دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت، در پاسخ به باور تغذیه‌ای مبنی بر مضر بودن زرده تخم‌مرغ در دوران کهن‌سالی، عنوان کرد که زرده تخم‌مرغ برای سلامت افراد مسن لازم و مفید است.

آیا مصرف زرده تخم‌مرغ در کهن‌سالی مضر است؟

آگاه: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت در پاسخ به اینکه آیا مصرف زرده تخم‌مرغ در کهن‌سالی مضر است، مطرح کرد: سفیده تخم‌مرغ به دلیل ارزش بالای پروتئینی در سنین سالمندی حتما توصیه به مصرف می‌شود. اما از زرده تخم‌مرغ نباید غافل شد، زیرا زرده یکی از غنی‌ترین منابع کولین است که در سلامت مغز و پاسخ‌های مناسب بین نورون‌های مغزی (به واسطه نوروترانسمیتر استیل‌کولین) تاثیر داشته و در کنترل یا به تعویق‌انداختن بیماری‌های نورولوژیک و خلق رفتاری (مانند افسردگی) شایع در این سن می‌تواند موثر واقع شود. بنا بر اعلام وزارت بهداشت، زرده، منبع غنی از لوتئین و گزانتین است که می‌تواند در سلامت بینایی تاثیرگذار باشد. همچنین مقدار قابل‌توجهی از ویتامین‌های محلول در چربی مانند ویتامین D (معمولا منبع غذایی کافی از آن در غذاها وجود ندارد) در زرده وجود دارد. در نتیجه روزانه یک عدد تخم‌مرغ کامل برای افراد در سنین کهن‌سالی توصیه می‌شود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.