آگاه: برخی غذاها اغلب به عنوان مضر یا ناسالم برچسبگذاری میشوند، صرفا به این دلیل که با عادات غذایی قدیمی یا تصورات غلط مرتبط هستند.
۱ـ سبزیجات منجمد: سبزیجات منجمد در اوج رسیدگی خود برداشت میشوند و به سرعت منجمد میشوند تا ویتامینها، مواد معدنی و آنتیاکسیدانها حفظ شوند. ارزش غذایی سبزیجات منجمد با ارزش غذایی سبزیجات تازه قابل مقایسه و گاهی حتی برتر از آنهاست.
۲ـ ماهی کنسرو شده: یک گزینه مناسب و مغذی است. به رغم تصور منفی از غذاهای کنسروی به عنوان «بیش از حد فرآوری شده»، ماهی کنسروشده اغلب حاوی مواد اولیه سادهای است، بیشتر ارزش غذایی خود را حفظ میکند و منبع عالی پروتئین است.
۳ـ قهوه: مصرف متعادل قهوه (۳ تا ۵ فنجان در روز) با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، دیابت نوع ۲، انواع خاصی از سرطان و بیماریهای عصبی مرتبط است.
۴ـ سیبزمینی: سرشار از ویتامینهای C و B۶، پتاسیم، فیبر و آنتیاکسیدانهایی است که از سلامت قلب، فشار خون و عملکرد سیستم ایمنی پشتیبانی میکنند. آنها همچنین سیرکننده هستند که ممکن است به کنترل وزن کمک کند.
۵ـ محصولات سویا: غذاهای سویا شامل توفو و شیر سویا هستند و سرشار از پروتئین گیاهی، چربیهای سالم و ایزوفلاونها هستند. مصرف منظم سویا با کاهش خطر ابتلا به بیماریهای قلبی، سکته مغزی، دیابت نوع ۲ و برخی انواع سرطان مرتبط است.
۶ـ تخممرغ: منبع غنی پروتئین با کیفیت بالاست. خوردن منظم تخممرغ به سلامت عضلات، احساس سیری و تامین مواد مغذی مهم کمک میکند.
۷ـ پاپکورن: پاپکورن تهیه شده بدون روغن یا کره (پخته شده با هوا) یک میانوعده غنی از فیبر و غلات کامل است که میتواند از کنترل وزن، سلامت قلب و متابولیسم پشتیبانی کند. پاپکورن همچنین حاوی مواد معدنی مانند منیزیم، پتاسیم و فسفر است و حاوی آنتیاکسیدانهای مفید است.
۲۰ مهر ۱۴۰۴ - ۱۱:۳۲
کد خبر: ۱۶٬۹۱۸
برخی از این غذاها اغلب به عنوان مضر یا ناسالم برچسبگذاری میشوند. به گزارش هفت صبح، در دنیای تغذیه، تصورات از پیش تعیینشده زیادی در مورد اینکه چه چیزی سالم است و چه چیزی نیست، وجود دارد.

نظر شما