آگاه: هرچند هیچ ماده غذایی نمیتواند درمانی قطعی برای آلرژی باشد اما میوهها و سبزیجات برای کل بدن مفیدند. آنها سرشار از مواد مغذیای هستند که میتوانند بدن را سالمتر نگه دارند. همچنین برخی از آنها ممکن است از شما در برابر محرکهای آلرژی فصلی محافظت کنند. به گزارش نشریه تخصصی «وبامدی»، در ادامه این مطلب به تعدادی از مواد غذایی مفید در این زمینه اشاره شده است: ـ پیاز، فلفل، انواع توت و جعفری همگی دارای ترکیبی موسوم به «کوئرستین» هستند. دکتر «السون هاس»، پزشک متخصص در این باره میگوید کوئرستین یک ماده شیمیایی گیاهی طبیعی است. ـ کیوی هم به عنوان میوهای غنی از ویتامین C میتواند مفید باشد. این ویتامین میتواند هیستامین را در بدن کاهش دهد. شما همچنین میتوانید ویتامین C را از بسیاری از غذاها از جمله پرتقال و سایر مرکبات دریافت کنید. ـ آناناس هم دارای آنزیمی به نام «بروملین» است. به گفته دکتر «لاورنس روزن»، پزشک عمومی، بروملین نیز میتواند باعث کاهش تحریک در بیماریهای آلرژیک مانند آسم شود. ـ ماهی تن، سالمون و ماهی خالخالی دارای اسیدهای چرب امگا ۳ هستند. امگا ۳ میتواند به کاهش التهاب کمک کند. هر هفته دو وعده ماهی مصرف کنید. یک مطالعه در ژاپن نشان داد زنانی که ماهی بیشتری میخورند، سطوح پایینتری از علائم «تب یونجه» را دارند که به آن رینیت آلرژیک نیز میگویند. ـ ماهی خالمخالی یا اِسْقومْری اطلس به یکی از انواع تنماهیها گفته میشود. ـ عسل محلی هم ممکن است برای کنترل علائم آلرژیک ناشی از گردههای گل در یک منطقه مشخص موثر باشد. با این حال متخصصان یادآور میشوند که این مورد آخر برای همه افراد قطعی نیست و باید آزمایش کنید که برای شما کارآیی دارد یا خیر.
۹ اردیبهشت ۱۴۰۴ - ۱۲:۲۶
کد خبر: ۱۲٬۵۲۶
اگر با آغاز بهار، علائم آلرژیک فصلی مانند عطسه، آبریزش و خارش چشم و بینی، خارش گلو و حتی گاهی حملههای سینوسی، باعث آزارتان میشود، بد نیست بدانید که برخی خوردنیها میتوانند تا حدی تاثیر آنتیهیستامین داشته باشند و با مصرف آنها ممکن است علائم آلرژی در شما کاهش یابد.

نظر شما