آگاه: سیدعلی کشاورز، متخصص تغذیه، در گفتوگو با مهر درباره تغذیه مناسب بیماران دیابتی و کودکان در هوای گرم تابستان گفت: در بیماران دیابتی مصرف میوه باید با فاصله زمانی حداقل ۲.۵ تا ۳ ساعت بعد از وعدهغذایی باشد. میوههایی مانند موز، انگور، خربزه، هندوانه و طالبی به دلیل قند بالایی که دارند، باید محدود مصرف شوند و هر واحد میوه معادل نصف موز یا یک لیوان پر از خربزه است. وی افزود: دیابتیها میتوانند بعد از فاصله زمانی مناسب از اولین میوه، میوه دوم را نیز مصرف کنند، اما مصرف زیاد میوه بهطور همزمان توصیه نمیشود و همچنین اگر بین شام و خواب کمتر از دوساعت فاصله باشد مصرف میوه قبل از خواب مناسب نیست.کشاورز با اشاره به اهمیت رژیم غذایی کودکان و افراد سالمند گفت: مصرف غذاهای سبک، آبپز، بخارپز و جوجهکبابی و پرهیز از غذاهای پر سس و چرب بسیار مهم است و آش و سوپهایی که دارای سبزیجات فراوان هستند، منبع ویتامینها، مواد معدنی و نمکهای موردنیاز بدن محسوب میشوند. وی تاکید کرد: سبزیخوردن و سالاد بدون سس با آبلیمو نیز باید در سفره تابستانی جایگاه ویژهای داشته باشند، چرا که فیبرها و رنگدانههای موجود در سبزیها و میوهها به حفظ سلامت کمک میکند. کشاورز ادامه داد: باتوجهبه افزایش چشمگیر چاقی کودکان طی ۴۰ سال گذشته، رعایت اصول تغذیه سالم و محدودکردن مصرف فستفودها و غذاهای سنگین ضروری است.
۱۳ خرداد ۱۴۰۴ - ۲۰:۴۶
کد خبر: ۱۳٬۵۲۲
متخصص تغذیه، نکات کلیدی تغذیهای برای بیماران دیابتی و کودکان در تابستان را تشریح کرد.

نظر شما