مرکز خدمات رسانه ساترا میزبان نشست معرفی فرصت‌های تجاری تاجیکستان در زیست‌بوم رسانه با هدف تقویت روابط اقتصادی و فرهنگی ایران و تاجیکستان در حوزه محصولات شبکه نمایش خانگی بود. در این نشست بر تاسیس سکوهای نمایش خانگی با فرهنگ قدیم ایران و تاجیکستان تاکید شد.

گردش مالی صنعت رسانه  در ایران ۱۳۰هزار میلیارد تومان است

آگاه: به نقل از روابط عمومی سازمان تنظیم مقررات رسانه‌های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی (ساترا)، نشست معرفی فرصت‌های سرمایه‌گذاری تاجیکستان در زیست‌بوم رسانه با حضور محمدحسن خلعتبری، معاون تنظیم بازار و توسعه کسب‌وکار ساترا، رضا زمانیان، مدیرکل توسعه کسب‌وکار و تسهیلگری ساترا، محمد عمرانی، مدیرعامل شرکت نمایشگاهی و مجری پروژه هیات تجاری تاجیکستان، امیر رحیم‌زاده، رییس خانه سرمایه‌گذاران شبکه نمایش خانگی همچنین نمایندگانی از سازمان توسعه و تجارت، اتاق مشترک ایران و تاجیکستان و رسانه‌ها، در سالن همایش‌های مرکز آومیک ساترا برگزار شد.  در ابتدای این نشست مجری پاویون ایران در نمایشگاه تاجیک اکسپو توضیحاتی را درباره این نمایشگاه ارائه داد و از مدیران سکوهای صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی دعوت کرد از این نمایشگاه که یکم تا ششم آبان‌ماه برقرار است بازدید کنند و با فرصت‌های سرمایه‌گذاری تاجیکستان در حوزه صوت و تصویر فراگیر و شبکه نمایش خانگی بیشتر آشنا شوند. در ادامه خلعتبری در سخنانی تاکید کرد: همان‌طور که می‌دانید یکی از اتفاقات مهمی که برای هر زیست‌بومی باید بیفتد، رسیدن به بلوغ و توسعه است. این توسعه نه‌تنها به معنای گردش مالی مشخص است، بلکه باید بضاعتی نیز در حوزه‌های اقتصادی و ویژگی‌های مختلف وجود داشته باشد؛ ازآنجاکه یکی از عوامل مثبت در این زمینه، تعاملات و ارتباطات آن زیست‌بوم با دیگر زیست‌بوم‌هاست، ضروری است که به ایران فرهنگی به‌صورت ویژه توجه کنیم. وی در ادامه بیان کرد: زیست‌بوم رسانه در کشور ما، از نظر کمی و کیفی، پتانسیل‌های بالایی دارد. گردش مالی صنعت رسانه در ایران به ۱۳۰هزار میلیارد تومان می‌رسد و این رقم ممکن است در کشورهای دیگر قابل مقایسه نباشد.
 معاون تنظیم بازار و توسعه کسب‌وکار ساترا گفت: ما سکوهایی همچون «سکوی ایران و تاجیکستان» ایجاد کرده‌ایم و اگر کسی در بخش خصوصی ظرفیت‌هایی در کشورهای مقصد دارد، می‌تواند به ما مراجعه کند. ما تلاش خواهیم کرد از آنها حمایت کنیم و اطلاعات اقتصادی زیست‌بوم صنعت و بازار را در اختیارشان قرار دهیم. در ادامه رحیم‌زاده در سخنانی عنوان کرد: به‌عنوان فردی که در حوزه صنعت صوت و تصویر فراگیر فعالیت دارم، مایلم اعلام کنم که امروزه سرمایه‌گذاری در هر حوزه‌ای که مدنظر داشته باشیم، کم‌ریسک‌ترین و پرسودترین سرمایه‌گذاری به شمار می‌آید. پلتفرم «ایران و تاجیکستان» به‌خصوص در این زمینه نویدبخش است؛ چراکه زبان فارسی در تاجیکستان به‌خوبی رواج دارد و تفاهم‌نامه‌ای که سال گذشته بین رؤسای جمهوری دو کشور در حوزه شبکه ملی به امضای رسید، بشارت‌دهنده اتفاقات خوبی در این حوزه است. 
رحیم‌زاده افزود: ما آمادگی داریم تا در زمینه تاسیس سکوهای نمایش خانگی یا تولید محتوا با فرهنگ قدیم ایران و تاجیکستان همکاری کنیم. باتوجه‌به دستورالعمل‌ها، سرمایه‌گذاران می‌توانند با یک طرح تجاری مشخص و مدون به ما مراجعه کنند تا نشان دهیم که حوزه صوت و تصویر به مراتب سوددهی بیشتری نسبت‌به سایر حوزه‌ها دارد. 
وی ادامه داد: روزی خواهد رسید که دیگر به ارزآوری از نفت و پتروشیمی نیازی نخواهیم داشت. اگر کارهای اصولی و درست در حوزه صوت و تصویر انجام شود، بالغ بر ۸۰درصد سوددهی خواهد داشت. این سوددهی در حوزه تولید و در آمدهای پلتفرم، تبلیغات و فروش اشتراک به‌دست می‌آید و ازجمله کم‌ریسک‌ترین سرمایه‌گذاری‌ها به شمار می‌رود. عمرانی هم در بخش دیگری از این نشست گفت: ما در زمینه ایجاد فعالیت‌های اقتصادی در تاجیکستان شاهد رشد قابل‌توجهی از واحدهای صنعتی بوده‌ایم. واقعا جای خالی فرهنگ و رسانه‌ها در این کشور احساس می‌شود. پیش از این در فعالیت‌های خود امتیاز خاصی کسب نکرده بودم اما خوشحالم که توانستیم زمینه ورود بسیاری از شرکت‌های ایرانی را به تاجیکستان فراهم کنیم و برای حفظ بازار و تداوم این روند به‌عنوان مشاور و مجری در آنجا خدمت کنیم. وی اظهار کرد: ماه قبل موفق به دیدار با وزیر فرهنگ تاجیکستان شدیم. وزیر فرهنگ تاجیکستان از علاقه مندان هنر ایرانی است و مایل است که ارتباط میان ایران و تاجیکستان در حوزه‌های مختلف فرهنگی و هنری افزایش پیدا کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.