آگاه: طالبی شاخدار دارای دو گونه سمی و غیرسمی است؛ پوست گونه سمی آن سبزرنگ و گونه غیرسمی زرد یا نارنجی روشن و دارای برآمدگی است، گوشت این میوه ژلهای و سبزرنگ با دانههای زیاد بوده که ظاهر آن را مانند خیار میکند، طعم طالبی شاخدار کمی شیرین مانند خیار است، اما وقتی رسیده میشود مزه موز پیدا میکند.
برخی از مردم دنیا از این میوه سالاد درست میکنند یا بهعنوان چاشنی گوشت مورد استفاده قرار میدهند. برخی دیگر هم از آن برای تهیه بستنی و دسر استفاده میکنند. خاصیت آنتیاکسیدانی خربزه شاخدار مواد سرطانزا را از بدن دفع میکند. این میوه به تولید کلاژن و ترمیم پوست و بافتهای آسیبدیده کمک میکند.
طالبی شاخدار با داشتن مقدار زیادی ویتامین «آ» به بهبود بینایی کمک میکند. همچنین بهدلیل داشتن کلسیم در درمان بیماریهای مربوط به استخوان مانند پوکی استخوان کمک میکند. سدیم موجود در طالبی شاخدار عنصری شناختهشده در افزایش عملکرد مغز است. یکی از روشهای درمان طبیعی کمخونی از دید کارشناسان، استفاده از طالبی شاخدار است، زیرا این میوه حاوی میزان بالایی از آهن و مواد مغذی ضروری دیگر موردنیاز بدن است.
۱ اسفند ۱۴۰۳ - ۲۳:۵۴
کد خبر: ۱۱٬۰۵۵
طالبی شاخدار ترکیبی از خانواده ملونها و خیارها به حساب میآید. این میوه که داخلش شبیه ژله است، یکی از خوردنیهای سنتی آفریقاست.

نظر شما