رژیم جنایتکار صهیونیستی بی‌محابا در غزه و جنوب لبنان مشغول کشتار و نسل‌کشی است و در این میان این رژیم جنایت‌پیشه، هر صدایی را که انعکاس دردها و رنج‌های مردم غزه و لبنان باشد قطع و سرکوب می‌کند. در همین راستا، رژیم صهیونیستی به هتلی در روستای «حاصبیا» در استان النبطیه در جنوب لبنان حمله کرد. این هتلی است که خبرنگاران و عکاسان خبری در آن اقامت داشتند.

شهادت شاهدان عینی

آگاه: روز گذشته، رسانه‌ها از حمله رژیم صهیونیستی به هتل محل اقامت گروه‌های خبری - مطبوعاتی در شهرک «حاصبیا» در جنوب لبنان خبر دادند. دفاع مدنی در جنوب لبنان نیز اعلام کرد: سه خبرنگار در حمله رژیم صهیونیستی به شهرک حاصبیا در جنوب لبنان به شهادت رسیدند.
طبق اعلام رسانه‌ها و خبرنگاران، رژیم صهیونیستی در حمله به هتلی در حاصبیا در جنوب لبنان که خبرنگاران در آن ساکن هستند، دقیقا خبر داشته که تیم شبکه المیادین و المنار در کدام اتاق بوده و همان اتاق را هدف گرفته و در نتیجه سه خبرنگار در این حمله شهید شدند؛ خبرنگارانی که راوی دردها و رنج‌های مردم غزه و لبنان و جنایات سبعانه صهیونیست‌ها بودند.
وزیر اطلاع‌رسانی لبنان در پیامی در ایکس (توئیتر سابق) نوشت: کشتن سه خبرنگار در لبنان جنایت جنگی است. وزیر اطلاع‌رسانی لبنان نیز تصریح کرد که اسرائیل سه خبرنگار را با برنامه قبلی به شهادت رساند. شبکه تلویزیونی المنار که تصاویری از تجاوز هوایی رژیم صهیونیستی به محل اقامت خبرنگاران در منطقه حاصبیا منتشر کرده است، اعلام کرد که بر اثر این حملات بود که «وسام قاسم» خبرنگار المنار و «غسان نجار» و «محمد رضا» از همکاران فعال در شبکه تلویزیونی المیادین شهید شدند و محل اقامتشان به‌طور کامل ویران شد. این مکان مدتی بود که به‌خاطر حضور گروه‌های خبرنگاری در آن معروف شده بود.
به گزارش خبرنگار شبکه المیادین از فلسطین اشغالی، کمیته‌های مقاومت بیانیه‌ای به این شرح منتشر کرد: شهادت غسان نجار خبرنگار شبکه المیادین، محمدرضا مهندس پخش زنده این شبکه و وسام قسام تصویربردار شبکه المنار را به خانواده‌هایشان و این دو شبکه تسلیت می‌گوییم. این حمله عامدانه تایید می‌کند شبکه‌های المیادین و المنار رژیم صهیونیستی را به لرزه درآورده‌اند و نقشه‌هایش را رو کرده‌اند. حمله به گروه‌های خبری در حاصبیا تکمیل‌کننده حمله به دفتر المیادین در بیروت و حمله به خبرنگاران و اهالی رسانه فلسطینی و لبنانی از آغاز جنگ است. این جنایات هرگز اراده خبرنگاران لبنانی و فلسطینی را در ادامه دادن به انتقال درد و رنج مردمشان و از بین بردن روایت مجرمانه صهیونیست‌ها ضعیف نخواهد کرد.

