ضدالتهاب، داشتن خواب کافی و حفظ یک سبک زندگی فعال، وزن کم کنید.
نکات کلیدی
ـ زردچوبه و عسل ممکن است در صورت گنجاندن در یک رژیم غذایی سالم به کاهش التهاب کمک کنند.
ـ مصرف انواع غذاهای ضدالتهاب، مانند زردچوبه و عسل، میتواند به کاهش وزن کمک کند.
نظر شما