۸ آذر ۱۴۰۳ - ۰۰:۵۷
کد خبر: ۸٬۸۳۳

سبک زندگی امروز به‌غایت با نسل گذشته تفاوت یافته است. تمرکز والدین و بزرگ‌ترهای خانواده بر کودکان و اهتمام به موفقیت تحصیلی و سلامت آنها به شکلی معنادار افزایش یافته است. به همین میزان و علی‌رغم مشکلات معیشتی، سطح رفاه کلی جامعه نسبت به قبل بالاتر رفته است؛ ازاین‌رو دغدغه‌های خانواده نیز بیشتر شده است.

مشکلات عدم تمرکز و توجه در کودکان

آگاه: یکی از مشکلاتی که بسیاری از والدین با آن مواجه هستند مشکل عدم تمرکز و توجه کودکان است که گاه این وضعیت و تلاش‌های بی‌سرانجام والدین برای رفع این مسئله، به نتیجه نمی‌رسد. 

عدم تمرکز و کم‌توجهی در کودکان شامل چه مواردی می‌شود؟
عدم تمرکز و کم‌توجهی در کودکان به شرایطی اشاره دارد که کودک در انجام وظایف یا فعالیت‌های روزمره دچار مشکل می‌شود و نمی‌تواند به مدت طولانی توجه خود را روی یک موضوع حفظ کند. این وضعیت می‌تواند به دلایل مختلفی ایجاد شود. عدم تمرکز و کم‌توجهی در کودکان شامل نشانه‌هایی است ازجمله آنها مشکل در انجام وظایف است. اینکه کودک نمی‌تواند فعالیت‌ها یا تکالیف مدرسه را به پایان برساند و اغلب نیمه‌کاره آنها را رها می‌کند. نشانه دیگر فراموشی مکرر است. فراموش می‌کند وسایلش را کجا گذاشته، یا جزئیات وظایف یا دستورالعمل‌ها را به یاد نمی‌آورد.
حواس‌پرتی زیاد نشانه دیگری است که باید به آن اشاره کرد. کودک به راحتی با صداها، اشیا یا محیط اطراف حواسش پرت می‌شود. ناتوانی در گوش دادن نیز از دیگر نشانه این کودکان است. 
اجتناب از کارهای ذهنی از نشانه‌های کودکان دارای عدم تمرکز است. آنها از انجام فعالیت‌هایی که به تمرکز زیاد نیاز دارند (مانند تکالیف درسی یا خواندن) اجتناب می‌کنند.
دلایل احتمالی کم‌توجهی در کودکان شامل موارد زیر است:اختلال نقص توجه و بیش‌فعالی (ADHD): یکی از شایع‌ترین دلایل کم‌توجهی در کودکان است که با بیش‌فعالی نیز همراه است. استرس یا اضطراب: نگرانی‌های مداوم می‌توانند بر توانایی تمرکز کودک تاثیر بگذارند. 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.