با الگوبرداری از طرح شارجه در اختصاص بودجه برای خرید آثار تازه و بومی‌سازی آن، می‌توان نمایشگاه کتاب تهران را به بستری برای تجهیز کتابخانه‌های عمومی ایران تبدیل کرد.

ظرفیت نمایشگاه کتاب تهران برای تقویت منابع کتابخانه‌ها

آگاه: چنین رویکردی، علاوه‌بر تقویت کتابخانه‌ها، دستاوردهای ارزشمندی به همراه دارد که به چرخه نشر کشور کمک می‌کند:

رونق نمایشگاه کتاب تهران
این اقدام باعث افزایش بازدید و خرید شده و ناشران بیشتری را به نمایشگاه جذب می‌کند تا آثار جدید خود را عرضه کنند.

سود پدیدآورندگان
خرید آثار باکیفیت ناشران و نویسندگان ایرانی در این شرایط اقتصادی، به استمرار فعالیت فرهنگی آنان کمک کرده و امیدبخش توسعه و پیشرفت می‌شود.

تنوع و کیفیت نشر
این حمایت انگیزه بیشتری به ناشران و نویسندگان می‌دهد تا آثار متنوع‌تر و باکیفیت‌تری تولید کنند و نوآوری بیشتری در آثار خود داشته باشند.

توجه به ترویج و تبلیغ
این اقدام باعث می‌شود ناشران و نویسندگان به معرفی و تبلیغ مناسب آثار خود توجه بیشتری داشته باشند و راه‌های بیشتری برای ترویج و معرفی آن به مخاطبان فراهم کنند تا تقاضای کتاب تقویت شود.

نوسازی منابع کتابخانه‌ها
این طرح امکان دسترسی کتابخانه‌ها به کتاب‌های به‌روز را فراهم کرده و مجموعه‌ای جذاب‌تر و مطابق با نیاز مخاطبان در اختیار آنان قرار می‌دهد.

قدرت دادن به مسئولان کتابخانه‌ها
این طرح به مسئولان کتابخانه‌ها اختیارات بیشتری در انتخاب منابع می‌دهد و با تقویت ارتباط میان پدیدآورندگان و کتابداران، موجب همگرایی بیشتر نشر و خدمات کتابخانه‌ای می‌شود.

ارتقای تخصص کتابداران
کتابداران با پذیرش مسئولیت انتخاب کتاب، درک عمیق‌تری از نیازهای مخاطبان و تغییرات بازار نشر به دست آورده و مهارت‌های حرفه‌ای خود را تقویت می‌کنند.

دسترسی عادلانه‌تر
کتابداران و مسئولان از استان‌های مختلف می‌توانند با حضور در نمایشگاه تهران به منابع جدید دسترسی پیدا کرده و نیازهای کتابخانه‌های محلی خود را با کتاب‌های متنوع و تازه تامین کنند. در نهایت، این طرح ضمن بهره‌مند کردن عناصر مختلف صنعت نشر، به نفع عموم مردم جامعه خواهد بود.
 

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.