آگاه: این مطالعه که در موسسه فناوری ایلینوی روی ۴۸فرد ۲۰ تا ۶۰ساله انجام شد، بررسی کرد چگونه مصرف انبه تازه بر التهاب و حساسیت به انسولین در بزرگسالان دارای اضافهوزن یا چاقی توام با التهاب مزمن درجه پایین تاثیر میگذارد. نتایج نشان داد مقاومت به انسولین در افرادی که انبه مصرف کردند کاهش قابلتوجهی داشت. عملکرد سلولهای بتا در تولید و ترشح انسولین برای حفظ سطح طبیعی گلوکز نیز بهبودی چشمگیر داشت.
«ایندیکا ادیریسینگه»، استاد علوم غذا و تغذیه میگوید: این یافتهها پژوهشهای پیشین را تایید میکند مبنی بر اینکه مصرف انبه به افزایش وزن منجر نمیشود. اگرچه سازوکار دقیق آن هنوز مشخص نیست، بهبود وضعیت آنتیاکسیدان ناشی از مصرف انبه ممکن است عامل میانجی در کنترل قندخون باشد.
روزنامه دیلیمیل توصیه میکند تکههای یخزده انبه و یک پیمانه پودر پروتئین را مخلوط کنید تا یک نوشیدنی سالم صبحگاهی درست کنید یا آن را به گوجهفرنگی و فلفل خردشده اضافه کنید تا یک چاشنی شیرین و خوشطعم برای روی ماهی درست کنید. با برشهای انبه تازه در کنار ماست و گرانولا نیز میتوان یک دسر گرمسیری عالی داشت.
۲۳ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۲:۰۹
کد خبر: ۱۱٬۶۸۰
متخصصان بنابر یک مطالعه جدید مدعی شدند مصرف روزانه ۱۰۰کالری انبه (حدود دو فنجان) میتواند میزان حساسیت به انسولین را بهبود بخشد و به تنظیم قندخون کمک کند بدون اینکه به افزایش وزن منجر شود و درنتیجه، خطر ابتلا به دیابت نوع۲ را کاهش دهد.

نظر شما