آگاه: فرشته فزونی با تاکید بر اینکه رژیم غذایی هر بیمار دیابتی باتوجهبه شرایط بیمار و داروهای مصرفی تنظیم میشود، گفت: بهترین روش پخت غذا آبپز کردن، بخارپز و کباب کردن در فر است هرچه زمان پخت کمتر باشد، بهتر است. زمان دم کشیدن برنج و ماکارونی را کوتاه و همراه با سبزیجات و حبوبات مصرف کنید.
وی افزود: میوههای خشک در مقایسه با قند و شکر ارزش غذایی بالاتری دارند و حاوی فیبر و ریزمغذی هستند. دو قاشق غذاخوری کشمش یا توت خشک تقریبا ۱۵گرم قند یا ۶۰کیلوکالری انرژی دارد. افراد مبتلا به دیابت میتوانند باتوجهبه میزان توصیهشده در برنامه غذایی از این مواد استفاده کنند و بهتر است این میزان در یک وعده مصرف نشود و در طول روز تقسیم شود.
فزونی ادامه داد: بسیاری از غذاهای فرآوریشده دارای شکر افزوده، مواد مغذی کم، چربی بالا و سدیم زیاد هستند و نباید مصرف شود.
وی افزود: به نشانگرهای رنگی تغذیهای توجه کنید و محصولات غذایی که قند، نمک و روغن کمتری دارد انتخاب کنید.
فزونی گفت: از مصرف موادغذایی با سدیم بالا و موادغذایی پرچرب حاوی کلسترول بالا یا اسیدهای چرب ترانس پرهیز کنید.
وی افزود: سعی کنید غذا را بهآرامی و در محیط با آرامش میل کنید.
فزونی تاکید کرد: برای دریافت مشاوره تغذیه رایگان به مراکز خدمات جامع سلامت نزدیک محل سکونت مراجعه کنید.
۶ آذر ۱۴۰۳ - ۱۲:۳۹
کد خبر: ۸٬۷۶۹
رییس گروه بهبود تغذیه معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی شهیدبهشتی، بر اهمیت زمانبندی مناسب برای تغذیه بیماران دیابتی تاکید کرد.
نظر شما