آگاه: براساس نظر طب سنتی، فلفل دلمه طبع گرم و خشکی دارد. به علت خواص فراوان، این سبزی مورد توصیه پزشکان و متخصصان قرار گرفته است. ریز مغذیهای فلاونوئید و بتاکاروتن موجود در فلفل دلمهای سرشار از ویتامین C است.
کاهش پرخوری: به علت وجود آنتیاکسیدان لیکوپن در فلفل دلمهای، مصرف آن به کاهش پرخوری و درنتیجه کاهش وزن کمک میکند. فیبرها موجب حجیمشدن معده و فراگیری سطح چشمگیری از آن میشوند. درنتیجه باعث خارجشدن آسان مدفوع و جلوگیری از یبوست میشود.
دشمن سرطان: وجود بتاکاروتن و ویتامین زیاد در این نوع سبزی، موجب شده استفاده از آن بهعنوان یک ضدسرطان مورد توصیه پزشکان قرار بگیرد.
داروی سرماخوردگی: ویتامین C به درمان و جلوگیری از ابتلا به سرماخوردگی کمک چشمگیری میکند. فلفل دلمهای دارای ویتامین C فراوانی است که موجب شده در عموم مردم بهعنوان یک داروی موثر در سرماخوردگی یاد شود.
مصرف فلفل دلمهای در افراد سیگاری: توصیه میشود به دلیل وجود ویتامین A در فلفل دلمهای افراد سیگاری از مصرف آن اجتناب نکنند، زیرا ویتامین A برای جلوگیری از ابتلا به سرطان ریه مفید است.
پیشگیری از سکته: توصیه میشود برای جلوگیری از گرفتگی رگها و سکته قلبی، از فلفل دلمهای استفاده کنید.
دوست چشم: بتاکاروتن مادهای قرمز رنگ که به تقویت چشمها، درمان آب مروارید و جلوگیری از شب کوری کمک میکند در فلفل دلمهای نیز موجود است.
بهبود عملکرد مغز: وجود مواد معدنی و مغزیِ مس و منگنز در فلفل دلمهای، استفاده از آن موجب بهبود عملکرد مغز و حذف سم از بافتهای مغز میشود. ورزشکاران مبتلا به بیماریهای قارچی، برای درمان قارچ بدن خود، از فلفل دلمهای استفاده کنند؛ زیرا فلفل دلمهای خاصیت ضدقارچ پوستی و ضدباکتریایی دارد.
۷ مرداد ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۷
کد خبر: ۱۴٬۹۸۸
فلفل دلمهای جزو سبزیجاتی است که مصرف آن، فواید و خواص بینظیری برای اعضای بدن به همراه دارد. فلفل دلمهای دارای یک گیاه یک ساله با شاخههای نسبتا سفت و گلهای منفرد سفید رنگ است و جزو سبزیجات بهشمار میآید. دارای ویتامین A و C در رنگهای قرمز، سبز، نارنجی، زرد و... موجود است.

نظر شما