آگاه: میوه آکبی نارس سبزرنگ است و پس از رسیدن به رنگ بنفش یا خاکستری تغییر رنگ میدهد. درون غلاف آکبی، مادهای شفاف و ژلهای قرار دارد که پر از دانههای خوراکی سیاه یا قهوهایرنگ است. این قسمت ژلهای به همراه دانهها، بخش خوراکی این میوه را تشکیل میدهد. بخش خوراکی میوه آکبی دارای بافت نرم و طعم ملایم و شیرین است.آکبی بومی کشور ژاپن است و بهصورت وحشی در کوهستانهای این کشور رشد میکند، میوه آکبی تنها در فصل پاییز در دسترس است.آکبی بنفش یکی از منابع غنی ویتامین C است، علاوهبراین ترکیبی از روی و ویتامین B۶ نیز در آن یافت میشود که به تقویت سیستم ایمنی بدن کمک میکنند. همچنین مواد مغذی دیگری مانند کلسیم و پتاسیم نیز در این میوه وجود دارند.در برخی مناطق ژاپن از غلاف میوه نیز استفاده خوراکی میشود، بدین صورت که درون غلاف را با سایز سبزیجات پر کرده و میپزند. گاهی هم آن را سرخ کرده یا بهصورت خردشده در آشپزی استفاده میکنند.
۱۶ اسفند ۱۴۰۳ - ۰۱:۳۹
کد خبر: ۱۱٬۴۷۳
آکبی میوهای استوانهای به طول ۱۰ تا ۱۳سانتیمتر است. انواع میوههای آکبی از نظر ظاهر و اندازه با هم متفاوت هستند اما تمام آنها پوست ضخیم، اسفنجی و نیمهسفت دارند که در صورت فشردهشدن نرم میشود.

نظر شما