معاون رییس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه از بحث اشتغال‌زایی و توانمندسازی جامعه غافل شده‌ایم، گفت: ماموریت ما توانمندسازی روستاها و مناطق محروم در بخش‌های مختلف از جمله آموزش، مسکن، اشتغال و ورزش براساس اهداف برنامه پنج‌ساله هفتم است.

ماموریت اصلی ما توانمندسازی روستاها و مناطق محروم است

آگاه: عبدالکریم حسین‌زاده در پایان جلسه دولت در جمع خبرنگاران، در پاسخ به سوالی درخصوص برنامه دولت برای اشتغال‌زایی گفت: حوزه اشتغال ظرفیت‌های بسیار وسیعی در مناطق مختلف دارد از قطع دست کسانی که سود فعالیت و تولید کشاورزان را می‌برند کوتاهی نخواهیم کرد و تلاش می‌کنیم اقتصاد پایدار را به مناطق روستایی بازگردانیم.
معاون رییس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور با بیان اینکه در حوزه آموزش و مدارس قرار است تا پایان برنامه هفتم ۳۰درصد از شکاف آموزشی را کاهش دهیم، گفت: براساس برنامه هفتم در حوزه ورزش باید ۴۰درصد افزایش مشارکت ورزشی داشته باشیم یا در حوزه آب شرب قرار است پروژه‌های نیمه‌کاره به اتمام برسد اما همه اینها موضوعاتی هستند که باید با همکاری همه دستگاه‌های اجرایی به نقطه مطلوب اهداف برنامه پنج‌ساله برسیم.
حسین‌زاده درخصوص احیای کارخانجات و واحدهای تولیدی راکد نیز گفت: احیای کارخانجات در اولویت دولت قرار دارد، اگر ما نتوانیم صنعتی‌سازی را به مناطق روستایی و محروم منتقل کنیم توسعه این مناطق با شکست مواجه خواهد شد.
وی افزود: کمیته مربوط به این امر را در معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور تشکیل داده‌ایم و در همین راستا بحث احیای صنایعی که فعال نیستند را هدفگذاری کرده‌ایم و وظیفه داریم صنایعی را که براساس یکسری اصول واقعی شکل گرفته‌اند احیا کنیم.
حسین‌زاده درخصوص ساماندهی کولبران گفت: روز گذشته مقرر شد با دوستانی که در این حوزه فعال هستند و یک تشکل در ۱۷استان مرزی دارند، یکسری جلسات مشترک داشته باشیم.
وی افزود: تصور واقعی من این است که دور از شأن ملت ماست که کولبری، سوخت‌بری یا لنج‌بری کنند همه اینها معضل و از دید من شغل سیاه هستند. اینها باید دارای شغل واقعی شوند.
معاون رییس‌جمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ادامه داد: راه‌حل درست این است که ما باید با وزارتخانه‌های مشترک یک کار تیمی انجام دهیم و اقتصاد پایدار برای آنها به وجود بیاید.
حسین‌زاده خاطرنشان کرد: با برنامه‌ریزی‌ها و قولی که رییس‌جمهور درباره این امر دادند و پیگیری‌های انجام شده و تصویب در دولت، این موضوع یکی از اهداف واقعی دولت است ما هم در این مسیر پیش خواهیم رفت.
وی درباره ازبین‌بردن شکاف‌های آموزشی نیز گفت: برنامه پنج‌ساله هفتم در این زمینه تکلیف کرده است که باید پنج‌هزار کلاس را به آموزش آنلاین متصل کنیم، دومیلیون دانش‌آموز را در مناطق محروم باید تحت پوشش آموزش قرار دهیم و براساس برنامه تعیین‌شده ۳۰هزار نفر را در مناطق روستایی تحت آموزش مهارت‌های حوزه‌های اقتصادی، کشاورزی و مهارت‌هایی از این دست قرار دهیم.
معاون رییس‌جمهوری در امور توسعه روستایی و مناطق محروم کشور عنوان کرد: اگر ما به‌درستی همت و پشتکار داشته باشیم و سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها را کنار هم قرار دهیم در نهایت باعث می‌شود که در پایان برنامه هفتم ۳۰درصد شکاف آموزشی را کاهش دهیم. وظیفه من به‌عنوان کسی که بخشی از این کار هستم ایجاد هماهنگی میان دستگاه‌هاست.
حسین‌زاده تصریح کرد: در مجموع ۸۵درصد دسترسی به اینترنت پرسرعت در مدارس روستایی تا پنج‌هزار کلاس، دسترسی به اینترنت، دومیلیون دانش‌آموز در مناطق محروم و ۳۰هزار آموزش مهارت، برطرف کردن و کاهش ۳۰درصدی شکاف آموزشی ازجمله اهداف ما خواهد بود.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.