با ورود به فصل پاییز و تغییرات دمایی رژیم غذایی مناسب برای جلوگیری از بیماری مهم است.

خوراکی‌هایی برای محافظت برابر ویروس‌ها در پاییز

آگاه: یک کارشناس تغذیه و مدیر اجرایی مرکز تحقیقات تغذیه سالم، محصولات و غذاهایی را که باید در پاییز در رژیم غذایی گنجانده شوند، شناسایی کرد.
به گفته وی، ابتدا باید محصولات کم کالری را اضافه کرد: کدو تنبل، هویج و چغندر؛ زیرا حاوی درصد بالایی از ویتامین A و بیوفلاونوئیدها هستند که باعث تقویت سیستم ایمنی، بهبود بینایی و وضعیت پوست و همچنین حاوی فیبر غذایی می‌شوند. یک غذای ایده‌آل برای میکروبیوم روده محسوب می‌شود.
بر اساس این گزارش، رژیم غذایی روزانه باید شامل موارد زیر باشد: 
ـ میوه‌هایی مانند مرکبات، کیوی و غیره؛ زیرا منبع مهم ویتامین C و فیبر غذایی هستند و همچنین موز، زیرا حاوی پتاسیم است که تاثیر مثبتی بر کار قلب دارد. در مورد میوه‌ها، آنها سرشار از ویتامین‌های C، A، E، ویتامین‌های گروه B و بیوفلاونوئیدها هستند که همگی باعث تقویت سیستم ایمنی بدن می‌شوند.
ـ ماهی چرب: ماهی خال مخالی و شاه ماهی منابع عالی اسیدهای چرب غیراشباع امگا۳ و پروتئین هستند که سیستم ایمنی بدن را تقویت کرده و وضعیت پوست و عملکرد قلب را بهبود می‌بخشد.
ـ آجیل و دانه‌ها منابع خوبی از چربی‌های سالم ازجمله اسیدهای چرب امگا۳، ویتامین‌ها و مواد معدنی به‌ویژه منیزیم و روی هستند که از سیستم عصبی و سیستم ایمنی بدن در هوای سرد حمایت می‌کنند.
ـ میوه‌های خشک، خرما، زردآلو، هلو، آلو و کشمش سیاه بهترین جایگزین برای شکر هستند و علاوه‌بر آن حاوی ویتامین‌ها، مواد معدنی و فیبر غذایی هستند.
ـ غذاهای ترشی و تخمیری، کلم، چغندر و هویج، غذاهای کم کالری، سرشار از ویتامین C و اسید لاکتیک هستند و خاصیت ضدعفونی‌کنندگی دارند. این خواص به جذب و سنتز ویتامین‌های گروه B کمک می‌کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.