حمله عمدی به خبرنگاران
اما «غسان بن جدو» مدیر شبکه خبری المیادین روز جمعه در واکنش به حمله صهیونیست‌ها به خبرنگاران در جنوب لبنان گفت که همکاران این شبکه همراه سایر خبرنگاران در «حاصبیا» حضور داشتند، اما اشغالگران محل اقامت آنها را هدف قرار دادند. مدیر شبکه خبری المیادین افزود که هدف قراردادن خبرنگاران عمدی است و اکنون تعدادی از خبرنگاران شبکه‌های عربی نیز زخمی شده است. غسان بن جدو اظهار کرد: ما اشغالگران را مسئول کامل این جنایت جنگی می‌دانیم که در این جنایت خبرنگاران از جمله تیم المیادین را هدف قرار دادند. مدیر شبکه المیادین در ادامه گفت که اشغالگران از کشتار لذت می‌برند و در این میان کسانی که هدف آنها قرار می‌گیرند، خبرنگارانی هستند که جنایات آنها را افشا کرده‌اند؛ لذا از این خبرنگاران نفرت دارند. غسان بن جدو تصریح کرد: این شبکه به اطلاع‌رسانی خود ادامه خواهد داد و از این مسیر عقب‌نشینی نخواهد کرد.
اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امورخارجه کشورمان در شبکه اجتماعی ایکس به هدف قراردادن عمدی محل اقامت خبرنگاران در جنوب‌شرق لبنان ازسوی رژیم صهیونیستی را که منجر به شهادت غسان نجار و وسام قاسم تصویربردار و محمد رضا تکنیسین پخش، از دو شبکه المیادین و المنار شد محکوم کرد و آن را نمونه دیگری از جنایت جنگی وحشیانه اسرائیل خواند. وی گفت: رژیم اسرائیل تنها در یک سال گذشته ۱۸۰خبرنگار و اصحاب رسانه را کشته است. این در حالی است که روزنامه‌نگاران و اصحاب رسانه‌ تحت حمایت حقوق بین‌الملل بشردوستانه هستند.
سخنگوی دستگاه دیپلماسی کشورمان خاطرنشان کرد: طبق کنوانسیون‌های ژنو ۱۹۴۹ به‌ویژه کنوانسیون سوم ژنو و پروتکل‌های الحاقی۱۹۷۷، به‌ویژه ماده۷۹ پروتکل الحاقی اول درمورد حمایت از خبرنگارانی که در ماموریت‌های حرفه‌ای خطرناک در مناطق درگیری مسلحانه مشغول‌به‌کار هستند، خبرنگاران و تجهیزات آنها به‌عنوان اشخاص و اشیای غیرنظامی مصونیت دارند.

کنوانسیون ژنو و مصونیت خبرنگاران
«فاطمه مهاجرانی» سخنگوی دولت نیز با انتشار پیامی در شبکه اجتماعی ایکس به زبان عربی، نوشت: حمله رژیم صهیونیستی به مراکز رسانه‌ای در لبنان، نشانه‌ای از یک فاجعه بزرگ‌تراست. وی در ادامه این پیام آورده است: جنایتکاران همیشه تلاش می‌کنند جهان از جنایت آنها بی‌اطلاع باشد. سخنگوی دولت تاکید کرد: کنوانسیون ژنو و قانون حفظ امنیت جان خبرنگاران در شرایط جنگی وضع شد تا باز بودن مسیر اطلاع رسانی، مانعی از جنایت در سکوت باشد. مهاجرانی در پایان پیام خود با بیان اینکه شلیک و حمله رژیم‌صهیونیستی به اتاق خبرنگاران المیادین و رسانه المنار از سر اتفاق نیست، آورده است: یک ترور دولتی هدفمند برای بی‌خبرماندن جهان از جنایتی است که در غزه و لبنان رقم می‌زنند.
محسن مقصودی، فعال رسانه‌ای نیز در ایکس نوشت: اسرائیل به هتل اقامت خبرنگاران در «حاصبیا» واقع در جنوب‌شرق لبنان حمله کرد و سه خبرنگار شهید شدند. تصویربردار المنار، تصویربردار المیادین و مهندس فنی المیادین به شهادت رسیدند. رژیم، جنگ رسانه‌ای و افکار عمومی را در دنیا باخته و از روایت مستقل خبرنگاران وحشت دارد.

