آگاه: در کشور ایتالیا بعد از وعده غذایی میل میکنند و جالب است بدانید که مردم کشور هلند در رستورانها یک بشقاب بزرگ سالاد را همزمان با غذای اصلی مصرف میکنند. حتی اگر سالاد در رستوران سفارش ندهند، این سنت به قدری بین آنها رایج است که خود رستوران برای آنها سالاد میآورد. مطالعات در سال ۲۰۱۲ نشان میدهد که مصرف سالاد قبل از وعده اصلی غذا مصرف سبزیجات را تا ۲۳درصد افزایش میدهد. مخصوصا اینکه از هر ۱۰ نفر انسان جوان، فقط یک نفر آنها به اندازه کافی میوه و سبزیجات را در طول روز مصرف میکنند. به همین دلیل با این روش حداقل یک یا دو فنجان میوه را به صورت روزانه و دو الی سه فنجان سبزیجات را به صورت روزانه مصرف میکنند.
فواید مصرف میوه و سبزیجات
فیبر: فیبر به کاهش کلسترول کمک میکند و برای گوارش و جلوگیری از یبوست مفید است.
کاهش وزن: غذاهای حاوی فیبر میتواند به شما در طولانی مدت احساس سیری دهد و باعث شود که کمتر غذا بخورید.
ویتامینها و مواد معدنی: آنتیاکسیدانها مثل ویتامین ث، فولیک اسید، لیکوپن و آلفا و بتاکاروتن میتواند شما را از بیماریهای ویروسی مخصوصا سرطان محفوظ نگه دارد.
اگر قصد کاهش وزن دارید، اول سالاد (با محدودیت کالری ۱۵۰ یا کمتر) میل کنید که احساس سیری به شما میدهد و میزان مصرف کالری را در ادامه کاهش میدهد. اگر فرزند دارید و بهعنوان والدین میخواهید مطمئن شوید که دوز کافی ویتامین و مواد معدنی را بهطور طبیعی به او برسانید، همیشه سالاد را در وعدههای غذایی او جای دهید، مخصوصا زمانهایی که واقعا گرسنه هستند. البته سالادی که به کودک خود میدهید، علاوه بر کاهوی تازه باید با مواد مغذی مثل نخودفرنگی نیز همراه باشد.دو دلیل وجود دارد که چرا ایتالیاییها سالاد را بعد از وعده اصلی استفاده میکنند. دسرهای ایتالیاییها با روغن زیتون، سرکه بالسامیک و نمک و فلفل درست میشود و به همین دلیل وعده اصلی غذایی آنها نیز معمولا با سرکه است، به همین دلیل نمیخواهند که به یکباره اسید زیادی را وارد بدن کنند. دومین دلیل اینکه اسیدیتهبودن سرکه در سالاد میتواند طعم دهان بعد از غذا را عوض کند و بنابراین سالاد را بعد از غذا میل میکنند.
نظر شما