رئیس جمهور تاکید کرد: دولت به دنبال اولویت‌بندی کمبودها و مشکلات و سپس حل آن‌هاست؛ آن هم با کمک مسئولین، فرهیختگان و مردم استان.

دولت به دنبال اولویت‌بندی کمبودها و مشکلات و سپس حل آن‌هاست

به گزارش آگاه: سید ابراهیم رئیسی، رئیس‌جمهور صبح امروز در دیدار اقشار و منتخبین شهرستان فیروزکوه گفت: سفر به استان‌ها محدود به مراکز استانی نیست، در این مدت توفیق داشتم تا به اطراف تهران که هر منطقه‌اش یک استان محسوب می‌شود سر بزنم.

وی افزود: اطراف تهران زمینه‌ها و ظرفیت‌های بسیار خوبی دارد؛ مردم بسیار عزیز دارد که باید به آن‌ها توجه شود؛ اگر هم کمبودی وجود دارد،‌ باید برطرف شود.

رئیس جمهور تاکید کرد: دولت به دنبال اولویت‌بندی کمبودها و مشکلات و سپس حل آن‌هاست؛ آن هم با کمک مسئولین، فرهیختگان و مردم استان.

وی بیان کرد: کشاورزی در فیروزکوه از موضوعات دارای اهمیت است و باید برای آن سرمایه گذاری کرد و این سرمایه‌گذاری ایجاب می‌کند محصول با کیفیت ایجاد شود و کشاورز نباید دغدغه فروش و تبدیل محصول کشاورزی و آب را داشته باشد.

رئیس جمهور همچنین تاکید کرد: بنای دولت حمایت از دامداری و کشاورزی است که زمینه خوبی در اینجا وجود دارد.

رئیسی در ادامه با بیان اینکه  کار ساخت سد نمرود از سال ۸۴ آغاز شده و نباید تا الان طول می‌کشید، گفت: دولت با بررسی‌های کارشناسی، مقرر کرد حداکثر تا یک سال دیگر این کارهای سد انجام‌ شود و مردم در جریان‌ منافع این سد قرار گیرند.

وی همچنین افزود: نهضت به سامان رساندن پروژه‌های نیمه تمام در دستور کار دولت بوده و ساماندهی طرح‌های نیمه‌کاره برای دولت مهم است. سرکشی دولت به شهرستان‌ها و طرح‌ها برای بهره‌برداری و افتتاح نیست، بلکه برای بررسی مشکلات پروژه‌های متوقف شده و نیمه‌تمام است.

رییسی بیان کرد: اگر اقتصاد گردشگری منطقه که از اولویت‌های دولت هم هست، فعال شود، به اشتغال‌زایی برای جوانان کمک خواهد کرد.

وی همچنین گفت: منطقه علاوه بر داشتن ظرفیت دامداری و کشاورزی، ظرفیت بسیار بالایی برای فعالیت صنعتی دارد که می‌تواند فعال‌تر شود. فعال شدن صنعت در منطقه به وجود زیرساخت‌ها بستگی دارد از جمله زیرساخت‌هایی مثل تامین برق که در دولت حتما دنبال خواهد شد.

وی در ادامه تاکید کرد: حضور مردم در عرصه‌های مختلف پشتوانه عظیمی برای انقلاب اسلامی است. حضور بامعنای شما مردم پشتوانه مهمی برای انقلاب، اجرای سیاست‌های جمهوری اسلامی  و پیشبرد اهداف نظام است و این حضور از مولفه‌های قدرت محسوب می شود. در کنار قدرت نظامی، علمی، فناوری و اقتصادی، حضور مردم در صحنه قدرت‌آفرین است.

منبع: ایسنا

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.