علی صفا، سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو گفت: باتوجه‌به تغییرات تغذیه‌ای روزه‌داران در ماه مبارک رمضان، مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای ازجمله مولتی‌ویتامین‌ها، املاح معدنی و فرآورده‌های طبیعی افزایش می‌یابد. سازمان غذا و دارو نظارت دقیقی بر فرآیند تولید، توزیع و عرضه این محصولات دارد تا از کیفیت و سلامت آنها اطمینان حاصل شود.

کدام مکمل‌های تغذیه‌ای را در ماه رمضان مصرف کنیم؟

آگاه: وی با اشاره به اینکه مکمل‌هایی مانند ویتامین D، کلسیم، آهن و منیزیم می‌توانند به کاهش ضعف، خستگی و کم‌آبی بدن کمک کنند، افزود: همچنین برخی فرآورده‌های طبیعی مانند زعفران، چای سبز و زنجبیل در بهبود عملکرد گوارش نقش دارند. مصرف این مکمل‌ها باید با آگاهی و تحت‌نظر متخصصان انجام شود، زیرا زیاده‌روی در مصرف آنها ممکن است منجر به عوارض ناخواسته شود.
سرپرست اداره کل فرآورده‌های طبیعی، سنتی و مکمل سازمان غذا و دارو بر لزوم تهیه مکمل‌های تغذیه‌ای از منابع معتبر تاکید کرد و ادامه داد: داروخانه‌ها تنها مراکز مجاز برای عرضه این محصولات هستند و مردم باید از خرید مکمل‌ها از مراکز نامعتبر خودداری کنند. همچنین مصرف مکمل‌های حاوی کافئین در وعده سحر توصیه نمی‌شود، زیرا می‌تواند باعث افزایش تشنگی در طول روز شود.
صفا در پایان خاطرنشان کرد: سازمان غذا و دارو از عموم مردم می‌خواهد که در مصرف مکمل‌های تغذیه‌ای دقت لازم را داشته باشند و در صورت نیاز، از مشورت پزشک یا داروساز بهره بگیرند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.