یک قاضی فدرال ایالات متحده در مورد پرونده حریم خصوصی که یک طرف آن کمیسیون فدرال تجارت آمریکا است، علیه متا حکم داد.

محکومیت «متا» به‌خاطر نقض حریم خصوصی

به گزارش آگاه به نقل از فارس: به نقل از رویترز، قاضی تیموتی کلی از دادگاه منطقه ای ایالات متحده برای منطقه کلمبیا، درخواست متا را برای رسیدگی به اختلاف با کمیسیون فدرال تجارت ایالات متحده رد کرد.

یک قاضی فدرال حکم داد که رگولاتور آمریکا می تواند میزان پولی که این شرکت از کاربران زیر ۱۸ سال به دست می آورد را کاهش دهد این حکم باعث شد متا که واتس اپ، اینستاگرام و فیس بوک را در اختیار دارد، در آخرین دور منازعه دادگاه بر سر حفظ حریم خصوصی شکست بخورد.

کمیسیون فدرال تجارت در ماه می اعلام کرد که متا والدین کودکان را در مورد  کنترل افرادی که فرزندانشان در برنامه مسنجر کیدز با آنها ارتباط دارند، گمراه کرده است.

کمیسیون فدرال تجارت پیشنهاد تغییر توافقی را داد که در سال ۲۰۱۹ انجام شد و فیس بوک باید ۵ میلیارد دلار بابت آن می پرداخت. این کمیسیون اعلام کرد که برای جلوگیری از کسب درآمد فیس بوک از داده های جمع آوری شده از کاربران زیر ۱۸ سال، از جمله در تجارت واقعیت مجازی، این قوانین را تشدید می کند. این شرکت همچنین با محدودیت های گسترده ای در استفاده از فناوری تشخیص چهره مواجه خواهد شد.

متا بیش از ۹۸ درصد از درآمد خود را با تکیه بر تبلیغات دیجیتالی که با استفاده از داده های شخصی هدف گذاری شده اند، بدست می آورد. این شرکت در حال رقابت با برنامه ویدئویی کوتاه تیک تاک برای توجه کاربران جوان است.

مطالعه‌ای که در اوایل سال ۲۰۲۳ توسط مرکز تحقیقات پیو انجام شد، نشان داد که ۶۲ درصد از نوجوانان ۱۳ تا ۱۷ ساله از اینستاگرام استفاده می‌کنند در حالی که ۱۷ درصد از واتس‌اپ استفاده می‌کنند.

متا در بیانیه ای اعلام کرد که اتهامات کمیسیون فدرال تجارت در مورد کودکان و حریم خصوصی بی ارزش است.

سخنگوی این شرکت گفت: « با توجه به حکم دادگاه ما در حال بررسی گزینه های قانونی خود هستیم و به مبارزه با تلاش یکجانبه غیرقانونی کمیسیون فدرال تجارت برای بازنویسی توافقنامه خود ادامه خواهیم داد.»

کمیسیون فدرال تجارت پیش از این ۲ بار با فیس بوک را به‌خاطر نقض حریم خصوصی کاربران جریمه کرده است.

این کمیسیون همچنین در سال ۲۰۲۰ از یک دادگاه فدرال خواست تا به فیسبوک(متا) دستور دهد تا اینستاگرام را بفروشد این شرکت فیسبوک را در سال ۲۰۱۲ به قیمت ۱ میلیارد دلار و واتس اپ را که در سال ۲۰۱۴ به قیمت ۱۹ میلیارد دلار خریداری کرده بود. این پرونده هنوز به جلسه دادرسی نرسیده است.

متا اکنون در ایرلند نیز به دلیل نظارت غیرقانونی بر شهروندان اتحادیه اروپا (از طریق اسکریپت های ردیابی) با شکایت کیفری روبرو است.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.