تهدید قبل از جنایت
اما رژیم صهیونیستی یک روز قبل از حمله به هتل محل اقامت خبرنگاران در حاصبیا، نام و تصویر ۶خبرنگار را منتشر کرد و اعلام کرد که آنها را به سبب حمایت از حماس هدف قرار خواهد داد! 
پس از آن، شبکه الجزیره قطر که شبکه‌ای به ظاهر بی‌طرف است، در بیانیه‌ای اعلام کرد: اتهامات اسرائیل علیه خبرنگاران ساختگی و تلاشی آشکار برای ساکت کردن چند خبرنگار باقی‌مانده در منطقه و پنهان کردن واقعیت‌های سخت مربوط به جنگ از مخاطبان در سراسر جهان است. این شبکه مستقر در قطر تاکید کرد که این اتهامات به‌دلیل پوشش رسانه‌ای اخیر درباره جنایت‌های جنگی اسرائیل در غزه مطرح شده‌اند. الجزیره گفته قاطعانه تلاش اسرائیل برای معرفی خبرنگاران به‌عنوان «تروریست» را رد کرده و تاکید می کند که آنها درحال انجام وظایف حرفه‌ای خود در به تصویر کشیدن بحران انسانی ایجادشده در اثر محاصره اسرائیل هستند.
رژیم صهیونیستی فقط طی یک سال اخیر ۱۸۰خبرنگار و اصحاب رسانه را در غزه و جنوب لبنان کشته است. در ماه‌های نخست تجاوز و نسل‌کشی صهیونیست‌ها در غزه، آمار قتل خبرنگاران ازسوی رژیم اسرائیل به قدری بالا بود که صدای غربی‌ها را هم درآورد. در دی‌ماه سال گذشته، کمیته حفاظت از روزنامه‌نگاران که سازمانی غیرانتفاعی در آمریکاست، اعلام کرد که شمار خبرنگارانی که در ۱۰هفته نخست آغاز تجاوز اسرائیل به نوار غزه جان خود را در حملات اسرائیل از دست داده‌اند، بیشتر از تعداد خبرنگارانی بوده است که از زمان شروع به فعالیت این کمیته در سال۱۹۹۲، در یک کشور واحد در هر سال مفروض کشته شده‌اند. 
براساس آمار مزبور، از آغاز حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی علیه نوار غزه که پس از عملیات هفتم اکتبر (۱۵مهر) مقاومت اسلامی فلسطین علیه صهیونیست‌ها درگرفت، فقط تا دی‌ماه سال گذشته، دست‌کم ۶۸فعال حرفه‌ای حوزه رسانه جان خود را از دست داده‌اند که ۶۱نفر از آنها فلسطینی و هفت نفر غیرفلسطینی و لبنانی بودند.

پیام رییس رسانه ملی در پی شهادت سه خبرنگار در جنوب لبنان

رییس رسانه ملی با صدور پیامی جنایت وحشیانه دیروز رژیم صهیونیستی و شهادت سه تن از همکاران رسانه‌ای شبکه‌های المیادین و المنار در جریان حمله اشغالگران صهیونیست به محل اقامت خبرنگاران در «حاصیبا» لبنان را محکوم کرد.
متن پیام پیمان جبلی به این شرح است:
باسمه تعالی
حمله ددمنشانه و هدفمند دشمن زبون صهیونی به خبرنگاران در جنوب لبنان و شهادت سه همکار عزیز رسانه‌ای را تبریک و تسلیت می‌گویم. این رخداد بار دیگر نشان داد رسانه‌های جریان مقاومت با قرارگرفتن در نقطه درست تاریخ، ضمن روایت ایستادگی دلیرانه مجاهدان فی‌سبیل‌الله چنان عامل رسوایی جانیان صهیونی و حامیان غربی‌شان شده‌اند که دشمنان آنها را هدف قرار می‌دهند تا صدای حقیقت و تصویر واقعیت آنچه در لبنان و سرزمین‌های اشغالی رخ می‌دهد خاموش کنند. اما زهی خیال باطل، چون خون ده‌ها شهید خبرنگار در فلسطین و لبنان که تنها سلاحشان دوربین، میکروفون، قلم و کاغذ است حقیقتا ویرانگرتر از گلوله‌ها و موشک‌ها خواهد ماند و بساط دروغ و تحریف دشمن صهیونی ظالم، وحشی و جنایتکار را برخواهد چید. بی‌شک مسیر روشن رسانه‌های مقاومت با درخشش ستارگان نورانی شهیدان خبرنگار، پرفروغ‌تر از همیشه تلاءلویی ابدی خواهد داشت.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.