آگاه: حجتالاسلام محمدحسین پورثانی ضمن اعلام این خبر اظهار کرد که وضعیت آسیبهای اجتماعی در بین دانشآموزان کشور نگرانکننده نیست و تنها یک درصد از دانشآموزان در معرض خطر قرار دارند. وی با بیان اینکه باید تلاش شود تا همین یک درصد نیز از آسیبها دور شوند، افزود: اتاق وضعیت آسیبهای اجتماعی هر هفته با ریاست وزیر آموزشوپرورش برگزار میشود و کلانپروژه وزارت آموزشوپرورش پیشگیری از آسیبهای اجتماعی در بین دانشآموزان است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه برنامههای مختلفی در این حوزه ازسوی معاونتها اجرا میشود، درباره وضعیت آسیبهای اجتماعی در بین دانشآموزان توضیح داد که آمار بین دختران و پسران تقریبا مشابه است و تفاوت چندانی ندارد. پورثانی اشاره کرد که نوع آسیبهای اجتماعی بسته به شرایط، محیط و سن دانشآموزان در هر استان متفاوت است. وی با اشاره به معرفی «منطقه الگو» و «منطقه تراز» برای پیشگیری از آسیبهای اجتماعی گفت، افزود: امسال ۳۲منطقه هدف شناسایی شدهاند و برنامههایی برای حل مشکلات در این مناطق در نظر گرفته شده است.
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش همچنین درباره کمبود نیروهای پرورشی در مدارس توضیح داد که با استفاده از حقالتدریس بازنشستهها و نیروهای شاغل، نیروهای مردمی و دیگر نیروهای مجاز، این کمبود تا حدی جبران شده است. پورثانی ابراز امیدواری کرد که با پایان آزمون کیفیتبخشی در ۲۰آذر، تعداد قابلتوجهی از نیروهای جدید وارد کار شوند.
۲۱ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۱۳
کد خبر: ۹٬۱۶۱
معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزشوپرورش با بیان اینکه باتوجهبه شرایط و بوم و سن هر دانشآموز در هر استان، نوع آسیب اجتماعی متفاوت است، گفت: از لحاظ شیوع آسیبهای اجتماعی در بین دانشآموزان کشور در وضعیت قرمزی قرار نداریم.
نظر شما