آگاه: دلیل این امر کاملاً مشخص نیست اما محققان بر این باورند که شکلات تلخ مزایای متابولیک بیشتری نسبتبه شکلات شیری دارد، زیرا حاوی قند کمتر و سطوح بالاتری از ترکیبات گیاهی است که در برخی مطالعات نشان داده شده است که التهاب را کاهش میدهد و حساسیت به انسولین را بهبود میبخشد.درحالیکه بسیاری از مطالعات قبلی اثرات سلامتی خوردن شکلات را بررسی کردهاند، مطالعه جدید، یکی از معدود مواردی است که بهطورخاص شکلات تلخ و شیری را مقایسه میکند. همچنین یکی از بزرگترین مطالعات در مورد این موضوع تا به امروز است.شکلات تلخ حاوی مقدار زیادی کاکائو است. محققان در مورد این یافته گفتند در نتیجه، شکلات تلخ معمولا چندین برابر غلظت ترکیبات گیاهی مفید به نام پلیفنولها، به ویژه نوعی از آن به نام فلاونوئیدها، دارد.این مواد طبیعی بهعنوان آنتی اکسیدان عمل میکنند و در بسیاری از مواد غذایی گیاهی ازجمله میوهها، سبزیجات، چای و قهوه یافت میشوند. تعدادی از مطالعات نشان دادهاند که فلاونوئیدها ممکن است با بهبود واکنش بدن به انسولین و تجزیه قند و همچنین محافظت از سلولهای بتا که انسولین را از لوزالمعده تولید و آزاد میکنند، در برابر دیابت نوع۲ محافظت کنند.
۱۸ آذر ۱۴۰۳ - ۱۱:۵۹
کد خبر: ۹٬۰۶۸
یک مطالعه جدید نشان داد افرادی که بهطور منظم شکلات میخورند، احتمال کمتری برای ابتلا به دیابت نوع۲ دارند اما فقط شکلات تلخ با خطر کمتر ابتلا به این بیماری مرتبط است.
نظر شما